Lediga jobb som Bygg och anläggning i Halmstad

Se lediga jobb som Bygg och anläggning i Halmstad. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Halmstad som finns hos arbetsgivaren.

Solcellsmontör

Kopernicus är specialister på innovativ teknik, design och produkter som kretsar kring solenergi. Sedan starten 2012 har vi minskat energiförbrukningen för över 1000 hushåll, lantbruk och bostadsföreningar med marknadsledande solcellsanläggningar av högsta kvalitet. För mer information om företaget se: www.kopernicus.se Vi söker nu solcellsinstallatör för arbete främst i Halland och Norra Skåne. Vi vill ha dig som brinner för att skapa nöjda kunder och som... Visa mer
Kopernicus är specialister på innovativ teknik, design och produkter som kretsar kring solenergi. Sedan starten 2012 har vi minskat energiförbrukningen för över 1000 hushåll, lantbruk och bostadsföreningar med marknadsledande solcellsanläggningar av högsta kvalitet. För mer information om företaget se: www.kopernicus.se
Vi söker nu solcellsinstallatör för arbete främst i Halland och Norra Skåne. Vi vill ha dig som brinner för att skapa nöjda kunder och som vill vara med på en spännande tillväxtresa. Nu har du chansen att få utvecklas tillsammans med oss, i en av världens mest spännande branscher! Kopernicus erbjuder konkurrenskraftiga löner och bolaget är anslutna till fackförbundet Byggnads.
BAKGRUND OCH EGENSKAPER
Du är serviceinriktad, gillar att ta eget ansvar, noggrann och ansvarsfull med fokus på att alltid ge våra kunder den bästa kundupplevelsen. Du kommer tillsammans med dina kollegor skapa effektiva rutiner och arbetsmetodik med det gemensamma målet att uppföra kvalitativa solcellsanläggningar. Har du redan arbetat inom solcellsbranschen eller yrken som relaterar till snickare eller montör inom andra branscher är det meriterande. Du kommer vara ansvarig för att utföra uppgifterna enligt våra höga krav på kvalitet och kundservice och därav värdesätter vi noggrannhet och social kompetens.
KRAV PÅ SÖKANDE
Tjänsten kräver att du har B-körkort.
Gillar att arbete självständig.
Noggrann och lösningsorienterad.
God fysik.

KVALIFIKATIONER PÅ SÖKANDE
Tidigare erfarenhet inom rollen som montör, snickare.
Utbildning inom ställningsbyggande, arbete på hög höjd eller heta arbeten.
B96-körkort

INFORMATION OM TJÄNSTEN
Är du intresserad kan vi erbjuda en central roll i ett stabilt och trivsamt tillväxtföretag. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval sker löpande. Skicka din ansökan till [email protected] Visa mindre

Thimsfors VVS söker VVS-montör

Ansök    Dec 2    Montico Hr Partner AB    VVS-montör
* Thimsfors VVS har 4 grundläggande värderingar som genomsyrar verksamheten, inte minst hur de bemöter sina kunder. De kallar dem "Fyra K". Kundservice - Kompetens - Kvalitet - Kamratskap De arbetar enligt ett kvalitetssystem som följer principerna i kvalitetsstandarden ISO 9001. Rutinerna utvecklas kontinuerligt för att hela tiden förbättra kvalitén på sina produkter och tjänster, t.ex. med installationer enligt Säker Vatten och kompetens för arbete i Fj... Visa mer
*
Thimsfors VVS har 4 grundläggande värderingar som genomsyrar verksamheten, inte minst hur de bemöter sina kunder.
De kallar dem "Fyra K".
Kundservice - Kompetens - Kvalitet - Kamratskap

De arbetar enligt ett kvalitetssystem som följer principerna i kvalitetsstandarden ISO 9001. Rutinerna utvecklas kontinuerligt för att hela tiden förbättra kvalitén på sina produkter och tjänster, t.ex. med installationer enligt Säker Vatten och kompetens för arbete i Fjärrvärmesystem, samt gas- och kylcertifiering.


Thimsfors VVS startades 1994 av Håkan Jonsson och är idag 50 anställda. De utgår ifrån Markaryd, Älmhult och Laholm där dem arbetar i omnejd.
De har en stor bredd på jobb inom industrin, installationer av värmepumpar, nybyggnation, kylservice och VVS-service.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en certifierad VVS-montör som vill vara med och utveckla Thimsfors VVS. De har många spännande jobb framför sig.

Du ska kunna arbeta självständigt samt i grupp på både stora entreprenader och hos privatpersoner. Vi ser att du som person är serviceminded och tillmötesgående och har lätt för att ta människor då det är mycket arbete ute hos privatpersoner.


Vi ser gärna att du som söker har
- VVS certifikat
- Behärskar det svenska språket i både tal och skrift
- Körkort

Detta är en direktanställning hos kund och tjänsten är förlagd på dagtid. Visa mindre

Produktionsarbetare - Halmstad

Har du ett tekniskt intresse, trivs med att arbeta fysiskt och skapa en mer hållbar morgondag - på riktigt? Då kan tjänsten som Produktionsarbetare på Stena Recycling vara något för dig. Just nu söker vi en ny lagspelare som vill bli vår kollega! Vad erbjuder vi dig? Hos oss får du en trygg och rolig arbetsplats, full av kompetenta och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Din medarbetarresa börjar med en gedigen introduktionsutbildn... Visa mer
Har du ett tekniskt intresse, trivs med att arbeta fysiskt och skapa en mer hållbar morgondag - på riktigt? Då kan tjänsten som Produktionsarbetare på Stena Recycling vara något för dig. Just nu söker vi en ny lagspelare som vill bli vår kollega!

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss får du en trygg och rolig arbetsplats, full av kompetenta och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Din medarbetarresa börjar med en gedigen introduktionsutbildning, eftersom vi vill skapa bästa möjliga förutsättningar för dig att lyckas i din nya roll. Vi satsar också mycket på kompetensutveckling inom exempelvis materialkunskap, ledarskap, digitala verktyg och annat av intresse. Eftersom vi är måna om dig, erbjuds du trygga och utvecklande förmåner, såsom kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag, m.m.

Din roll hos oss
I rollen som produktionsarbetare på PMR kommer du att utgöra en viktig del i vår värdekedja. Du bearbetar uttjänt material som samlas in från våra kunder och förädlar det så det kan användas på nytt. Du får en möjlighet att lära dig om våra olika materialslag och hur vi i våra återvinningsprocesser tar vara på jordens resurser. Hos oss kommer säkerheten alltid först och vi arbetar med ständiga förbättringar genom ett LEAN-baserat arbetssätt.

Teamet består av produktionsledare och 16 kollegor per skift, som gärna delar med sig av sin kunskap till dig. Du blir en del av en grupp med högt engagemang och säkerhetstänk. Då vi är måna om våra medarbetares hälsa används friskluftsmasker, eftersom återvinningsmaterialet bidrar till damm i lokalen. Vi arbetar i en lokal med utomhustemperatur och beroende på årstid så anpassar vi oss efter dess väder.

På anläggningen arbetar vi 2-skift: Dag 05.45 – 14:30 & Kväll 14:15 – 23:30.

Exempel på arbetsuppgifter du kommer att utföra:


• Arbeta i produktionen med att övervaka de processer som finns i verksamheten
• Löpande underhåll, service och städning av våra maskiner enligt gällande rutiner
• Lossa, lasta och förflytta material genom att framföra hjullastare/motviktstruck/ materialhanterare
• Proaktivt delta i arbetsmiljö- och säkerhetsarbete genom att bland annat genomföra säkerhetsrundor samt rapportera tillbud och olyckor

Vad bidrar du med?
För att du ska trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö.

För denna tjänst behöver du inte ha tidigare arbetslivserfarenhet inom produktion och vi bidrar med de eventuella utbildningar som krävs för att genomföra arbetet. De kriterier du behöver uppfylla för att lyckas i rollen är:


• B-körkort
• Gymnasialutbildning
• Datavana (meriterande)

Av säkerhetsmässiga skäl behöver du kunna tillgodogöra dig information och kommunicera flytande på svenska.

Vi ser fram emot din ansökan!
Urval sker löpande så ansök därför gärna med ditt CV redan idag eller senast 2022-12-18. Vänligen observera att vi på grund av GDPR endast tar emot ansökningar via ansökningsknappen. Eftersom vi vill säkerställa ett rättvist och fördomsfritt urvalsarbete önskar vi inget personligt brev, däremot att du svarar på våra inledande urvalsfrågor. Om du går vidare kommer du därefter att få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Vi tillämpar sex månaders provanställning och gör bakgrundskontroll. Här kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess.

Har du frågor som inte besvaras av annonsen eller på www.stenarecycling.se får du gärna höra av dig till rekryterande chef Joakim Hojlin på tfn 010-445 61 13.

Anläggningen PMR
PMR står för Precious Metal Recycling. Här finfördelas sanerade elektronikprodukter för att sedan bearbetas i en avancerad automatiserad process. Resultatet är olika kopparfraktioner, aluminium samt kretskort som innehåller guld och silver. Även plaster sorteras ut – en fraktion som kan återvinnas och en som innehåller bromerade flamskyddsmedel som blir ett bränsle.

Om Stena Recycling
Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med 1850 engagerade medarbetare på 95 orter runtom i landet, erbjuder vi hållbara lösningar varje dag för såväl kunder, som för samhället i stort. Vår företagskultur präglas av innovationskraft, nyfikenhet, omtanke och ambition att i nära samarbete med våra partners driva utvecklingen i branschen.

Varmt välkommen till en framtidsbransch – det börjar med dig!

#LI-HALMSTAD


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

TopWork söker erfaren betongarbetare...

...till kund i Halmstad.    Dina arbetsuppgifter   TopWork söker erfaren betongarbetare och armerare till kund. I din roll kommer du utifrån ritning att arbeta med formsättning, armering och gjutning av betongelement.   Din profil Vi säker dig med erfarenhet av betongarbete, armering och gjutning, kunskap om ritningsläsning och erfarenhet av att bygga betongelement är meriterande. För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig med som har god fysik som gil... Visa mer
...till kund i Halmstad. 
 
Dina arbetsuppgifter
 
TopWork söker erfaren betongarbetare och armerare till kund. I din roll kommer du utifrån ritning att arbeta med formsättning, armering och gjutning av betongelement.
 
Din profil
Vi säker dig med erfarenhet av betongarbete, armering och gjutning, kunskap om ritningsläsning och erfarenhet av att bygga betongelement är meriterande. För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig med som har god fysik som gillar att arbeta hårt som är noggrann och har en positiv inställning. Du skall behärska svenska i tal och skrift.
 
Utbildningen "Arbete på väg" är ett krav.
 
Till denna tjänst kommer du anställas av TopWork och för rätt kandidat finns stora möjligheter till fast arbete hos kund efter avslutat uppdrag. 
 
B-körkort och tillgång till egen bil.
 
Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Är du en serviceminded tekniker som är redo för nästa utmaning?

Är du en serviceminded tekniker som är redo för nästa utmaning? Vi på Lernia Bemanning letar nu efter vår kunds nästa stjärna. En händig och driven person som är redo för ett allt-i-allo uppdrag. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer innebära att du jobbar både på lagret med plock/pack samt ute hos kunder med byte av produkter, installationer och reparationer. Arbetet kommer innefatta tunga lyft och ställer krav på god fysik. Meriterande är det ... Visa mer
Är du en serviceminded tekniker som är redo för nästa utmaning?

Vi på Lernia Bemanning letar nu efter vår kunds nästa stjärna. En händig och driven person som är redo för ett allt-i-allo uppdrag.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer innebära att du jobbar både på lagret med plock/pack samt ute hos kunder med byte av produkter, installationer och reparationer. Arbetet kommer innefatta tunga lyft och ställer krav på god fysik.

Meriterande är det om du har erfarenhet inom vvs, kylteknik, elektriker eller likande arbeten.

Vi letar först och främst efter dig som vill hitta en ny långsiktig tjänst att trivas på.

Formell kompetens

• Gärna erfarenhet inom vvs, kylteknik eller elektriker
• Flytande i svenska både i tal och skrift
• Bil och körkort (Krav)

Personliga egenskaper

Vi tror att du är noggrann och flexibel och har en blick för vad som behövs göras. Bra om du är öppen för varierande arbetsuppgifter och kan arbeta både självständigt samt i grupp.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid / Halmstad

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar och inom vilket tidsperspektiv.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se Visa mindre

Arbetsledare bygg

Dina arbetsuppgifter Som arbetsledare kommer du att jobba med antingen kommersiella projekt eller större ROT projekt. Du leder arbetet i projekten, beställer material, schemalägger personal, samordnar med UE m.m. Personalen i projekten kan vara såväl inhyrd som egen personal från vår kund. Projekten kommer vara inom Halmstad regionen. Vi ser gärna att du som söker bor inom denna geografi. Kvalifikationer Vi söker dig som har arbetat som arbetsledare inom... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Som arbetsledare kommer du att jobba med antingen kommersiella projekt eller större ROT projekt. Du leder arbetet i projekten, beställer material, schemalägger personal, samordnar med UE m.m. Personalen i projekten kan vara såväl inhyrd som egen personal från vår kund.

Projekten kommer vara inom Halmstad regionen. Vi ser gärna att du som söker bor inom denna geografi.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetat som arbetsledare inom byggbranschen i minst två år och kan arbeta självständigt. Du har troligen en ingenjörsbakgrund, men vi lägger störst vikt vid att du har relevant arbetslivserfarenhet av att arbetsleda och ansvara för projekt. Vi lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper, så som social kompetens, ordning och reda och engagemang. För rätt person finns mycket goda anställningsvillkor. Visa mindre

Ventilationsmontör med vana av ritläsning

Vi söker dig som vill ha ett kortare uppdrag som ventilationsmontör på ett av Sveriges ledande installations och service företag! Arbetsuppgifter: Du ska utifrån givna ritningar, beskrivningar och/eller anvisningar installera/reparera/underhålla olika typer av VS-system. Din Bakgrund VVS- och fastighetsprogrammet, med inriktning ventilation eller annan relevant utbildning Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter Hög servicekänsla Kunskap i ritningslä... Visa mer
Vi söker dig som vill ha ett kortare uppdrag som ventilationsmontör på ett av Sveriges ledande installations och service företag!

Arbetsuppgifter:

Du ska utifrån givna ritningar, beskrivningar och/eller anvisningar installera/reparera/underhålla olika typer av VS-system.

Din Bakgrund

VVS- och fastighetsprogrammet, med inriktning ventilation eller annan relevant utbildning
Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
Hög servicekänsla
Kunskap i ritningsläsning
B-körkort
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Dagtid måndag-fredag - Halmstad

Visstidsanställning

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse Visa mindre

VVS montör till Lindab Ventilation i Grevie

Om Lindab Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar för förenklat byggande och bättre inomhusklimat. Lindabkoncernen har ca 4500 medarbetare i 20 länder och omsatte?9 684 MSEK år 2021. Huvudkontoret ligger i Grevie utanför Båstad i nordvästra Skåne.  Om tjänsten Vi söker dig som vill arbeta som VVS montör och rörläggare på ett marknadsledande företag med bra arbetsvillkor o... Visa mer
Om Lindab
Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar för förenklat byggande och bättre inomhusklimat. Lindabkoncernen har ca 4500 medarbetare i 20 länder och omsatte?9 684 MSEK år 2021. Huvudkontoret ligger i Grevie utanför Båstad i nordvästra Skåne. 

Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta som VVS montör och rörläggare på ett marknadsledande företag med bra arbetsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten som VVS montör är en rak rekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt hos Lindab Ventilation AB.

Som VVS montör kommer du att bli en del av ett fastighetsteam som arbetar med det mesta inom bygg såsom nybyggnation, totalrenovering, om - eller tillbyggnad samt löpande underhåll och service. Du kommer att ha en mångsidig och bred tjänst med arbetsuppgifter som inte enbart är traditionellt VVS-arbete. Arbetat är självständigt där du själv ansvarar för planering och inköp av manterial. En stor del av arbetet görs tillsammans med övriga kollergor på fastighetsavdelning vilket gör att du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team där man hjälps åt, samtidigt som du får möjlighet till stort eget ansvar. 
Allt arbete görs på Lindabs fastigheter i Grevie i ljusa och trevlia lokaler på vackra Bjärehalvön. 

Lindab erbjuder goda utvecklingmöjligheter med utbildningar och du får själv till stor del påverka dina arbetsuppgifter och arbetsdag. Lindab erbjuder även fria arbetskläder med tvätt, fritt kaffe och frukt, subventionerad lunch, fri parkering, friskvårdsbidrag, kollektivavtal och vinstandelstiftelse. 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid; måndag-fredag 7.00-16.00. 

Krav för tänsten
Vi söker en mångsidig person som trivs med ett varierande arbete och tar egna initativ. Du har en relevant utbildning inom VVS. Du har även flera års vana av en likande roll inom service, VVS och industrianläggning. Har du dessutom erfarenhet av ytterligare fastighetsrelaterat arbete är du förmodligen rätt person för tjänsten. B-körkort är ett krav.

Dina personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är självgående, driven, flexibel och har en positiv inställning. Du ser varierade uppgifter motiverande. Du ser lösningar och möjligheter i stället för problem. Då du kommer att arbeta i ett litet arbetslag är det viktigt att vara pålitlig och att man trivs med sitt arbete.

Övrig information 
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidareanställning
Placering: Grevie
Lön: Enligt överenskommelse 

Ansök
I denna rekryteringsprocess samarbetar Lindab Ventilation AB med Processbemanning AB. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Sofia Brännerud på tel. 070-310 21 77. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Vi tillämpar löpande rekryteringsprocess och omber dig att söka omgående. Ansök via länk nedan. Visa mindre

TopWork söker erfaren betongarbetare...

...till kund i Halmstad.    Dina arbetsuppgifter   TopWork söker erfaren betongarbetare och armerare till kund. I din roll kommer du utifrån ritning att arbeta med formsättning, armering och gjutning av betongelement.   Din profil Vi säker dig med erfarenhet av betongarbete, armering och gjutning, kunskap om ritningsläsning och erfarenhet av att bygga betongelement är meriterande. För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig med som har god fysik som gil... Visa mer
...till kund i Halmstad. 
 
Dina arbetsuppgifter
 
TopWork söker erfaren betongarbetare och armerare till kund. I din roll kommer du utifrån ritning att arbeta med formsättning, armering och gjutning av betongelement.
 
Din profil
Vi säker dig med erfarenhet av betongarbete, armering och gjutning, kunskap om ritningsläsning och erfarenhet av att bygga betongelement är meriterande. För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig med som har god fysik som gillar att arbeta hårt som är noggrann och har en positiv inställning. Du skall behärska svenska i tal och skrift.
 
Utbildningen "Arbete på väg" är ett krav.
 
Till denna tjänst kommer du anställas av TopWork och för rätt kandidat finns stora möjligheter till fast arbete hos kund efter avslutat uppdrag. 
 
B-körkort och tillgång till egen bil.
 
Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Montör sökes för kortare uppdrag!

Är du praktiskt lagd och trivs med fysiskt arbete? Då kan du vara den vi söker! Dina arbetsuppgifter din profil Som montör kommer du arbeta tillsammans med kollegor under ett kortare projekt i Halmstad under v.48-49. Uppstart kan tidigareläggas samt perioden kan förlängas beroende på arbetsflödet. Vi söker dig som är praktiskt lagd, van att arbeta med handverktyg samt inte är rädd för att arbeta fysiskt då tunga lyft kan förekomma. Arbetet sker utomhus i... Visa mer
Är du praktiskt lagd och trivs med fysiskt arbete? Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter din profil
Som montör kommer du arbeta tillsammans med kollegor under ett kortare projekt i Halmstad under v.48-49. Uppstart kan tidigareläggas samt perioden kan förlängas beroende på arbetsflödet. Vi söker dig som är praktiskt lagd, van att arbeta med handverktyg samt inte är rädd för att arbeta fysiskt då tunga lyft kan förekomma. Arbetet sker utomhus i grupp så du måste dels ha en god samarbetsförmåga samt inte vara rädd för blandad väderlek.

Vi ser att du har körkort och tillgång till bil för att enkelt ta dig till arbetet.
Du hanterar svenska i tal och skrift.
Liftkort är meriterande.

Placeringsort: Halmstad
Arbetstid: Måndag-torsdag 

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också. Visa mindre

Underhållstekniker

Ansök    Nov 14    Unident AB    Underhållsarbetare
Gillar du att arbeta med stor frihet, att serva teknisk utrustning och supportera kunder? Nu har vi en öppning som underhållstekniker hos Unident! Om Unident Unident startade 1992 med ambitionen att förnya dentalbranschen och förbättra tandhälsan för alla. Ända sedan dess har vi varit nyskapande inom tandvården. Att erbjuda innovativa produkter, förstklassig service och nya arbetssätt har alltid legat i vårt DNA. Vår starka kundsupport är unik i bransc... Visa mer
Gillar du att arbeta med stor frihet, att serva teknisk utrustning och supportera kunder?

Nu har vi en öppning som underhållstekniker hos Unident!

Om Unident

Unident startade 1992 med ambitionen att förnya dentalbranschen och förbättra tandhälsan för alla. Ända sedan dess har vi varit nyskapande inom tandvården. Att erbjuda innovativa produkter, förstklassig service och nya arbetssätt har alltid legat i vårt DNA.

Vår starka kundsupport är unik i branschen och bidrar till att minska komplexiteten, frigöra tid och stödja våra kunders ambitioner att integrera det dagliga arbetet med ny digital teknik. Genom att hitta lösningar på dessa utmaningar backar vi upp våra kunder – hela vägen.

Unident finns representerat i hela Norden, med kontor i Stockholm Sverige, Horten Norge, Köpenhamn Danmark och Helsingfors Finland. Huvudkontoret ligger i Falkenberg på den svenska västkusten. Koncernen har idag +250 medarbetare, totalt 100 personer i Sverige varav 60 i Falkenberg och 40 i Stockholm och omsätter +700 miljoner SEK. Vi är Nordens 3:e största dentalhandel och ledande inom bl.a. röntgen och bild.

Om tjänsten

I rollen som underhållstekniker ansvarar du för att med hög kvalitet arbeta med förebyggande underhåll av den dentaltekniska utrustning, så som behandlingsstolar, kompressorer, sugmotorer, autoklaver etc, som levererats utav Unident till tandläkarmottagningar som är våra kunder.

I praktiken innebär jobbet att du ute hos kund kontrollerar utrustningen mot protokoll, genomför eventuell service och till sist utför funktionstester samt noggrant redovisar utfört arbete via servicerapporter och valideringsprotokoll i våra system. När du inte är hos kund planerar du dina besök och ser till att din servicebil är rätt utrustad.

Som underhållstekniker har du en viktig roll som är uppskattad hos våra kunder. Du har också en viktig roll internt genom att du är vårt ansikte utåt och dagligen träffar våra kunder och ser deras behov vilket är ett stort värde att fånga upp och föra tillbaks till vår organisation.

Kunderna finns från Stockholmsområdet ned till Ystad och dina resor planerar du själv utifrån kundlistor. Du utgår ifrån hemmet i egen servicebil och är ute hos kunder ca 4 dagar i veckan, övernattningar förekommer. Rollen ingår i vårt Equipment Service Sverige – team tillsammans med 6 andra servicetekniker.

Din profil

Du är en social och positiv person som gillar friheten av att vara ute på resande fot, samt att knyta kontakter med nya människor. I ditt servicearbete är du noggrann och grundlig och gillar att göra ett bra jobb, dessutom lämnar vi det snyggt efter oss vilket våra kunder uppskattar!

Som person är du strukturerad och har god samarbetsförmåga. Du har också ett stort intresse för teknik och viljan att lära dig nytt som också hjälper dig när du stöter på utmaningar i arbete.

Erfarenheter som krävs:

• Nyfiken på och intresserad av teknik
• Teknisk utbildningsbakgrund på gymnasium eller eftergymnasial nivå
• Händig och van vid både elektronik- och mekanisk service
• Van vid att läsa manualer och ritningar på svenska och engelska
• Gärna erfarenhet av arbete med produkter som innefattar luft, el och vatten
• IT-vana, Officepaketet
• Serviceinriktad personlighet
• Erfarenhet av dentalutrustning eller dentalbranschen är meriterande
• Körkort B är ett krav, har du B96 eller BE är meriterande

Kultur
Teamwork ett av Unidents viktigaste värdeord. Våra medarbetare är en härlig blandning människor som lär av varandra och delar på erfarenheter och tillsammans bildar varumärket Unident. För oss är det viktigt att våra medarbetare skrattar och trivs, utvecklas, får respekt och uppskattning.

Arbetsplats
För den här tjänsten så utgår man från sitt hem, spenderar mycket tid hos kunder men har ändå en tillhörighet antingen Falkenbergskontoret eller Stockholmskontoret, tjänsten är på heltid.

Låter tjänsten intressant?
Ansök direkt här på vår kärriärsida!

Har du frågor om tjänsten kan du maila [email protected], lägg tjänstens titel i rubrikfältet. Visa mindre

Tent rigger (tältmontör) at Nordic Stretch Tents AB

Nordic Stretch Tents AB specialises in the rigging of stretch tent structures in the Nordics and primarily, Sweden. We provide attractive cover for different types of events and weather proofing solutions for various establishments. Our stretch tents are engineered by the world’s leading stretch tent manufacturer based in Cape Town, South Africa. We are now looking for a stretch tent rigger to join our expanding team. Your role Loading, setting up and ta... Visa mer
Nordic Stretch Tents AB specialises in the rigging of stretch tent structures in the Nordics and primarily, Sweden. We provide attractive cover for different types of events and weather proofing solutions for various establishments. Our stretch tents are engineered by the world’s leading stretch tent manufacturer based in Cape Town, South Africa.

We are now looking for a stretch tent rigger to join our expanding team.

Your role
Loading, setting up and taking down different models of stretch tents and construction of Eco Stretch Houses on location. The position also includes tasks at our warehouse facility with cleaning and repairing stretch tents and preparing them for transport to our clients.

Who you are
We think that you are a organized and serviceminded person with experience from rigging stretch tent structures. Qualifications or experience in construction is a merit. This position involve travelling to and from client locations and will require you to have a drivers license.

Competence: Good physical condition (stamina for working long hours and the ability to engage in heavy lifting).

Would you like to know more?
Please read about working at Nordic Stretch Tents here: www.nordicstretchtents.com

If you have any questions about the position, please contact:
Recruitment assistant, Malin Isaksson at Terminalen Executive and Specialist Search by e-mail [email protected]

Note! Terminalen Executive and Specialist Search does not work with staffing services, so you will be directly employed by our client.

If you’re applying for this position and wish to move to Halmstad, Sweden we can in this recruitment actively support you and your family in the relocation issues that may arise. Read more about the relocation services at www.terminal5.nu

Welcome to submit your application no later then November 27, 2022 to www.terminalen.nu/rekryteringar

We are unable to accept applications by e-mail or letter. Visa mindre

Produktionsarbetare NF Kvällsskift - Halmstad

Nu finns det möjlighet att bli en av oss på NF! Vill du vara med och skapa en mer hållbar morgondag - på riktigt? Då kan tjänsten som produktionsarbetare på Stena Recycling vara något för dig. Just nu söker vi en ordningsam och strukturerad person som vill bli en del av vårt team! Vad erbjuder vi dig? Hos oss får du en trygg och rolig arbetsplats, full av kompetenta och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Du kommer ingå i NF:s kväl... Visa mer
Nu finns det möjlighet att bli en av oss på NF! Vill du vara med och skapa en mer hållbar morgondag - på riktigt? Då kan tjänsten som produktionsarbetare på Stena Recycling vara något för dig. Just nu söker vi en ordningsam och strukturerad person som vill bli en del av vårt team!

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss får du en trygg och rolig arbetsplats, full av kompetenta och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Du kommer ingå i NF:s kvällsskift som i dagsläget består av 12 medarbetare med god sammanhållning, där samarbete är en självklarhet och där vi har väldigt kul ihop. Din medarbetarresa startar med en gedigen introduktionsutbildning tillsammans med en mentor för att säkerställa att du får rätt förutsättningar för att lyckas i din nya roll. Vi satsar mycket på kompetensutveckling inom exempelvis materialkunskap, ledarskap, digitala verktyg och annat av intresse. Eftersom vi är måna om dig, erbjuds du trygga och utvecklande förmåner, såsom kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag, m.m.

Din roll hos oss
I rollen som processoperatör består arbetsuppgifterna till största del av att övervaka produktionens flöde, hålla koll på separering och kvalitet men även att upprätthålla ordning och reda i anläggningen. Man behöver vara uppmärksam på avvikelser som kan orsaka produktionsstillestånd och arbeta proaktivt för att förhindra att det sker samt arbeta med förbättringar. Vi erbjuder även utvecklingsmöjligheter där det kan bli aktuellt att köra hjullastare i framtiden.  

Arbetstiderna är mån-tors 14:10-23:40.

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt driv och din vilja att bidra till vår fortsatta framgång. Arbetets karaktär förutsätter att du som person är ordningsam, noggrann och tar initiativ till förbättringar. Det är viktigt att du är en engagerad och motiverad person som trivs med att arbeta fysiskt. Du är snabblärd, ansvarsfull och självgående. Det är också meriterande om du har tekniskt intresse och/ eller gillar att meka med bilar.

Du behöver uppfylla följande kriterier för att lyckas i rollen:


• B-körkort
• Flytande svenska i tal och skrift
• Erfarenhet av industriarbete
• Hjullastarutbildning, samt erfarenhet av att framföra en hjullastare (meriterande)
• Heta arbeten (meriterande)
• El-säkerhet (meriterande)
• Fallskydd (meriterande)
• Arbete med våg- och MPS-system (meriterande)

Vi ser fram emot din ansökan!
Urval sker löpande så ansök därför gärna med ditt CV redan idag eller senast 2022-11-30. Vänligen observera att vi på grund av GDPR endast tar emot ansökningar via ansökningsknappen. Eftersom vi vill säkerställa ett rättvist och fördomsfritt urvalsarbete önskar vi inget personligt brev, däremot att du svarar på våra inledande urvalsfrågor. Om du går vidare kommer du därefter att få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Här kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess.

Har du frågor som inte besvaras av annonsen eller på www.stenarecycling.se får du gärna höra av dig till rekryterande chef Jeanette Mattiasson på [email protected]  

Om Stena Recycling
Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med 1850 engagerade medarbetare på 95 orter runtom i landet, erbjuder vi hållbara lösningar varje dag för såväl kunder, som för samhället i stort. Vår företagskultur präglas av innovationskraft, nyfikenhet, omtanke och ambition att i nära samarbete med våra partners driva utvecklingen i branschen.

Varmt välkommen till en framtidsbransch – det börjar med dig!


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Snickare Halmstad

Isaksson Byggbemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg- och fastighetsbranschen. Isaksson Byggbemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen. Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Byggbemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta n... Visa mer
Isaksson Byggbemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg- och fastighetsbranschen. Isaksson Byggbemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen.


Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Byggbemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar!
Vi söker snickare till flera olika projekt.
Du kommer att bli anställd hos oss på Isaksson Byggbemanning och hyras ut till ett ledande byggföretag.


KVALIFIKATIONER
-                  Det är meriterande om du har yrkesbevis som träarbetare men det är inget krav så länge du har god erfarenhet och kan jobba självständigt. Är du lärling och har några hundra timmar kvar till yrkesbevis  kan du också vara rätt person för jobbet.
-                  Arbetsuppgifterna kan variera allt från stomresning till gipsning, takarbete, fasadarbete, köksmontage  etc.
-                  Du bör ha  liftkort, ställningsbyggnad och heta arbeten.  
-                  Grundläggande förståelse av svenska i tal och skrift är ett krav för att du ska kunna kommunicera med kollegor, arbetsledning och för att kunna garantera en god säkerhet på arbetsplatsen.


Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid  till verksamhetens bästa.


ANSÖKAN
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande.

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare  Emila Olsson  på telefonnummer  0709-35 00 40 eller via e-mail [email protected]  


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Betongarbetare Halmstad

Isaksson Byggbemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg - och fastighetsbranschen. Isaksson Byggbemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen.. Betongarbetare till vår kund i Halmstad Just nu söker vi betongarbetare till vår kund i Halmstad. Du kommer att arbeta på ett nybyggnadsprojekt tillsammans med andra ... Visa mer
Isaksson Byggbemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg - och fastighetsbranschen. Isaksson Byggbemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen..


Betongarbetare till vår kund i Halmstad

Just nu söker vi betongarbetare till vår kund i Halmstad. Du kommer att arbeta på ett nybyggnadsprojekt tillsammans med andra yrkesarbetare. Här finns det goda utvecklingsmöjligheter och en stor uppskattning för väl utfört arbete!

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av personal till Sveriges ledande företag inom bygg- och anläggning. Du kommer bli anställd hos Isaksson Byggbemanning och uthyrd till våra kunder. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal.

Som anställd hos oss kommer vi kunna erbjuda dig omväxlande och spännande arbetsplatser hos Sveriges ledande företag inom bygg och anläggning. Du omfattas av kollektivavtal anställningsvillkor gällande lön, semester, försäkringar och pension. För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning.

På Isaksson brinner vi även för våra medarbetares välmående och vi är ett företag som styrs av våra värdeord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda

Arbetsuppgifter

Som betongarbetare kommer du arbeta med att formgivning, armering och gjutning betongkonstruktioner och plattor till nyproduktionsprojekt. Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med andra betongarbetare och träarbetare.

Vem söker vi?

- Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av arbete som betongarbetare. För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan läsa ritningar, arbeta självständigt och duktig på armering och gjutning.

- Goda svenska språkkunskaper och B-körkort är krav.

- Vi ser det som starkt meriterande om du har yrkesbevis.

Kontaktuppgifter och ansökan

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Emila Olsson på telefonnummer  0709- 35 00 40 eller via e-mail   [email protected]
Välkommen med din ansökan på vår hemsida redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande. Vi tar inte emot ansökningar över e-post.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Målare

Ansök    Nov 8    Ikett Personalpartner AB    Målare
Om tjänsten Nu söker vi en utbildad målare med Gesällbrev till en av våra kunder i Halmstad. Du kommer att arbeta med servicemålning av fastigheter. Uppdragsgivare är allt från privatpersoner och bostadsrättsföreningar till skolor, sjukhus, samt bygg-, fastighets- och industriföretag. Arbetstiden är dagtid Start omgående eller enligt överenskommelse Din profil Du som söker har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Gesällbrev är ett krav för tjänsten.... Visa mer
Om tjänsten
Nu söker vi en utbildad målare med Gesällbrev till en av våra kunder i Halmstad.

Du kommer att arbeta med servicemålning av fastigheter.
Uppdragsgivare är allt från privatpersoner och bostadsrättsföreningar till skolor, sjukhus, samt bygg-, fastighets- och industriföretag.

Arbetstiden är dagtid
Start omgående eller enligt överenskommelse

Din profil
Du som söker har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Gesällbrev är ett krav för tjänsten.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

TopWork söker erfaren betongarbetare...

...till kund i Halmstad.    Dina arbetsuppgifter   TopWork söker erfaren betongarbetare och armerare till kund. I din roll kommer du utifrån ritning att arbeta med formsättning, armering och gjutning av betongelement.   Din profil Vi säker dig med erfarenhet av betongarbete, armering och gjutning, kunskap om ritningsläsning och erfarenhet av att bygga betongelement är meriterande. För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig med som har god fysik som gil... Visa mer
...till kund i Halmstad. 
 
Dina arbetsuppgifter
 
TopWork söker erfaren betongarbetare och armerare till kund. I din roll kommer du utifrån ritning att arbeta med formsättning, armering och gjutning av betongelement.
 
Din profil
Vi säker dig med erfarenhet av betongarbete, armering och gjutning, kunskap om ritningsläsning och erfarenhet av att bygga betongelement är meriterande. För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig med som har god fysik som gillar att arbeta hårt som är noggrann och har en positiv inställning. Du skall behärska svenska i tal och skrift.
 
Utbildningen "Arbete på väg" är ett krav.
 
Till denna tjänst kommer du anställas av TopWork och för rätt kandidat finns stora möjligheter till fast arbete hos kund efter avslutat uppdrag. 
 
B-körkort och tillgång till egen bil.
 
Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Junior projektledare inom solkraft

Är du nyutbildad ingenjör inom hållbar energi? Brinner du för hållbarhetsfrågor och är intresserad av teknik och solkraft? Då har vi rollen för dig! Vi söker en junior projektledare där du får möjlighet att introduceras, tränas upp och utvecklas till en fullfjädrad projektledare inom solkraftprojekt. På Arise får du möjligheten att växa i ett företag som kännetecknas av framåtanda, tillväxt och innovation.  Projekt inom solkraft är ett fokusområde för Ari... Visa mer
Är du nyutbildad ingenjör inom hållbar energi? Brinner du för hållbarhetsfrågor och är intresserad av teknik och solkraft? Då har vi rollen för dig!
Vi söker en junior projektledare där du får möjlighet att introduceras, tränas upp och utvecklas till en fullfjädrad projektledare inom solkraftprojekt. På Arise får du möjligheten att växa i ett företag som kännetecknas av framåtanda, tillväxt och innovation. 

Projekt inom solkraft är ett fokusområde för Arise och tillhör en växande marknad. Det innebär att du kommer att vara en del av en tillväxtresa inom området.   


Arbetsuppgifter
I rollen som junior projektledare kommer du att samordna solkraftsprojekt, från projekteringsfas till produktion och drift. Du kommer att planera och koordinera projekten samt säkerställa att de löper på enligt plan. Du har många kontaktytor, både internt och externt och får all nödvändig stöttning från dina kollegor. Till din hjälp har du även en senior konsult inom området som supporterar dig genom alla steg i processen. 
I arbetsuppgifterna ingår bland annat;  I samarbete med miljö- och tillståndsavdelning, elnätsexperter och projektörer, se till att tillstånd, nätanslutning och övriga förutsättningar är på plats för att börja bygga
Ha ett övergripande ansvar för externa och interna resurser i projektfasen
Kontakt med externa intressenter, såsom berörda myndigheter, kunder och samrådsaktörer
Löpande följa upp och rapportera projektens framdrift 
Utveckla processer för att effektivisera projekten
Tjänsten är placerad på Arise huvudkontor i Halmstad. 


Erfarenheter, kvalifikationer Personliga egenskaper
Vi söker dig som är utbildad ingenjör inom hållbar energi. Det är meriterande om du har arbetserfarenhet inom området. Du har god teknisk förståelse och ett stort intresse för hållbarhetsfrågor och förnybar energi. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. 

Som person är du strukturerad i ditt arbetssätt och planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du trivs i en föränderlig miljö där du ständigt förbättrar och driver framåt. Du har förmåga att planera och förstå helhet utan att behöva detaljkunskap i varje område. Samtidigt som du har ett starkt driv framåt är du duktig på att lyssna och förstå olika perspektiv. Du har ett tillmötesgående sätt och har lätt för att skapa relationer. 


Arise erbjuder dig
Ett omväxlande och stimulerande arbete i ett kunskapsföretag. Arise kännetecknas av en öppen, snabbrörlig och prestigelös atmosfär med korta beslutsvägar. Du kommer att ha en viktig roll och ingå i ett engagerat team med god stämning och framåtanda. 


Ansök
I den här rekryteringen har Arise valt att samarbeta med JKS Sverige. Sök gärna tjänsten redan idag genom att klicka på ansökningsknappen. Vi gör löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Elin Jonsson via 0709-68 30 20. 


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servicemontör

Är du serviceinriktad och engagerad ventilationsmontör som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Just nu söker vi en driven ventilationsmontör för servicearbeten till vårt team i Halmstad. Vill du bli en del av vårt team? Ansök redan idag! Om jobbet Som ventilationsmontör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag - både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I job... Visa mer
Är du serviceinriktad och engagerad ventilationsmontör som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Just nu söker vi en driven ventilationsmontör för servicearbeten till vårt team i Halmstad. Vill du bli en del av vårt team? Ansök redan idag!

Om jobbet

Som ventilationsmontör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag - både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:


• Installation och montering av anläggningar inom ventilation
• Ombyggnation och underhåll av ventilationssystem i olika typer av fastigheter och anläggningar.
• Servicemontage
• Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.

Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Ditt nya team

På Bravida Halmstad består teamet utav ca 20 medarbetare och tillsammans erbjuder vi alla typer av tjänster inom el, värme och sanitet, ventilation och fastighetsautomation. Vi både installerar, levererar och servar – oavsett behov. Vi skräddarsyr nämligen lösningar för våra kunder och inget projekt är varken för stort eller för litet för oss. Våra uppdrag sträcker sig ifrån de största entreprenaderna till mindre serviceuppdrag hemma hos privatpersoner. Vår bredd är vår styrka!

Vi söker dig som


• Har teknisk utbildning
• Tidigare arbetat med ventilation
• B-körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet av ventilationsplåtslageri/montage samt injusteringserfarenhet.

Som person är du driven och utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Vidare värdesätter vi ditt tekniska intresse och din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt. Du ska vara serviceinriktad och pålitlig samt tycka om att möta och hjälpa kunder.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis förmånsbil, friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 8 december 2022. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess Visa mindre

Fastighetscoordinator

Vi söker en projektanställd Fastighetscoordinator med stort driv och engagemang! Du är en positiv och innovativ person som har lätt för att se lösningar. Utöver det besitter du även förmågan att driva dina goda idéer till förbättring och ser även till att dessa genomförs tillsammans med övriga i organisationen. Att gå i mål med saker är en självklarhet för dig! Det är viktigt att du är lösningsorienterad och har lätt för att bygga relationer, såväl intern... Visa mer
Vi söker en projektanställd Fastighetscoordinator med stort driv och engagemang!
Du är en positiv och innovativ person som har lätt för att se lösningar. Utöver det besitter du även förmågan att driva dina goda idéer till förbättring och ser även till att dessa genomförs tillsammans med övriga i organisationen. Att gå i mål med saker är en självklarhet för dig!

Det är viktigt att du är lösningsorienterad och har lätt för att bygga relationer, såväl internt inom organisationens olika verksamheter, som externt. I din roll är det viktigt att du har ett mycket gott bemötande och har lätt för att skapa förtroende. Hos oss som fastighetskoordinator hanterar du stor mängd parallella ärenden, varför det krävs struktur och ansvarstagande för att bli framgångsrik. Vidare är du en person som agerar med hög integritet och har lätt för såväl självständigt arbete som teamarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi välkomnar dig som har ett par års arbetslivserfarenhet av fastighetsfrågor. Du har arbetat med olika ombyggnadsprocesser och projektledning samt har relevant högskoleutbildning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Därtill har du god datorvana, en utmärkt kommunikativ förmåga och mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Det är viktigt för oss att du delar våra värderingar Heart, Mind & Soul.

OM ROLLEN

Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag där du har stort fokus på fastighetsfrågor och med stora möjligheter att vara med och påverka.

Ditt uppdrag i stort innebär att övergripande ansvara, driva och utveckla företagets fastighet och att den hålls i fint skick och är en trygg och säker plats för våra medarbetare. Du kommer att leda det långsiktiga arbetet med driften av fastigheten men även själv vara delaktig i det operativa arbetet.

I din roll som fastighetskoordinator är du en viktig länk mellan verksamheten och övriga intressenter. Du har kontinuerlig dialog med berörda stakeholders i verksamheten för att förstå behoven. Du arbetar för att lokalerna uppfyller de krav som finns och du stödjer och vägleder i planering- och byggprocesser i samband med förändrade lokalbehov eller ombyggnader. Du ansvarar även för ärenden relaterade till fastighet och service, och stöttar verksamheten i framtagande av behovsanalys inför en lokalförändring. Vidare deltar du i arbetsgrupper inom ombyggnads- och lokalförändringsprojekt och ansvarar för kontakten med entreprenörer och myndigheter. Du ansvarar även för underhållsplanering samt prioritering av åtgärder och projekt. Du är HMS kontaktyta i tekniska frågor och följer upp förbrukning och rapporterar relevant data. Du har hand om relaterade avtal och ser till att kalkyler följs upp.

Fastighetscoordinatorn rapporterar till HR Direktören och ingår i ett team med en fastighetsskötare.
Tjänsten är en projektanställning på minst 1 år som kan komma att förlängas. I övrigt kräver tjänsten att du innehar B-körkort.

OM OSS

HMS bidrar till en mer uppkopplad värld. Vi ser till att industriell utrustning som robotar, motorer, luftkonditionering, styrenheter mm. kan kommunicera med sin omgivning. Vår teknik ger möjligheten för miljontals industriella enheter över hela världen att kommunicera. Från fabriksautomation till uppkopplade byggnader, fjärrlösningar och framtida teknologier tillhandahåller vi innovativa lösningar som sparar tid och pengar samt skapar en mer produktiv och hållbar värld. HMS står för Hardware Meets Software ™.

Vi brukar även säga att vi lägger ner Heart, Mind and Soul i vårt arbete. På så sätt skapar vi vår gemensamma kultur och det blir ju en ganska bra förkortning av det också.

Välkommen till HMS, this is HMS!

OM TJÄNSTEN OCH ANSÖKAN

Tjänsten är en projektanställning på minst 1 år som kan komma att förlängas. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras vid behov men vi siktar på att han någon på 75%-100%.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering. Vi tar inte emot ansökningar via email. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Dock senast den 2022-11-20.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Anna Hoffert, [email protected] Vill du veta mer om rekryteringsprocessen, kontakta HR Generalist Andrea Wagner ([email protected]).

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

VVS montör till Lindab Ventilation i Grevie

Om Lindab Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar för förenklat byggande och bättre inomhusklimat. Lindabkoncernen har ca 4500 medarbetare i 20 länder och omsatte?9 684 MSEK år 2021. Huvudkontoret ligger i Grevie utanför Båstad i nordvästra Skåne.  Om tjänsten Vi söker dig som vill arbeta som VVS montör och rörläggare på ett marknadsledande företag med bra arbetsvillkor o... Visa mer
Om Lindab
Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar för förenklat byggande och bättre inomhusklimat. Lindabkoncernen har ca 4500 medarbetare i 20 länder och omsatte?9 684 MSEK år 2021. Huvudkontoret ligger i Grevie utanför Båstad i nordvästra Skåne. 

Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta som VVS montör och rörläggare på ett marknadsledande företag med bra arbetsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten som VVS montör är en rak rekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt hos Lindab Ventilation AB.

Som VVS montör kommer du att bli en del av ett fastighetsteam som arbetar med det mesta inom bygg såsom nybyggnation, totalrenovering, om - eller tillbyggnad samt löpande underhåll och service. Du kommer att ha en mångsidig och bred tjänst med arbetsuppgifter som inte enbart är traditionellt VVS-arbete. Arbetat är självständigt där du själv ansvarar för planering och inköp av manterial. En stor del av arbetet görs tillsammans med övriga kollergor på fastighetsavdelning vilket gör att du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team där man hjälps åt, samtidigt som du får möjlighet till stort eget ansvar. 
Allt arbete görs på Lindabs fastigheter i Grevie i ljusa och trevlia lokaler på vackra Bjärehalvön. 

Lindab erbjuder goda utvecklingmöjligheter med utbildningar och du får själv till stor del påverka dina arbetsuppgifter och arbetsdag. Lindab erbjuder även fria arbetskläder med tvätt, fritt kaffe och frukt, subventionerad lunch, fri parkering, friskvårdsbidrag, kollektivavtal och vinstandelstiftelse. 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid; måndag-fredag 7.00-16.00. 

Krav för tänsten
Vi söker en mångsidig person som trivs med ett varierande arbete och tar egna initativ. Du har en relevant utbildning inom VVS. Du har även flera års vana av en likande roll inom service, VVS och industrianläggning. Har du dessutom erfarenhet av ytterligare fastighetsrelaterat arbete är du förmodligen rätt person för tjänsten. B-körkort är ett krav.

Dina personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är självgående, driven, flexibel och har en positiv inställning. Du ser varierade uppgifter motiverande. Du ser lösningar och möjligheter i stället för problem. Då du kommer att arbeta i ett litet arbetslag är det viktigt att vara pålitlig och att man trivs med sitt arbete.

Övrig information 
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidareanställning
Placering: Grevie
Lön: Enligt överenskommelse 

Ansök
I denna rekryteringsprocess samarbetar Lindab Ventilation AB med Processbemanning AB. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Sofia Brännerud på tel. 070-310 21 77. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Vi tillämpar löpande rekryteringsprocess och omber dig att söka omgående. Ansök via länk nedan. Visa mindre

Arbetsledare bygg

Dina arbetsuppgifter Som arbetsledare kommer du att jobba med antingen kommersiella projekt eller större ROT projekt. Du leder arbetet i projekten, beställer material, schemalägger personal, samordnar med UE m.m. Personalen i projekten kan vara såväl inhyrd som egen personal från vår kund. Projekten kommer vara inom Halmstad regionen. Vi ser gärna att du som söker bor inom denna geografi. Kvalifikationer Vi söker dig som har arbetat som arbetsledare inom... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Som arbetsledare kommer du att jobba med antingen kommersiella projekt eller större ROT projekt. Du leder arbetet i projekten, beställer material, schemalägger personal, samordnar med UE m.m. Personalen i projekten kan vara såväl inhyrd som egen personal från vår kund.

Projekten kommer vara inom Halmstad regionen. Vi ser gärna att du som söker bor inom denna geografi.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetat som arbetsledare inom byggbranschen i minst två år och kan arbeta självständigt. Du har troligen en ingenjörsbakgrund, men vi lägger störst vikt vid att du har relevant arbetslivserfarenhet av att arbetsleda och ansvara för projekt. Vi lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper, så som social kompetens, ordning och reda och engagemang. För rätt person finns mycket goda anställningsvillkor. Visa mindre

Ventilationstekniker

Är du ett yrkesproffs som brinner för service och ordning och reda? Vill du dessutom bli en del av en organisation som främjar utveckling och där du som medarbetare har en mycket viktig roll i Bravidas tillväxtresa? Nu söker vi en ventilationstekniker till vårt team i Halmstad. Om jobbet Som ventilationstekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna ... Visa mer
Är du ett yrkesproffs som brinner för service och ordning och reda? Vill du dessutom bli en del av en organisation som främjar utveckling och där du som medarbetare har en mycket viktig roll i Bravidas tillväxtresa? Nu söker vi en ventilationstekniker till vårt team i Halmstad.

Om jobbet

Som ventilationstekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:


• Service av ventilationssystem i fastigheter och anläggningar
• Behjälplig vid OVK-besiktningar
• Driftsättning av ventilationssystem
• Injusteringar av luftflöden i ventilationsanläggningar
• Daglig kontakt med våra kunder
• Lämna förslag till kund på förbättringar av ventilationssystem

Rollen som ventilationstekniker innefattar ett stort ansvar då du är ansvarig för att utföra alla uppdrag enligt våra högra krav på kvalité och säkerhet. Du kommer även ha mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. I rollen som ventilationstekniker arbetar du självständigt och har ett stort förtroende i projekten du arbetar med, i denna tjänst kommer du även ha en servicebil som du själv ansvarar för.  Du erbjuds en möjlighet på en organisation som främjar den egna utvecklingen och vill att du som medarbetare ska känna en självklarhet över att du är den viktigaste delen i våra uppdrag. Du bidrar även till en god och säker arbetsmiljö, vilket är något Bravida värnar starkt om tillsammans!

Ditt nya team

På Bravida Halmstad består teamet utav 20 medarbetare och tillsammans erbjuder vi alla typer av tjänster inom el, värme och sanitet, ventilation och fastighetsautomation. Vi både installerar, levererar och servar – oavsett behov. Vi skräddarsyr nämligen lösningar för våra kunder och inget projekt är varken för stort eller för litet för oss. Våra uppdrag sträcker sig ifrån de största entreprenaderna till mindre serviceuppdrag hemma hos privatpersoner. Vår bredd är vår styrka!

Vi söker dig som


• Har teknisk utbildning
• Tidigare arbetat med ventilation
• B-körkort
• Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av OVK-besiktningar och styr

Som person är du en lagspelare och ser goda samarbeten som en självklarhet. Du är driven, engagerad och självgående samt har ett strukturerat arbetssätt och är duktig på att se helheten i projekten du arbetar i. Du är duktig på att leda dig själv och du har en förmåga att se förbättringar och är inte rädd för att lyfta dessa. Du ser det som en självklarhet att leverera god kvalité och hålla uppsatt tidsplan

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis förmånsbil, friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 19 november 2022. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess Visa mindre

Projektledare

Naijteknik är ett företag som verkar inom VA- och energisektorn och vi jobbar med ställverk och VA-byggnader. Våra uppdragsgivare är de stora energibolagen, kommuner mm. Företaget omsätter ca 120 miljoner och befinner sig i ett mycket expansivt skede då VA- och energisektorn ständigt byggs ut och moderniseras. Företaget ingår i Naijföretagen som omsätter ca 330 miljoner. Koncernen har ca 100 anställda och består av 4 systerbolag, NaijBygg, NaijBetong, Naij... Visa mer
Naijteknik är ett företag som verkar inom VA- och energisektorn och vi jobbar med ställverk och VA-byggnader. Våra uppdragsgivare är de stora energibolagen, kommuner mm. Företaget omsätter ca 120 miljoner och befinner sig i ett mycket expansivt skede då VA- och energisektorn ständigt byggs ut och moderniseras. Företaget ingår i Naijföretagen som omsätter ca 330 miljoner. Koncernen har ca 100 anställda och består av 4 systerbolag, NaijBygg, NaijBetong, NaijTeknik och Västsvensk Brunnsborrning. För mer information om företaget se: www.naijteknik.se
Nu söker vi en Projektledare
Är du en driven projektledare som söker en ny utmaning i byggbranschen och samtidigt värdesätter långsiktighet och trygghet? NaijTeknik har haft en stark tillväxt och kan erbjuda goda framtidsutsikter.
Tjänsten innebär att självständigt driva projekt inom ställverk och VA- byggnader, från kalkyl, projektering till slutbesiktning. Du får ansvar för projektens budget, externa inköp och säkerställer att krav på kvalitet, miljö samt arbetsmiljö efterlevs.
Personalansvar för drygt tio medarbetare ingår och du ansvarar även för externa entreprenörer som är kopplade till dina projekt. Planering och framförhållning är en viktig del av tjänsten tillsammans med arbetsberedningar och egenkontrollplaner. Tjänsten kommer innebära resor främst inom södra Sverige. Du rapporterar till Entreprenadchefen.
Vi tror du har gedigen erfarenhet som projektledare, helst från bygg- eller anläggningsbranschen. Kunskaper inom entreprenadjuridik och betongarbeten är en klar fördel. Du har troligtvis en teknisk utbildningsbakgrund och är van att kommunicera på svenska och engelska.
Som person är du affärsmässig, driven samt bra på att organisera och kommunicera. Du har förmågan att hantera flera parallella projekt samtidigt och trivs med ett högt tempo. Du är ledaren som ser till lagets bästa, agerar förebild och verkar för en positiv och trivsam arbetsmiljö. Du drivs av resultat men är samtidigt ödmjuk och kan anpassa din ledarstil efter situation.
För rätt person kan vi erbjuda en självständig, varierad och utmanande roll i en framtidsbransch. För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan snarast.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

VVS-Montör

Ansök    Nov 3    Bäkmarks VVS AB    VVS-montör
Vi erbjuder utöver en trygg anställning en hög konkurrenskraftig lön, förmåner och även goda utvecklingsmöjligheter samt möjlighet att påverka och styra ditt arbete. Bäkmarks VVS AB söker VVS-Montörer. Vill du bli en del av vårt team? Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi arbetar alltid med våra anställda i fokus där du får chansen till utveckling! Om tjänsten Nu söker vi en handli... Visa mer
Vi erbjuder utöver en trygg anställning en hög konkurrenskraftig lön, förmåner och även goda utvecklingsmöjligheter samt möjlighet att påverka och styra ditt arbete.
Bäkmarks VVS AB söker VVS-Montörer. Vill du bli en del av vårt team? Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar.
Vi arbetar alltid med våra anställda i fokus där du får chansen till utveckling!


Om tjänsten
Nu söker vi en handlingskraftig medarbetare på heltid med start omgående.
Är du en lösningsorienterad lagspelare som har en hög yrkesstolthet, då kan du vara den vi söker.
Som VVS-montör på Bäkmarks VVS AB kommer du att utföra VVS-installationer främst inom service, men även inom entreprenad. I denna roll arbetar du både självständigt och i team. Projekten varierar i omfattning och storlek och innefattar renoveringar av våtrum, nyinstallation, om- och tillbyggnad, reparationer, kompletteringar och felsökningar m.m.


Om dig
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person har ett stort engagemang, är nyfiken, prestigelös och gillar att jobba både självständigt och i team. Det är viktigt att du har lätt för att kommunicera och är kundfokuserad. Du ser lösningar och möjligheter framför problem. Du trivs med att ha varierande arbetsuppgifter och ser det motiverande. Du tar ett stort eget ansvar och har viljan att driva projekt framåt.
Utöver det ser vi att du har ett genuint servicetänk och förstår flödena och vikten av att arbeta hållbart och ansvarsfullt.


Om oss
Vi utför alla sorters VVS-arbeten med fokus på förstklassigt utförande och bemötande.
Vi har en gedigen erfarenhet i branschen och tillhandahåller ett pålitligt och kvalitativt sortiment. Vårt team består utav en styrka med spetskompetens och flera av oss är certifierade inom sitt område.
Hela vårt företag är byggt på goda relationer där vi inte bara fullföljer löften, utan även siktar på att överträffa alla förväntningar. Vi vill vara förstahandsvalet som man alltid kan lita på.


Varmt välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vid frågor kontakta rekryteringsansvarig Jenny Noord
tfn: 073-510 04 48, e-post: [email protected] Visa mindre

TopWork söker erfaren betongarbetare...

...till kund i Halmstad.    Dina arbetsuppgifter   TopWork söker erfaren betongarbetare och armerare till kund. I din roll kommer du utifrån ritning att arbeta med formsättning, armering och gjutning av betongelement.   Din profil Vi säker dig med erfarenhet av betongarbete, armering och gjutning, kunskap om ritningsläsning och erfarenhet av att bygga betongelement är meriterande. För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig med som har god fysik som gil... Visa mer
...till kund i Halmstad. 
 
Dina arbetsuppgifter
 
TopWork söker erfaren betongarbetare och armerare till kund. I din roll kommer du utifrån ritning att arbeta med formsättning, armering och gjutning av betongelement.
 
Din profil
Vi säker dig med erfarenhet av betongarbete, armering och gjutning, kunskap om ritningsläsning och erfarenhet av att bygga betongelement är meriterande. För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig med som har god fysik som gillar att arbeta hårt som är noggrann och har en positiv inställning. Du skall behärska svenska i tal och skrift.
 
Utbildningen "Arbete på väg" är ett krav.
 
Till denna tjänst kommer du anställas av TopWork och för rätt kandidat finns stora möjligheter till fast arbete hos kund efter avslutat uppdrag. 
 
B-körkort och tillgång till egen bil.
 
Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Anläggare/- Betongarbetare till GVV

Det är medarbetarna som gör GVV (https://gvv.se/). Vi är ett team som arbetar tillsammans där alla spelare behövs lika mycket för att vi ska uppnå våra gemensamma mål. Vi är inne i en spännande resa med sikte på framtiden och söker ständigt efter nya medarbetare som vill följa med. Vi tror på att ge våra medarbetare rätt förutsättningar och frihet till egna initiativ i arbetet för att ständigt utvecklas och förbättras. Rollen hos oss Vi söker dig som har... Visa mer
Det är medarbetarna som gör GVV (https://gvv.se/). Vi är ett team som arbetar tillsammans där alla spelare behövs lika mycket för att vi ska uppnå våra gemensamma mål. Vi är inne i en spännande resa med sikte på framtiden och söker ständigt efter nya medarbetare som vill följa med. Vi tror på att ge våra medarbetare rätt förutsättningar och frihet till egna initiativ i arbetet för att ständigt utvecklas och förbättras.

Rollen hos oss

Vi söker dig som har något bredare bakgrund, är lösningsorienterad och trivs med att ta eget ansvar. I denna tjänst kommer du att arbeta i ett mindre team där den egna insatsen gör ett stort avtryck på slutresultatet. Dina arbetsuppgifter kommer vara mycket varierande där du själv har en stor påverkan projektets framdrift. Våra projekt är främst inom infrastruktur och du kommer att få arbeta med betong, trä- och stålarbete.Varför ska du jobba hos GVV

Hos oss får du utveckla och utvecklas, vi är personliga i relationer och pålitliga. GVV bygger på tydliga värderingar och på en sund kultur där vi kollegor har roligt, trivs med varandra och känner intresse för våra arbetsuppgifter. Vi arbetar för att vi alla ska känna meningsfullhet i våra arbetsuppgifter, bli sedda och se vår del i ett större sammanhang.

Du blir en viktig del i ett härligt gäng som tillsammans utbyter erfarenheter och stöttar varandra i arbetet med att driva projekten.Vi kan erbjuda dig:

- Frihet under ansvar och korta beslutsvägar
- Goda anställningsvillkor och en härlig arbetsmiljö
- En arbetsplats där du som individ värdesätts
- Kurser och internutbildningar för att fortsätta utvecklas


GVV är ett ledande företag inom betongunderhållsarbeten på broar, kraftverk, hamnanläggningar, parkeringsdäck samt andra konstruktioner. Företaget bedriver entreprenadverksamhet inom anläggningssektorn. I dagsläget har företaget kontor i Göteborg och Halmstad och är ca 80 medarbetare.

Om detta låter som något för dig, läs gärna vidare om vad som vi söker hos dig!Kompetenser och personliga egenskaper

Vi ser att du som person är noggrann och har god arbetsmoral. Du ska uppskatta ett fysiskt utmanande arbete, med mestadels praktiska arbetsmoment. För att trivas så är du en person som är kreativ i att hitta lösningar, kommer med egna förslag och ser möjligheter istället för hinder. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och i att se ditt bidrag i projekten. Du har några års erfarenhet av anläggning-, betong-, trä-, och/eller underhållsarbete. Goda språkkunskaper i svenska, både i tal & skrift.
B-körkort är ett krav. Då vi verkar i hela södra Sverige kommer vissa projekt vara förlagda på annan ort. Yrkesbevis är starkt meriterande.Kontaktperson

Emilia Bengtsson, Rekryterare, BraPersonal Sverige AB, [email protected], 073-829 09 51.Ansökan

Eftersom vi tillämpar löpande urval och intervjuer sker löpande vill vi gärna ha din ansökan snarast.

I rekryteringen samarbetar GVV med BraPersonal Sverige AB. Direktanställning till GVV. Visa mindre

VVS montör till Lindab Ventilation i Grevie

Om Lindab Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar för förenklat byggande och bättre inomhusklimat. Lindabkoncernen har ca 4500 medarbetare i 20 länder och omsatte?9 684 MSEK år 2021. Huvudkontoret ligger i Grevie utanför Båstad i nordvästra Skåne.  Om tjänsten Vi söker dig som vill arbeta som VVS montör och rörläggare på ett marknadsledande företag med bra arbetsvillkor o... Visa mer
Om Lindab
Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar för förenklat byggande och bättre inomhusklimat. Lindabkoncernen har ca 4500 medarbetare i 20 länder och omsatte?9 684 MSEK år 2021. Huvudkontoret ligger i Grevie utanför Båstad i nordvästra Skåne. 

Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta som VVS montör och rörläggare på ett marknadsledande företag med bra arbetsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten som VVS montör är en rak rekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt hos Lindab Ventilation AB.

Som VVS montör kommer du att bli en del av ett fastighetsteam som arbetar med det mesta inom bygg såsom nybyggnation, totalrenovering, om - eller tillbyggnad samt löpande underhåll och service. Du kommer att ha en mångsidig och bred tjänst med arbetsuppgifter som inte enbart är traditionellt VVS-arbete. Arbetat är självständigt där du själv ansvarar för planering och inköp av manterial. En stor del av arbetet görs tillsammans med övriga kollergor på fastighetsavdelning vilket gör att du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team där man hjälps åt, samtidigt som du får möjlighet till stort eget ansvar. 
Allt arbete görs på Lindabs fastigheter i Grevie i ljusa och trevlia lokaler på vackra Bjärehalvön. 

Lindab erbjuder goda utvecklingmöjligheter med utbildningar och du får själv till stor del påverka dina arbetsuppgifter och arbetsdag. Lindab erbjuder även fria arbetskläder med tvätt, fritt kaffe och frukt, subventionerad lunch, fri parkering, friskvårdsbidrag, kollektivavtal och vinstandelstiftelse. 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid; måndag-fredag 7.00-16.00. 

Krav för tänsten
Vi söker en mångsidig person som trivs med ett varierande arbete och tar egna initativ. Du har en relevant utbildning inom VVS. Du har även flera års vana av en likande roll inom service, VVS och industrianläggning. Har du dessutom erfarenhet av ytterligare fastighetsrelaterat arbete är du förmodligen rätt person för tjänsten. B-körkort är ett krav.

Dina personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är självgående, driven, flexibel och har en positiv inställning. Du ser varierade uppgifter motiverande. Du ser lösningar och möjligheter i stället för problem. Då du kommer att arbeta i ett litet arbetslag är det viktigt att vara pålitlig och att man trivs med sitt arbete.

Övrig information 
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidareanställning
Placering: Grevie
Lön: Enligt överenskommelse 

Ansök
I denna rekryteringsprocess samarbetar Lindab Ventilation AB med Processbemanning AB. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Sofia Brännerud på tel. 070-310 21 77. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Vi tillämpar löpande rekryteringsprocess och omber dig att söka omgående. Ansök via länk nedan. Visa mindre

Projektledare till samhällsnyttig aktör i Halmstad

Ansök    Nov 3    Randstad AB    Byggnadsingenjör
Arbetsbeskrivning Är du en driven och analytisk person som har erfarenhet av att arbeta med byggprojekt? Nu söker vi en projektledare till en samhällsviktig aktör inom uthyrning av samhällsfastigheter som befinner sig i en spännande tillväxtfas.  Vi söker dig som har en bred teknisk profil med analytisk förmåga som inte räds av att ta sig an nya uppgifter. I rollen som projektledare är det du som ansvarar för projektet och har därmed ansvar för projektge... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en driven och analytisk person som har erfarenhet av att arbeta med byggprojekt? Nu söker vi en projektledare till en samhällsviktig aktör inom uthyrning av samhällsfastigheter som befinner sig i en spännande tillväxtfas. 

Vi söker dig som har en bred teknisk profil med analytisk förmåga som inte räds av att ta sig an nya uppgifter. I rollen som projektledare är det du som ansvarar för projektet och har därmed ansvar för projektgenomförande, ekonomi och tidsplanering. Det är en bred roll med möjlighet för intern utveckling. 

Vi erbjuder dig en trygg och stabil arbetsgivare som värnar om dig som medarbetare. Här ges du frihet under ansvar att på ett självständigt sätt styra dina tilldelade projekt. Rollen utgår från Halmstad med omnejd och det finns stor frihet vad gäller distansarbete. 

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd hos kund. 

Ansvarsområden
I rollen som Projektledare har du självständigt ansvar för byggprojekt av varierande storlek.  Mer specifikt ingår följande i dina arbetsuppgifter:
Leda och ansvara för projektets genomförande enligt en fastställd budget
Upprätta miljöanalys samt genomföra och följa upp projektet enligt denna
Fördela nödvändiga resurser avseende exempelvis handlingar, material och
maskiner inom projektet
Ansvara för att arbetsmiljön säkerställs genom att gällande lagstiftning, och projektets
arbetsmiljöplan/riskbedömning följs. En kvalitetspärm skall upprättas och uppdateras
kontinuerligt 
Arbetsmiljöansvarig enligt Bas P och Bas U
Planera och fördela arbetet
Genomföra regelbundna och strukturerade möten
Ansvara för att åtgärder för risker och möjligheter från anbudsskedet planeras och genomförs. Vidare ansvara för att tillkommande risker och möjligheter förs upp på handlingsplanen för risk och möjlighetsanalys, att åtgärder vidtas för dessa samt att de följs upp och stäms av
Ansvara för erfarenhetsåterföring till företaget
Genomföra arbetsberedningar och delegera arbetsuppgifter för att skapa engagemang
Ansvara för att leverantörsbedömning/värdering genomförs
Ansvara för litteratur och tekniskt utförande
Ansvara för framtagning av underlag inför projektrapportering och projektavslut
Delta på byggmöten som representant för företaget


Kvalifikationer
Som Projektledare hos oss ser vi att du är en driven och anpassningsbar person som trivs i miljöer där det händer mycket. Vi tror även att du är en initiativtagande person med förmåga att söka upp relevant information och lösa uppkomna problem. Vidare är du kommunikativ och samarbetsvillig med vana att kommunicera och samarbeta med olika yrkesroller. Som Projektledare har du självständigt ansvar för projekt från start till slut, vilket innebär att du behöver vara självgående.

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har: 
Universitetsutbildning som ingenjör eller liknande 
Minst två års relevant erfarenhet av att arbeta med och vara delaktig i byggprojekt
Vana av att arbeta med fler byggprojekt samtidigt
Tidigare erfarenhet av att budgetansvar med kostnadsuppföljning
God teknisk förståelse med vana att söka information från Boverkets byggregler, plan- och bygglagen och andra regelverk
Skicklig kommunikatör med mycket goda kunskaper i svenska
God lokalkännedom och ett bra kontaktnät
B-körkort

Vi ser det även som meriterande om du har: 
Erfarenhet av att ha självständigt ansvar för byggprojekt 
Erfarenhet av att arbeta mot offentlig sektor
Erfarenhet av att arbeta med upphandlingar och LOU 
Kunskaper i engelska


Erfarenhet
Minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Resande montör till Kranpunkten

Ansök    Nov 1    Bravura Sverige AB    Ställningsbyggare
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Kranpunkten har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Kranpunkten en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Kranpunkten i Båstad AB är en ledande specialist inom lyftmaskiner i Norden. Företaget riktar sig mot bygg- och industribranschen då de förser sina kunder med liftar, truckar, bygghissar och klätterställningar. Denna tjänst utgår från kontoren i Malmö och Förslöv. Här blir du en del av en trevlig gemenskap där flexibilitet och hjälpa varandra andan är stor.

Arbetsuppgifter:

I rollen som resande montör utgår du från kontoret i Förslöv där du tillsammans med en kollega hämtar upp en av Kranpunktens servicebilar. Därefter kommer du tillsammans med din kollega att vara ute på uppdrag i Södra sverige. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar montering och demontering av bygghissar och klätterställningar. Därtill kommer du att genomföra lättare felsökningar, service och underhåll på Kranpunktens maskiner. Du kommer även hjälpa till med problemlösning på uthyrda maskiner. Det förekommer resande i arbete, även arbete på hög höjd kan förekomma.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
• Montering och demontering av bygghissar och klätterställningar
• Service och underhåll på maskiner

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad gymnasial utbildning
• Meriterande med tekniskt intresse
• Meriterande med erfarenhet av en liknande roll
• Truckkort och utbildningar såsom säkra lyft, fallskydd och/eller heta arbeten är meriterande
• Svenska och engelska i tal och skrift

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och trivs med att arbeta i en varierande vardag. Du utför dina arbetsuppgifter noggrannt och har ett kvalitetstänk i utförandet. Vidare är du en lagspelare och är mån om att skapa ett gott samarbete med dina kollegor och därigenom ge god service till kunderna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Förslöv
Lön: Enligt GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Hiss, hissmontör, bygg, mecka, montör, bygghiss, byggställning, demontera, montera, klätterställning, hissmontering, heltid, Kranpunkten, Malmö Visa mindre

Är du vår nästa resemontör?

Är du teknikintresserad, en problemlösare och trivs med en resande tjänst?   Beskrivning: Din uppgift är att på plats hos våra kunder, arbeta med service, montage och av grindar/staket. Ingen dag är den andra lik och i denna roll så erbjuder vi ett omväxlande och självständigt arbete i en spännande bransch. För att du ska trivas och utvecklas i rollen som resemontör ser vi att du är en person som gillar fysiskt arbete, tar initiativ, engagerar dig och vil... Visa mer
Är du teknikintresserad, en problemlösare och trivs med en resande tjänst?  

Beskrivning:
Din uppgift är att på plats hos våra kunder, arbeta med service, montage och av grindar/staket. Ingen dag är den andra lik och i denna roll så erbjuder vi ett omväxlande och självständigt arbete i en spännande bransch. För att du ska trivas och utvecklas i rollen som resemontör ser vi att du är en person som gillar fysiskt arbete, tar initiativ, engagerar dig och vill att arbetet skall bli väl utfört. Du kommer jobba med kollegor från både både kundföretaget men även från andra företag vilket gör att din samarbetsförmåga är betydelsefull. Samtidigt har du inte heller har några problem med att ta ansvar för ditt eget arbete och arbeta självständigt. Vi söker både dig med erfarenhet från bygg eller industri, och dig som har rätt inställning och en vilja att utvecklas trots att du i nuläget inte har någon erfarenhet. Vi tror att ditt befintliga tekniska intresse kommer växa hos oss då vi ständigt utvecklar våra produkter och hur vi arbetar. Det är meriterande om du har tillstånd för lift samt gått utbildning i säkra lyft och heta arbeten men det är inget absolut krav. Du kommer arbeta på byggarbetsplatser i olika delar av södra Sverige och övernattningar ingår i tjänsten. 

Vem är du:
Vi söker dig som har god förståelse för vad som krävs för att utföra snabb och bra service av högsta kvalité. Stor vikt kommer att läggas på din personlighet och för att lyckas i rollen tror vi att du har:
• Erfarenhet av service, Montering och reparation och har god vana med arbetsredskap inom byggbranschen 
• Förmågan att jobba självständigt och bibehålla högt servicefokus i alla lägen

Du är en god kommunikatör och hanterar svenska i tal och skrift. Du har grundläggande datorvana. B-körkort är ett krav.

Omfattning:
Heltid

Lön/Tillträde:
Efter överenskommelse

Övrig information
Gör din ansökan genom vår hemsida www.onepartnergroup.se. Sista dag för ansökan är 2022-11-20. Urvalsarbetet kommer att ske löpande och vi rekommenderar därmed att du skickar in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

TopWork söker erfaren betongarbetare...

...till kund i Halmstad.    Dina arbetsuppgifter   TopWork söker erfaren betongarbetare och armerare till kund. I din roll kommer du utifrån ritning att arbeta med formsättning, armering och gjutning av betongelement.   Din profil Vi säker dig med erfarenhet av betongarbete, armering och gjutning, kunskap om ritningsläsning och erfarenhet av att bygga betongelement är meriterande. För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig med som har god fysik som gil... Visa mer
...till kund i Halmstad. 
 
Dina arbetsuppgifter
 
TopWork söker erfaren betongarbetare och armerare till kund. I din roll kommer du utifrån ritning att arbeta med formsättning, armering och gjutning av betongelement.
 
Din profil
Vi säker dig med erfarenhet av betongarbete, armering och gjutning, kunskap om ritningsläsning och erfarenhet av att bygga betongelement är meriterande. För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig med som har god fysik som gillar att arbeta hårt som är noggrann och har en positiv inställning. Du skall behärska svenska i tal och skrift.
 
Utbildningen "Arbete på väg" är ett krav.
 
Till denna tjänst kommer du anställas av TopWork och för rätt kandidat finns stora möjligheter till fast arbete hos kund efter avslutat uppdrag. 
 
B-körkort och tillgång till egen bil.
 
Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Anbudsingenjör Mark & VA till NCC

NCC är ett av de ledande byggföretagen i Norden. Som expert på att driva komplexa byggprocesser bidrar man till byggande som har en positiv inverkan på kunderna och på samhällets utveckling i stort. Avdelning Civil South ingår i affärsområdet Infrastructure och består av Skåne och Halland. Teamet jobbar med expertis inom mark- och VA, fiber, betong, grundläggning, stensättning, ramavtal, vatten- och reningsverk, industrier, broar, exploateringsområden, ... Visa mer
NCC är ett av de ledande byggföretagen i Norden. Som expert på att driva komplexa byggprocesser bidrar man till byggande som har en positiv inverkan på kunderna och på samhällets utveckling i stort.

Avdelning Civil South ingår i affärsområdet Infrastructure och består av Skåne och Halland.

Teamet jobbar med expertis inom mark- och VA, fiber, betong, grundläggning, stensättning, ramavtal, vatten- och reningsverk, industrier, broar, exploateringsområden, järnväg med mera.

Man finns med kontor i Malmö, Helsingborg, Kristianstad och Halmstad samt på ett antal produktionskontor. Denna roll är med placering i Halmstad.
Ansvarsuppgifter och arbetsuppgifter

Som anbudsingenjör kommer du att driva hela processen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag för både mindre och större mark- och VA- projekt.

Du är delaktig i att se möjligheter och risker, skapa engagemang och utifrån förfrågningsunderlag, utforma och beräkna ett konkurrenskraftigt erbjudande till kund. Du bidra till att anbudsarbetet genomförs inom vissa tids-, kvalitets-, intäkts- och kostnadsramar så att NCC och kundernas förväntningar uppfylls

Arbetsuppgifterna innefattar att;

·      Delta aktivt i utvecklingen av kalkylarbetet med fokus på en mer uppsökande säljkultur.

·      Planera, genomföra och utveckla anbudsarbetet i samarbete med arbetsgruppen.

·      Utföra riskhantering; identifiera, analysera, utvärdera och hantera risker och möjligheter i projektet.

·      Undersöka nya alternativa produktionsmetoder, material och maskiner.

·      Upprättande av tidsplan och val av produktionsmetoder för projektet.

·      Bidra till kunskapsdelning genom att delta i byggstartsmöten och slutgenomgångar.

Erfarenhet och kunskap

Vi söker dig med några års erfarenhet av kalkyl och anbudsarbete inom Mark och VA och en byggteknisk högskoleexamen (eller yrkesutbildning samt relevant arbetslivserfarenhet).

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven och affärsmässig. Rollen innebär självständigt arbete som ställer krav på att du är engagerad, analytisk, noggrann och gillar att arbeta mot uppsatta mål och deadlines.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande så skicka gärna din ansökan redan idag. Frågor om tjänsten besvaras av Maria Lindahl, [email protected] Visa mindre

Installatör av solceller

Svea Solar är ett av Europas största företag inom solenergi där vi leder övergången till en hållbar framtid genom smarta och innovativa solenergilösningar ?? Som en naturlig följd av vår hypertillväxt ????, söker vi nu fler kollegor till vårt härliga gäng solcellsmontörer i Halmstad! Rollen som installatör Rollen som solcellsinstallatör är varierande och utvecklande och du kommer, i team med kollegor, att installera kompletta solcellsanläggningar ute på v... Visa mer
Svea Solar är ett av Europas största företag inom solenergi där vi leder övergången till en hållbar framtid genom smarta och innovativa solenergilösningar ?? Som en naturlig följd av vår hypertillväxt ????, söker vi nu fler kollegor till vårt härliga gäng solcellsmontörer i Halmstad!

Rollen som installatör
Rollen som solcellsinstallatör är varierande och utvecklande och du kommer, i team med kollegor, att installera kompletta solcellsanläggningar ute på våra kunders tak. Som installatör hos oss på Svea Solar är du ansiktet utåt mot kunden och du har en viktig roll i att skapa en god kundupplevelse. Arbetet sker inom våra installationer hos privatkunder.

Vilka arbetsuppgifter har du som solcellsinstallatör?

? Montage av byggnadsställningar
? Inmätning och infästning av solceller på tak.
? Placering, montering och koppling av solceller
? Funktionstestning och inställningar.

Vem är du?
Du motiveras av en vardag med stort ansvar och en stark teamkänsla varvat med självständigt arbete. För att trivas i rollen tror vi att du tycker det är spännande med solceller, gillar att arbeta fysiskt och tycker om att arbeta utomhus på tak året om, i alla väder ??????????. Du har B-körkort för manuell bil och behärskar svenska och engelska hindersfritt.

Det är till din fördel om du har tidigare erfarenhet från branschen eller från något annat tekniskt arbete, men som anställd hos oss får du gå vårt egna utbildningsprogram där du får lära dig allt som krävs för att bli certifierad solcellsinstallatör.

Vi erbjuder
Med en stark övertygelse att solenergi är den bästa lösningen på klimatkrisen, grundades Svea Solar i en liten lägenhet i Solna utanför Stockholm 2014. Då sattes det syfte som gäller än idag - att leda vägen mot en hållbar framtid med solenergi.

Vi erbjuder ett arbetsklimat med högt i tak och en formbar utveckling för dig som anställd. Vi tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetares utveckling. Svea Solar är en arbetsplats där du kan växa med företaget.

Vill du bli vår nästa kollega?
Skicka då in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Läs mer om Svea Solar här (https://sveasolar.com/se/om-oss/).

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med fyra månaders provanställning i enlighet med vårt kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet.

Vi gör bakgrundskontroller via Verifiera för att säkerställa att alla våra anställda har en bakgrund som är förenlig med Svea Solars värdegrund.LI-AB1 Visa mindre

Thimsfors VVS söker VVS-montör

Ansök    Okt 27    Montico Hr Partner AB    VVS-montör
* Thimsfors VVS har 4 grundläggande värderingar som genomsyrar verksamheten, inte minst hur de bemöter sina kunder. De kallar dem "Fyra K". Kundservice - Kompetens - Kvalitet - Kamratskap De arbetar enligt ett kvalitetssystem som följer principerna i kvalitetsstandarden ISO 9001. Rutinerna utvecklas kontinuerligt för att hela tiden förbättra kvalitén på sina produkter och tjänster, t.ex. med installationer enligt Säker Vatten och kompetens för arbete i Fj... Visa mer
*
Thimsfors VVS har 4 grundläggande värderingar som genomsyrar verksamheten, inte minst hur de bemöter sina kunder.
De kallar dem "Fyra K".
Kundservice - Kompetens - Kvalitet - Kamratskap

De arbetar enligt ett kvalitetssystem som följer principerna i kvalitetsstandarden ISO 9001. Rutinerna utvecklas kontinuerligt för att hela tiden förbättra kvalitén på sina produkter och tjänster, t.ex. med installationer enligt Säker Vatten och kompetens för arbete i Fjärrvärmesystem, samt gas- och kylcertifiering.


Thimsfors VVS startades 1994 av Håkan Jonsson och är idag 50 anställda. De utgår ifrån Markaryd, Älmhult och Laholm där dem arbetar i omnejd.
De har en stor bredd på jobb inom industrin, installationer av värmepumpar, nybyggnation, kylservice och VVS-service.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en certifierad VVS-montör som vill vara med och utveckla Thimsfors VVS. De har många spännande jobb framför sig.

Du ska kunna arbeta självständigt samt i grupp på både stora entreprenader och hos privatpersoner. Vi ser att du som person är serviceminded och tillmötesgående och har lätt för att ta människor då det är mycket arbete ute hos privatpersoner.


Vi ser gärna att du som söker har
- VVS certifikat
- Behärskar det svenska språket i både tal och skrift
- Körkort

Detta är en direktanställning hos kund och tjänsten är förlagd på dagtid. Visa mindre

Snickare till Halmstad

Arbetsbeskrivning Snickare till Halmstad! Vi behöver nya snickare till flera utav våra arbetsplatser och hoppas att du vill tillhöra vårt team! Vi söker dig som har erfarenhet inom byggbranschen eller yrkesbevis. Viktigt är att du jobbar effektivt och noggrant, upprätthåller en god laganda samt representerar kunden och A-Staffing Construction Utbildning och Intyg Önskvärt: Yrkesbevis Meriterande: Giltiga certifikat inom heta arbeten, mobila plattformar me... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Snickare till Halmstad!
Vi behöver nya snickare till flera utav våra arbetsplatser och hoppas att du vill tillhöra vårt team! Vi söker dig som har erfarenhet inom byggbranschen eller yrkesbevis. Viktigt är att du jobbar effektivt och noggrant, upprätthåller en god laganda samt representerar kunden och A-Staffing Construction

Utbildning och Intyg
Önskvärt: Yrkesbevis
Meriterande: Giltiga certifikat inom heta arbeten, mobila plattformar med mera

Erfarenhet
Krav: Erfarenhet från branschen

Ansökan
A-Staffing Construction sköter rekryteringsprocessen för denna tjänst löpande, urval och intervjuer kommer att ske under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan!
Ansök till tjänsten via länken.

Startdatum
Omgående

Om oss
A-Staffing är medlemmar i Byggföretagen, Installatörsföretagen och Almega Kompetensföretagen så du kan vara säker på att du alltid har rätt anställningsvillkor och kollektivavtal. I snart 15 år har vi försett Sverige med duktiga yrkesarbetare på Byggavtalets område.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021. Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB. Visa mindre

Servicetekniker till Ömangruppen i Halmstad

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en komplett leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag med 150 medarbetare fördelat på ett 20-tal orter i södra Sverige. Är du en duktig serviceteknik... Visa mer
Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en komplett leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag med 150 medarbetare fördelat på ett 20-tal orter i södra Sverige.

Är du en duktig servicetekniker som är nyfiken på något nytt? Ömangruppen har utökat sin verksamhet rejält de senaste åren och har fått in fler spännande uppdrag. Ta chansen att bli en del av vårt team med engagerade och kunniga medarbetare i Halmstad.

Arbetsbeskrivning: Som servicetekniker kommer du främst att utföra arbeten hos våra serviceavtalskunder. Våra kunder är både stora och små fastighetsägare, industrier, kommuner och kommersiella fastigheter. Som servicetekniker hos oss har du ett självständigt och engagerande arbete där resultatet av ditt arbete hos våra kunder leder till väl underhållna anläggningar med sänkta energi- och driftkostnader.

Din roll:
- arbeta med service och underhåll inom något av våra teknikområden; ventilation, kyla, styr & regler samt värme
- genomföra felsökningar
- utföra enklare injusteringar
- medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete
- uppföljning och återrapportering
- skapa goda kundkontakter

Arbetets omfattning: Heltid. Arbetstider vardagar, 07.00 - 16.00. Start enligt överenskommelse. Tjänsten utgår ifrån Halmstad.

Vi kan erbjuda dig: Ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

Kompetenskrav: Vi söker dig som har god teknisk kunskap, intresse och har minst ett par års erfarenhet som servicetekniker. Grundläggande behörighet och kunskap för att arbeta med EL (svagström). Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom ventilation, kyla och/eller styr & regler. Även utbildning och erfarenhet från kylteknik är meriterande, men inte ett krav.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper: För att lyckas i rollen som servicetekniker vill vi att du är ansvarstagande, ödmjuk, serviceinriktad som person. Du är lyhörd för våra kunders behov och har en förmåga att bygga förtroende hos dem. Du är nyfiken och uppdaterad inom ny teknik och är en kreativ problemlösare. Som person är du målmedveten, strukturerad och självgående och gillar utmaningar. Du drivs av att överträffa kundens förväntningar.

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Richard Liv på telefonnummer 070 277 6400.

Sista ansökningsdag 2022-11-20.

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Ömangruppen?
Se våra korta intervjuer där olika medarbetare berättar om hur deras arbetsdagar ser ut och varför de trivs på jobbet.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes. Visa mindre

3 Montörer till kund i Falkenberg

Ansök    Okt 21    Veldi Bemanning AB    Industrirörmontör
Vad vi erbjuder Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bema... Visa mer
Vad vi erbjuder
Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bemanning ge dig erfarenhet och kunskap som du kan ha med dig till din nästa utmaning. Det finns också alltid stora chanser att bli övertagen av kunden efter avslutat konsultuppdrag om man som konsult önskar det.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker montörer till kund i Falkenberg.
Arbetsuppgifterna består av att tillverka och montera detaljer till skåp för montering på lastbilar och släp.
Det här arbetet är perfekt för dig som gillar montering, att arbeta med händerna och vara kreativ i din vardag.

Tjänsten avser heltid dagtid, tillträde enligt överenskommelse

Vänta inte med din ansökan då tjänsterna kan komma att tillsättas innan avsatt datum.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
Ha vana att jobba i arbetslag
Vara noggrann, engagerad och lojal.
Det krävs även god fysik eftersom arbetet är rörligt och tempofyllt.

Meriterande:
Erfarenhet av limning, kapning och montering
Erfarenhet från verkstad/biltillverkning
Truckkort


Om oss
Veldi Bemanning är ditt lokala rekryterings- och bemanningsföretag.
Vårt team förstärks av lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med en stark lokal förankring.
Med vår utbildning Veldi Kompetens i ryggen står vi starka i vår helhet som ett komplett kompetensföretag.
Vi ställer höga krav på oss som en partner i er kompetensförsörjning och grunderna hos är att ni ska känna att våra samarbeten byggs av förtroende, långsiktighet och engagemang!
-Det ska kännas enkelt och tryggt att jobba med oss!

Om du vill veta mer?
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet.

Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Alexandra och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast på mail (se nedan)

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Obs: vi tar endast emot ansökningar via hemsidan, inte per mail!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Arbetsledare bygg

Dina arbetsuppgifter Som arbetsledare kommer du att jobba med antingen kommersiella projekt eller större ROT projekt. Du leder arbetet i projekten, beställer material, schemalägger personal, samordnar med UE m.m. Personalen i projekten kan vara såväl inhyrd som egen personal från vår kund. Projekten kommer vara inom Halmstad regionen. Vi ser gärna att du som söker bor inom denna geografi. Kvalifikationer Vi söker dig som har arbetat som arbetsledare inom... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Som arbetsledare kommer du att jobba med antingen kommersiella projekt eller större ROT projekt. Du leder arbetet i projekten, beställer material, schemalägger personal, samordnar med UE m.m. Personalen i projekten kan vara såväl inhyrd som egen personal från vår kund.

Projekten kommer vara inom Halmstad regionen. Vi ser gärna att du som söker bor inom denna geografi.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetat som arbetsledare inom byggbranschen i minst två år och kan arbeta självständigt. Du har troligen en ingenjörsbakgrund, men vi lägger störst vikt vid att du har relevant arbetslivserfarenhet av att arbetsleda och ansvara för projekt. Vi lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper, så som social kompetens, ordning och reda och engagemang. För rätt person finns mycket goda anställningsvillkor. Visa mindre

Utredningsingenjör VA-process

Laholmsbuktens VA AB har ett av de bästa uppdragen som finns. Här arbetar vi för en hållbar framtid med rent dricksvatten, friska vattendrag och hav, för nuvarande och kommande generationer. För oss är det viktigt att tänka vattensmart och använda rätt vatten till rätt sak. Att tänka vattensmart innebär att reflektera över hur vi använder dricksvatten – vårt viktigaste livsmedel. Vill du vara en del av en organisation som erbjuder arbetsglädje, delaktighet... Visa mer
Laholmsbuktens VA AB har ett av de bästa uppdragen som finns. Här arbetar vi för en hållbar framtid med rent dricksvatten, friska vattendrag och hav, för nuvarande och kommande generationer. För oss är det viktigt att tänka vattensmart och använda rätt vatten till rätt sak. Att tänka vattensmart innebär att reflektera över hur vi använder dricksvatten – vårt viktigaste livsmedel.
Vill du vara en del av en organisation som erbjuder arbetsglädje, delaktighet och utmanande arbetsuppgifter där du får vara med och påverka utvecklingen av miljön och samhället i våra två växande ägarkommuner – Halmstad och Laholm?
ARBETSUPPGIFTER
Är du erfaren inom VA och vill vara med och utvecklas tillsammans med oss i Halmstad och Laholm? Är du en strukturerad och analytisk person som trivs att samarbeta med olika människor?

Då är du varmt välkommen att söka till tjänsten som Utredningsingenjör hos oss på avdelningen Utredning och projekt!

I rollen som utredningsingenjör har du en viktig ansvarsroll med varierande uppgifter och kontaktytor. Du kommer skapa, informera och samordna arbete med dokument och planer. På ett självständigt sätt ansvarar du för utredningar, eller är själv genomförare. Du blir en naturlig del i projekt och bidrar med din specialistkompetens och engagemang i området. Du trivs med att förbättra arbetssätt och rutiner och utbildar och coachar dina kollegor inom ditt sakområde.

Som utredningsingenjör på LBVA erbjuds du en spännande roll med framtidsfokus där du arbetar med utredningar i tidiga skeenden. Du får möjlighet att fördjupa dig inom ditt kompetensområde och arbeta operativt i olika projekt, processer och uppdrag med långsiktiga mål och resultat. Rollen vi erbjuder är en viktig funktion med stor påverkansmöjlighet. Här ges du möjlighet att påverka framtidens anläggningar, arbeta med utveckling och samarbeta med flera andra funktioner!KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 8 års erfarenhet och kunskap om VA-process eller processindustrin, inriktat mot vattenrening. Kanske har du varit del av pilotprojekt, opitmering, uppföljning eller har andra spännande erfarenheter att dela med oss. Du bör ha högskoleutbildning inom VA alternativt samhällsbyggnad/väg och vatten, eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedöms ge likvärdig kompetens. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i projektform, kan uppvisa god teknisk kompetens inom VA-området, eller tidigare erfarenhet av VA-bolag eller förvaltning.

Vi söker dig som har stort engagemang och brinner för ditt område. Arbetet ställer höga krav på din lyhördhet då mycket av arbetet sker i kontakt och samarbete med såväl interna som externa aktörer. Därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper i mötet med andra samt goda kunskaper att uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift. Du har ett öga för detaljer och en förmåga att anamma ett helhetsperspektiv. Vi söker dig som är noggrann, ödmjuk och initiativtagande med god analysförmåga. Som person driver du självständigt ditt arbete framåt och trivs att arbete enskilt såväl som i grupp.


ÖVRIGT
Tjänsten är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning kommer genomföras innan anställningen träder ikraft.

B-körkort är ett krav.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

VVS underhålls tekniker sökes omgående tjänst

Du utgår hemifrån med besök till företag och privatpersoner inom distriktet. Du är en serviceinriktad, social och självgående person med en god samarbetsförmåga och en hög arbetskapacitet. Du är en ansvarsfull person som värdesätter kvalitet i både ditt arbete och bemötandet av kunder. Kundbemötandet och förmågan att utgå från kundens behov är något som vi värdesätter över allt annat. Det är viktigt att du har ordentlig erfarenhet av serviceyrke i någon fo... Visa mer
Du utgår hemifrån med besök till företag och privatpersoner inom distriktet. Du är en serviceinriktad, social och självgående person med en god samarbetsförmåga och en hög arbetskapacitet. Du är en ansvarsfull person som värdesätter kvalitet i både ditt arbete och bemötandet av kunder. Kundbemötandet och förmågan att utgå från kundens behov är något som vi värdesätter över allt annat. Det är viktigt att du har ordentlig erfarenhet av serviceyrke i någon form.
Du hanterar svenska språket mycket väl i både tal och skrift och framför allt du gillar att arbeta med människor omkring dig. Du gillar att kunna påverka din egen lön genom att göra ett bra jobb och se möjligheter. Vi söker servicetekniker för arbete med de flesta av Din Ventilations tjänster, vilket gör att arbetet kan bli flexibelt och utvecklande för rätt person. Vi är ett företag med stora ambitioner att växa med kvalité. Vi kan erbjuda ett mycket självständigt arbete med goda villkor och en hög grad av eget ansvar. Din ventilation har fokus att ha 100% nöjda kunder och vår vision är att vara bäst när det gäller servicegrad till kund både innan, under och efter vårt besök.
Tjänsten är placerad i primärt Skåne. Resor i tjänsten kan förekomma.
Känner du att du har vad som krävs för den här rollen? Skicka in din ansökan samt CV till [email protected] Visa mindre

TopWork söker erfaren betongarbetare...

...till kund i Halmstad.    Dina arbetsuppgifter   TopWork söker erfaren betongarbetare och armerare till kund. I din roll kommer du utifrån ritning att arbeta med formsättning, armering och gjutning av betongelement.   Din profil Vi säker dig med erfarenhet av betongarbete, armering och gjutning, kunskap om ritningsläsning och erfarenhet av att bygga betongelement är meriterande. För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig med som har god fysik som gil... Visa mer
...till kund i Halmstad. 
 
Dina arbetsuppgifter
 
TopWork söker erfaren betongarbetare och armerare till kund. I din roll kommer du utifrån ritning att arbeta med formsättning, armering och gjutning av betongelement.
 
Din profil
Vi säker dig med erfarenhet av betongarbete, armering och gjutning, kunskap om ritningsläsning och erfarenhet av att bygga betongelement är meriterande. För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig med som har god fysik som gillar att arbeta hårt som är noggrann och har en positiv inställning. Du skall behärska svenska i tal och skrift.
 
Utbildningen "Arbete på väg" är ett krav.
 
Till denna tjänst kommer du anställas av TopWork och för rätt kandidat finns stora möjligheter till fast arbete hos kund efter avslutat uppdrag. 
 
B-körkort och tillgång till egen bil.
 
Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Solcellsmontör till ECOKRAFT i Halmstad!

Inledning ECOKRAFT fortsätter att växa och letar nu efter en medarbetare inom Montage med uppgift som Solcellsmontör till vår verksamhet i Halmstad. Vi letar nu efter dig som vill arbeta med hållbar teknik av högsta kvalitet och bidra till företagets tillväxtresa genom din kompetens och professionalitet. Har du den rätta inställningen och tidigare erfarenhet inom installationsarbeten, snickeri eller takläggning så är det kanske just dig vi söker! Sök tjä... Visa mer
Inledning

ECOKRAFT fortsätter att växa och letar nu efter en medarbetare inom Montage med uppgift som Solcellsmontör till vår verksamhet i Halmstad. Vi letar nu efter dig som vill arbeta med hållbar teknik av högsta kvalitet och bidra till företagets tillväxtresa genom din kompetens och professionalitet. Har du den rätta inställningen och tidigare erfarenhet inom installationsarbeten, snickeri eller takläggning så är det kanske just dig vi söker!

Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Information om tjänsten

ECOKRAFT erbjuder solceller för egen elproduktion sedan 2008. Vi projekterar och installerar kompletta solcellssystem för villa, lantbruk och företag och jobbar med europatillverkade marknadsledande komponenter av högsta kvalitet. Vi jobbar för att på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt hjälpa privatpersoner och företag att producera sin egen el och erbjuder därför allt från planering och projektering till installation och driftsättning.

Genom åren har vi samlat på oss massor av referenser och vi har monterat ca 40 MW solceller. Samlad hög kompetens, noggrannhet och fokus på kunden har lett till att allt fler väljer ECOKRAFT. Kvalitet och kundnöjdhet är våra ledord som genomsyrar hela verksamheten.

Arbetsgruppen består av en platschef, montageledare, montörer och elektriker. Tillsammans tar ni er an projekt i Halmstad med omnejd. Tjänsten utgår från hemmet där arbetslaget gemensamt tar sig ut till projekten. Färdtidsersättning ingår. Arbetsdagarna börjar på plats ute hos kund 07:00 och pågår till 16:00.

Dina 6 första månader i tjänsten blir du anställd som konsult, med målbilden att sedan bli rekryterad direkt till ECOKRAFT.

Vi erbjuder dig

Hos ECOKRAFT får du bästa möjliga förutsättningar till att utföra ditt arbete med stolthet och högsta kvalitet. Du blir en del av en organisation som ser lösningar. Dina arbetsdagar spenderas med glatt gäng kollegor som brinner för sitt arbete! Organisationen har årliga sammankomster med aktiviteter för alla medarbetare runt om i landet, då sammanhållningen prioriteras högt.

Det finns goda möjligheter att växa inom ECOKRAFT, då vi verkar i en expansiv bransch. Din kompetens, ditt driv och ditt engagemang är avgörande för dina möjligheter att utvecklas och ta nya karriärsteg inom företaget. Du erbjuds diverse förmåner så som friskvård, förmånligt kollektivavtal mm.

Arbetsuppgifter

Som Solcellsmontör hos oss på ECOKRAFT arbetar du främst ute på plats hos kunderna där du tillsammans med ditt team monterar solceller på hustak. Du monterar solcellssystem, batterilagringssystem samt system inom elbilsladdning. I ditt arbete har du ett nära samarbete med dina kollegor för att skapa bästa möjliga resultat och kundupplevelse.

Arbetet sker utomhus och arbetet kräver att du har en god fysik, en god förmåga att arbeta med händerna och med olika verktyg. Arbetet innebär tunga lyft och arbete på hög höjd.

· Montage av byggnadsställning.

· Montage av solceller på tak.

· Kabelförläggning och koppling av solceller.

· Funktionstest och driftsättning.

· Öka kunskapen och intresset för ECOKRAFT och våra produkter.

· Representera ECOKRAFT på ett professionellt och ansvarsfullt sätt i all kommunikation.

Vi söker dig som

Vi söker dig med 1-2 års tidigare erfarenhet inom installationsarbeten, snickeri eller takläggning. Arbetet kan innebära oväntade utmaningar vad gäller yta, mått och andra variabler, varpå du lyckas genom att arbeta lösningsorienterat. Tillsammans med din montageledare förväntas du ta egna initiativ och komma med kreativa idéer. Som person tror vi att du är ansvarfull, noggrann och pålitlig. Samarbete och kommunikation är viktigt med såväl kollegor som kunder.

Meriterande för tjänsten är utbildning i att bygga byggnadsställningar, höghöjdsarbete och Heta Arbeten, men inget krav för tjänsten.

Krav för tjänsten är B-körkort och goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Övrigt

• Ort: Halmstad
• Anställningsform: Heltid
• Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
• Kontaktperson för rekryteringen: Elin Eriksson, 060-464 92
[email protected] Visa mindre

Projektledare till samhällsnyttig aktör i Halmstad

Ansök    Okt 17    Randstad AB    Byggnadsingenjör
Arbetsbeskrivning Är du en driven och analytisk person som har erfarenhet av att arbeta med byggprojekt? Nu söker vi en projektledare till en samhällsviktig aktör inom uthyrning av samhällsfastigheter som befinner sig i en spännande tillväxtfas.  Vi söker dig som har en bred teknisk profil med analytisk förmåga som inte räds av att ta sig an nya uppgifter. I rollen som projektledare är det du som ansvarar för projektet och har därmed ansvar för projektge... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en driven och analytisk person som har erfarenhet av att arbeta med byggprojekt? Nu söker vi en projektledare till en samhällsviktig aktör inom uthyrning av samhällsfastigheter som befinner sig i en spännande tillväxtfas. 

Vi söker dig som har en bred teknisk profil med analytisk förmåga som inte räds av att ta sig an nya uppgifter. I rollen som projektledare är det du som ansvarar för projektet och har därmed ansvar för projektgenomförande, ekonomi och tidsplanering. Det är en bred roll med möjlighet för intern utveckling. 

Vi erbjuder dig en trygg och stabil arbetsgivare som värnar om dig som medarbetare. Här ges du frihet under ansvar att på ett självständigt sätt styra dina tilldelade projekt. Rollen utgår från Halmstad med omnejd och det finns stor frihet vad gäller distansarbete. 

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd hos kund. 

Ansvarsområden
I rollen som Projektledare har du självständigt ansvar för byggprojekt av varierande storlek.  Mer specifikt ingår följande i dina arbetsuppgifter:
Leda och ansvara för projektets genomförande enligt en fastställd budget
Upprätta miljöanalys samt genomföra och följa upp projektet enligt denna
Fördela nödvändiga resurser avseende exempelvis handlingar, material och
maskiner inom projektet
Ansvara för att arbetsmiljön säkerställs genom att gällande lagstiftning, och projektets
arbetsmiljöplan/riskbedömning följs. En kvalitetspärm skall upprättas och uppdateras
kontinuerligt 
Arbetsmiljöansvarig enligt Bas P och Bas U
Planera och fördela arbetet
Genomföra regelbundna och strukturerade möten
Ansvara för att åtgärder för risker och möjligheter från anbudsskedet planeras och genomförs. Vidare ansvara för att tillkommande risker och möjligheter förs upp på handlingsplanen för risk och möjlighetsanalys, att åtgärder vidtas för dessa samt att de följs upp och stäms av
Ansvara för erfarenhetsåterföring till företaget
Genomföra arbetsberedningar och delegera arbetsuppgifter för att skapa engagemang
Ansvara för att leverantörsbedömning/värdering genomförs
Ansvara för litteratur och tekniskt utförande
Ansvara för framtagning av underlag inför projektrapportering och projektavslut
Delta på byggmöten som representant för företaget


Kvalifikationer
Som Projektledare hos oss ser vi att du är en driven och anpassningsbar person som trivs i miljöer där det händer mycket. Vi tror även att du är en initiativtagande person med förmåga att söka upp relevant information och lösa uppkomna problem. Vidare är du kommunikativ och samarbetsvillig med vana att kommunicera och samarbeta med olika yrkesroller. Som Projektledare har du självständigt ansvar för projekt från start till slut, vilket innebär att du behöver vara självgående.

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har: 
Universitetsutbildning som ingenjör eller liknande 
Minst två års relevant erfarenhet av att arbeta med och vara delaktig i byggprojekt
Vana av att arbeta med fler byggprojekt samtidigt
Tidigare erfarenhet av att budgetansvar med kostnadsuppföljning
God teknisk förståelse med vana att söka information från Boverkets byggregler, plan- och bygglagen och andra regelverk
Skicklig kommunikatör med mycket goda kunskaper i svenska
God lokalkännedom och ett bra kontaktnät
B-körkort

Vi ser det även som meriterande om du har: 
Erfarenhet av att ha självständigt ansvar för byggprojekt 
Erfarenhet av att arbeta mot offentlig sektor
Erfarenhet av att arbeta med upphandlingar och LOU 
Kunskaper i engelska


Erfarenhet
Minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan! Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan på: 

För frågor som rör rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att höra av dig till Jeanette Walters ([email protected]) och Lisa Kylberg ([email protected]

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Ledande montör till ECOKRAFT i Halmstad!

Inledning ECOKRAFT fortsätter att växa och letar nu efter en medarbetare inom Montage med uppgift som ledare inom solcellsmontering till vår verksamhet i Halmstad. Vi letar nu efter dig som vill arbeta med hållbar teknik av högsta kvalitet och bidra till företagets tillväxtresa genom din kompetens och professionalitet. Har rätt personliga egenskaper och tidigare erfarenhet inom likande installationsarbeten, snickeri eller takläggning så kan det vara just ... Visa mer
Inledning

ECOKRAFT fortsätter att växa och letar nu efter en medarbetare inom Montage med uppgift som ledare inom solcellsmontering till vår verksamhet i Halmstad. Vi letar nu efter dig som vill arbeta med hållbar teknik av högsta kvalitet och bidra till företagets tillväxtresa genom din kompetens och professionalitet. Har rätt personliga egenskaper och tidigare erfarenhet inom likande installationsarbeten, snickeri eller takläggning så kan det vara just dig vi söker!

Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Information om tjänsten

ECOKRAFT erbjuder solceller för egen elproduktion sedan 2008. Vi projekterar och installerar kompletta solcellssystem för villa, lantbruk och företag och jobbar med europatillverkade marknadsledande komponenter av högsta kvalitet. Vi jobbar för att på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt hjälpa privatpersoner och företag att producera sin egen el och erbjuder därför allt från planering och projektering till installation och driftsättning.

Genom åren har vi samlat på oss massor av referenser och vi har monterat ca 40 MW solceller. Samlad hög kompetens, noggrannhet och fokus på kunden har lett till att allt fler väljer ECOKRAFT. Kvalitet och kundnöjdhet är våra ledord som genomsyrar hela verksamheten.

Arbetsgruppen består av en platschef, montageledare, montörer och elektriker. Tillsammans tar ni er an projekt i Halmstad med omnejd. Tjänsten utgår från hemmet där arbetslaget gemensamt tar sig ut till projekten. Färdtidsersättning ingår. Arbetsdagarna börjar på plats ute hos kund 07:00 och pågår till 16:00.

Dina 6 första månader i tjänsten blir du anställd som konsult, med målbilden att sedan bli rekryterad direkt till ECOKRAFT.

Vi erbjuder dig

Hos ECOKRAFT får du bästa möjliga förutsättningar till att utföra ditt arbete med stolthet och högsta kvalitet. Du blir en del av en organisation som ser lösningar. Dina arbetsdagar spenderas med glatt gäng kollegor som brinner för sitt arbete! Organisationen har årliga sammankomster med aktiviteter för alla medarbetare runt om i landet, då sammanhållningen prioriteras högt.

Det finns goda möjligheter att växa inom ECOKRAFT, då vi verkar i en expansiv bransch. Din kompetens, ditt driv och ditt engagemang är avgörande för dina möjligheter att utvecklas och ta nya karriärsteg inom företaget. Du erbjuds diverse förmåner så som friskvård, förmånligt kollektivavtal mm.


Arbetsuppgifter

Som montörledare hos oss på ECOKRAFT arbetar du främst ute på plats hos kunderna där du tillsammans med ditt team monterar solceller på hustak. Du monterar solcellssystem, batterilagringssystem samt system inom elbilsladdning. Arbetslaget samarbetar för att skapa bästa möjliga resultat och kundupplevelse. Arbetet sker utomhus och arbetet kräver att du har en god fysik, en god förmåga att arbeta med händerna och med olika verktyg. Arbetet innebär tunga lyft och arbete på hög höjd.

Ditt ansvarsområde är att leda arbetet så att installation av solceller och förberedelse för våra elektriker blir korrekt utfört liksom att arbetet genomförs så kostnadseffektivt som möjligt. Du har kontinuerlig kontakt och dialog med våra kunder och projektörer.

Vanliga arbetsuppgifter, där du som montageledare har ett övergripande ansvar är:

· Montage av byggnadsställning.

· Montage av solceller på tak.

· Kabelförläggning och koppling av solceller.

· Funktionstest och driftsättning.

· Öka kunskapen och intresset för ECOKRAFT och våra produkter.

· Representera ECOKRAFT på ett professionellt och ansvarsfullt sätt i all kommunikation.

Vi söker dig som

Vi söker dig med 1-2 års tidigare erfarenhet inom installationsarbeten, snickeri eller takläggning! Arbetet kan innebära oväntade utmaningar vad gäller yta, mått och andra variabler, varpå du bör trivas med att arbeta lösningsorient. Du förväntas kunna ta egna initiativ och komma med kreativa idéer. Som person tror vi att du är ansvarfull, noggrann och pålitlig. Samarbete och kommunikation är viktigt med såväl kollegor som kunder.

Meriterande för tjänsten är utbildning i att bygga byggnadsställningar, höghöjdsarbete och Heta Arbeten, men inget krav för tjänsten.

Krav för tjänsten är B-körkort och goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Övrigt

• Ort: Halmstad
• Anställningsform: Heltid
• Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
• Kontaktperson för rekryteringen: Elin Eriksson, 060-464 92
[email protected] Visa mindre

VVS montör till Lindab Ventilation i Grevie

Om Lindab Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar för förenklat byggande och bättre inomhusklimat. Lindabkoncernen har ca 4500 medarbetare i 20 länder och omsatte?9 684 MSEK år 2021. Huvudkontoret ligger i Grevie utanför Båstad i nordvästra Skåne.  Om tjänsten Vi söker dig som vill arbeta som VVS montör och rörläggare på ett marknadsledande företag med bra arbetsvillkor o... Visa mer
Om Lindab
Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar för förenklat byggande och bättre inomhusklimat. Lindabkoncernen har ca 4500 medarbetare i 20 länder och omsatte?9 684 MSEK år 2021. Huvudkontoret ligger i Grevie utanför Båstad i nordvästra Skåne. 

Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta som VVS montör och rörläggare på ett marknadsledande företag med bra arbetsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten som VVS montör är en rak rekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt hos Lindab Ventilation AB.

Som VVS montör kommer du att bli en del av ett fastighetsteam som arbetar med det mesta inom bygg såsom nybyggnation, totalrenovering, om - eller tillbyggnad samt löpande underhåll och service. Du kommer att ha en mångsidig och bred tjänst med arbetsuppgifter som inte enbart är traditionellt VVS-arbete. Arbetat är självständigt där du själv ansvarar för planering och inköp av manterial. En stor del av arbetet görs tillsammans med övriga kollergor på fastighetsavdelning vilket gör att du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team där man hjälps åt, samtidigt som du får möjlighet till stort eget ansvar. 
Allt arbete görs på Lindabs fastigheter i Grevie i ljusa och trevlia lokaler på vackra Bjärehalvön. 

Lindab erbjuder goda utvecklingmöjligheter med utbildningar och du får själv till stor del påverka dina arbetsuppgifter och arbetsdag. Lindab erbjuder även fria arbetskläder med tvätt, fritt kaffe och frukt, subventionerad lunch, fri parkering, friskvårdsbidrag, kollektivavtal och vinstandelstiftelse. 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid; måndag-fredag 7.00-16.00. 

Krav för tänsten
Vi söker en mångsidig person som trivs med ett varierande arbete och tar egna initativ. Du har en relevant utbildning inom VVS. Du har även flera års vana av en likande roll inom service, VVS och industrianläggning. Har du dessutom erfarenhet av ytterligare fastighetsrelaterat arbete är du förmodligen rätt person för tjänsten. B-körkort är ett krav.

Dina personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är självgående, driven, flexibel och har en positiv inställning. Du ser varierade uppgifter motiverande. Du ser lösningar och möjligheter i stället för problem. Då du kommer att arbeta i ett litet arbetslag är det viktigt att vara pålitlig och att man trivs med sitt arbete.

Övrig information 
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidareanställning
Placering: Grevie
Lön: Enligt överenskommelse 

Ansök
I denna rekryteringsprocess samarbetar Lindab Ventilation AB med Processbemanning AB. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Sofia Brännerud på tel. 070-310 21 77. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Vi tillämpar löpande rekryteringsprocess och omber dig att söka omgående. Ansök via länk nedan. Visa mindre

Borrvagnsförare till Kalvsjöholmsbolaget

Har du erfarenhet av maskinförare inom entreprenad och letar nya utmaningar? Då kan tjänsten som borrvagnsförare hos Kalvsjöholmsbolaget vara något för dig! Vi söker dig som är noggrann, ansvarsfull och som har säkerheten i fokus. Att verka för en god arbetsmiljö är en självklarhet! Dina arbetsuppgifter Som borrvagnsförare kommer du bli ansvarig förare till en av företagets borriggar. Några av dem maskiner som används är: -Sandvik Dino DC 410Ri -Sandvi... Visa mer
Har du erfarenhet av maskinförare inom entreprenad och letar nya utmaningar? Då kan tjänsten som borrvagnsförare hos Kalvsjöholmsbolaget vara något för dig! Vi söker dig som är noggrann, ansvarsfull och som har säkerheten i fokus. Att verka för en god arbetsmiljö är en självklarhet!

Dina arbetsuppgifter
Som borrvagnsförare kommer du bli ansvarig förare till en av företagets borriggar. Några av dem maskiner som används är:

-Sandvik Dino DC 410Ri
-Sandvik Dx680
-2st Sandvik Dx780
-3st Sandvik Dx800
-Atlas Copco D3RRC

Din huvudsakliga arbetsuppgift som borrvagnsförare kommer vara bergsborrning ovanjord på entreprenadjobb och i täkter. Alla maskiner körs av borrare med borrkor. Jobben är spridda över ett stort geografiskt område, så tjänsten kommer innefatta en del övernattningar när man är ute på jobb. Du kommer få tillgång till egen skåpbil men det är en fördel om du har tillgång till egen husvagn eller liknande.


Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som maskinförare och/eller inom byggbranschen. Övrig maskinvana är också meriterande, det viktigaste är att du är öppen för att utvecklas. B-körkort är ett krav och det är meriterande om du har sprängkort och borrkort.

Som person tror vi att du är flexibel och ansvarstagande. Du gillar att jobba i team och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Vi ser även att du är självgående och kan ta egna initiativ när det kommer till dina arbetsuppgifter. Utöver kontakten med kollegorna bör du trivas med att dagligen ha kontakt och samarbeta med både kunder och leverantörer.


Övrig information
Placering: Bolaget utgår från Kalv men jobben är spridda över Sverige därav är din bostadsort mindre viktig.
Start: Omgående efter överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid, Dagtid

I den här rekryteringen har Kalvsjöholmsbolaget valt att samarbeta med Maxkompetens. Vi kommer att arbeta med löpnade urval. Låter denna tjänst intressant? Tveka inte att söka via vår hemsida redan idag:?www.maxkompetens.se. Vid eventuella frågor kontakta Rekryteringsansvarig Marie Sandvall på [email protected] Ansökningar via e-post mottages inte pga GDPR.

Vi kommer att arbeta med löpande urval så sök tjänsten redan idag!

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension


Om kunden
Kalvsjöholmsbolaget AB startades 1947 av Eric Johansson, Wiktor Andersson och Herbert Andersson. 1963 registrerades Kalvsjöholmsbolaget som aktiebolag. Företaget övertogs 1977 av Tord Laurén, Åke Gustavsson och Jan-Erik Johansson. 1998 tog Åkes fru Anna-Lisa Gustavsson över Jan-Eriks del i företaget. Från 2016 drivs företaget av bröderna Fredrik & Per Gustavsson och Niklas Lauren.

Du kommer jobba i ett glatt härligt gäng där din roll är central. Det är ett växande bolag med god ekonomi. Här finns stora möjligheter för dig som tycker om att arbeta och som ser en framtid i att utvecklas tillsammans med Kalvsjöholmsbolaget. Visa mindre

Vi söker rörmokare

Ansök    Okt 17    Veterankraft AB    VVS-montör
Om företaget Idag är Veterankraft en av Sveriges ledande auktoriserade bemanningsföretag och största leverantören av hushållsnära tjänster och företagstjänster. Vi finns representerade i ett 40-tal orter, från Luleå i norr till Trelleborg i söder. Med fokus på trygghet, kvalitet och personlighet förenklar vi vardagen för tusentals hushåll och företag varje år. Om oss Vår vision är att bli bäst på att sätta veteraner i arbete. Veterankraft är en jobbplatt... Visa mer
Om företaget
Idag är Veterankraft en av Sveriges ledande auktoriserade bemanningsföretag och största leverantören av hushållsnära tjänster och företagstjänster. Vi finns representerade i ett 40-tal orter, från Luleå i norr till Trelleborg i söder.
Med fokus på trygghet, kvalitet och personlighet förenklar vi vardagen för tusentals hushåll och företag varje år.

Om oss
Vår vision är att bli bäst på att sätta veteraner i arbete. Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut veteraner till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Varje dag gör vi skillnad. Vi ser dagligen våra veteraner komma ut i jobb hos tusentals kunder med ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande. Det ska vara roligt att gå till jobbet och hos Veterankraft finner du också socialtillhörighet och gott kamratskap.
Att bli veteran hos oss är flexibelt, enkelt och du bestämmer själv hur mycket du vill jobba.Om tjänsten
Arbete inom VVS med installation och renovering.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgiferna innebär olika snickerieuppdrag i Halmstad med omnejd.

Vem är du?
Du har allmän behörighet VVS med minst 5 års erfarenhet inom yrket. Du är 55 plus eller pensionär.
Du är noggrann, flexibel och kommunikativ.Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Urvalet sker löpande. Visa mindre

Anläggare/- Betongarbetare till GVV

Det är medarbetarna som gör GVV (https://gvv.se/). Vi är ett team som arbetar tillsammans där alla spelare behövs lika mycket för att vi ska uppnå våra gemensamma mål. Vi är inne i en spännande resa med sikte på framtiden och söker ständigt efter nya medarbetare som vill följa med. Vi tror på att ge våra medarbetare rätt förutsättningar och frihet till egna initiativ i arbetet för att ständigt utvecklas och förbättras. Rollen hos oss Vi söker dig som har... Visa mer
Det är medarbetarna som gör GVV (https://gvv.se/). Vi är ett team som arbetar tillsammans där alla spelare behövs lika mycket för att vi ska uppnå våra gemensamma mål. Vi är inne i en spännande resa med sikte på framtiden och söker ständigt efter nya medarbetare som vill följa med. Vi tror på att ge våra medarbetare rätt förutsättningar och frihet till egna initiativ i arbetet för att ständigt utvecklas och förbättras.

Rollen hos oss

Vi söker dig som har något bredare bakgrund, är lösningsorienterad och trivs med att ta eget ansvar. I denna tjänst kommer du att arbeta i ett mindre team där den egna insatsen gör ett stort avtryck på slutresultatet. Dina arbetsuppgifter kommer vara mycket varierande där du själv har en stor påverkan projektets framdrift. Våra projekt är främst inom infrastruktur och du kommer att få arbeta med betong, trä- och stålarbete.Varför ska du jobba hos GVV

Hos oss får du utveckla och utvecklas, vi är personliga i relationer och pålitliga. GVV bygger på tydliga värderingar och på en sund kultur där vi kollegor har roligt, trivs med varandra och känner intresse för våra arbetsuppgifter. Vi arbetar för att vi alla ska känna meningsfullhet i våra arbetsuppgifter, bli sedda och se vår del i ett större sammanhang.

Du blir en viktig del i ett härligt gäng som tillsammans utbyter erfarenheter och stöttar varandra i arbetet med att driva projekten.Vi kan erbjuda dig:

- Frihet under ansvar och korta beslutsvägar
- Goda anställningsvillkor och en härlig arbetsmiljö
- En arbetsplats där du som individ värdesätts
- Kurser och internutbildningar för att fortsätta utvecklas


GVV är ett ledande företag inom betongunderhållsarbeten på broar, kraftverk, hamnanläggningar, parkeringsdäck samt andra konstruktioner. Företaget bedriver entreprenadverksamhet inom anläggningssektorn. I dagsläget har företaget kontor i Göteborg och Halmstad och är ca 80 medarbetare.

Om detta låter som något för dig, läs gärna vidare om vad som vi söker hos dig!Kompetenser och personliga egenskaper

Vi ser att du som person är noggrann och har god arbetsmoral. Du ska uppskatta ett fysiskt utmanande arbete, med mestadels praktiska arbetsmoment. För att trivas så är du en person som är kreativ i att hitta lösningar, kommer med egna förslag och ser möjligheter istället för hinder. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och i att se ditt bidrag i projekten. Du har några års erfarenhet av anläggning-, betong-, trä-, och/eller underhållsarbete. Goda språkkunskaper i svenska, både i tal & skrift.
B-körkort är ett krav. Då vi verkar i hela södra Sverige kommer vissa projekt vara förlagda på annan ort. Yrkesbevis är starkt meriterande.Kontaktperson

Emilia Bengtsson, Rekryterare, BraPersonal Sverige AB, [email protected], 073-829 09 51.Ansökan

Eftersom vi tillämpar löpande urval och intervjuer sker löpande vill vi gärna ha din ansökan snarast.

I rekryteringen samarbetar GVV med BraPersonal Sverige AB. Direktanställning till GVV. Visa mindre

TopWork söker erfaren betongarbetare...

...till kund i Halmstad.    Dina arbetsuppgifter   TopWork söker erfaren betongarbetare och armerare till kund. I din roll kommer du utifrån ritning att arbeta med formsättning, armering och gjutning av betongelement.   Din profil Vi säker dig med erfarenhet av betongarbete, armering och gjutning, kunskap om ritningsläsning och erfarenhet av att bygga betongelement är meriterande. För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig med som har god fysik som gil... Visa mer
...till kund i Halmstad. 
 
Dina arbetsuppgifter
 
TopWork söker erfaren betongarbetare och armerare till kund. I din roll kommer du utifrån ritning att arbeta med formsättning, armering och gjutning av betongelement.
 
Din profil
Vi säker dig med erfarenhet av betongarbete, armering och gjutning, kunskap om ritningsläsning och erfarenhet av att bygga betongelement är meriterande. För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig med som har god fysik som gillar att arbeta hårt som är noggrann och har en positiv inställning. Du skall behärska svenska i tal och skrift.
 
Utbildningen "Arbete på väg" är ett krav.
 
Till denna tjänst kommer du anställas av TopWork och för rätt kandidat finns stora möjligheter till fast arbete hos kund efter avslutat uppdrag. 
 
B-körkort och tillgång till egen bil.
 
Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Vi söker erfaren snickare

Ansök    Okt 17    Veterankraft AB    Träarbetare/Snickare
Om företaget Idag är Veterankraft en av Sveriges ledande auktoriserade bemanningsföretag och största leverantören av hushållsnära tjänster och företagstjänster. Vi finns representerade i ett 40-tal orter, från Luleå i norr till Trelleborg i söder. Med fokus på trygghet, kvalitet och personlighet förenklar vi vardagen för tusentals hushåll och företag varje år. Om oss Vår vision är att bli bäst på att sätta veteraner i arbete. Veterankraft är en jobbplatt... Visa mer
Om företaget
Idag är Veterankraft en av Sveriges ledande auktoriserade bemanningsföretag och största leverantören av hushållsnära tjänster och företagstjänster. Vi finns representerade i ett 40-tal orter, från Luleå i norr till Trelleborg i söder.

Med fokus på trygghet, kvalitet och personlighet förenklar vi vardagen för tusentals hushåll och företag varje år.

Om oss
Vår vision är att bli bäst på att sätta veteraner i arbete. Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut veteraner till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Varje dag gör vi skillnad. Vi ser dagligen våra veteraner komma ut i jobb hos tusentals kunder med ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande. Det ska vara roligt att gå till jobbet och hos Veterankraft finner du också socialtillhörighet och gott kamratskap.
Att bli veteran hos oss är flexibelt, enkelt och du bestämmer själv hur mycket du vill jobba.Om tjänsten
Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag hos våra kunder. Det kan vara alltifrån hemmafix till att exempelvis bygga en veranda.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgiferna innebär olika snickerieuppdrag i Halmstad med omnejd.

Vem är du?
Du har allmän behörighet snickare med minst 5 års erfarenhet inom yrket. Du är 55 plus eller pensionär.
Du är noggrann, flexibel och kommunikativ.Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Urvalet sker löpande. Visa mindre

Erfarna snickare för långt projekt

Sydsvensk Bemanning etablerar sig nu i Halmstad! Vi söker fler duktiga träarbetare som vill ansluta sig till vårt team. Du kommer arbeta i ett härligt team med glada kollegor och varje team har en lagbas som fördelar och leder arbetet. Vi jobbar mest med entreprenader inom nyproduktion och viss mån av servicejobb utförs också på kunds räkning. Uppdragen sträcker sig vanligtvis mellan 6 till 24 månader. Vi är kollektivt ansluta och månar om vår personal och... Visa mer
Sydsvensk Bemanning etablerar sig nu i Halmstad! Vi söker fler duktiga träarbetare som vill ansluta sig till vårt team.
Du kommer arbeta i ett härligt team med glada kollegor och varje team har en lagbas som fördelar och leder arbetet.
Vi jobbar mest med entreprenader inom nyproduktion och viss mån av servicejobb utförs också på kunds räkning. Uppdragen sträcker sig vanligtvis mellan 6 till 24 månader.
Vi är kollektivt ansluta och månar om vår personal och trivsel.
För oss är det viktigt att man trivs och har roligt på arbetsplatsen samtidigt som vi ska prestera och lämna ett gott resultat ute hos våra kunder.
Bil är ett krav
Ansök via mail på [email protected]
Märk ansökan med Halmstad
Vid frågor kontakta
Anders Bergström
0735-417020 Visa mindre

Projektledare

Naijteknik är ett företag som verkar inom VA- och energisektorn och vi jobbar med ställverk och VA-byggnader. Våra uppdragsgivare är de stora energibolagen, kommuner mm. Företaget omsätter ca 120 miljoner och befinner sig i ett mycket expansivt skede då VA- och energisektorn ständigt byggs ut och moderniseras. Företaget ingår i Naijföretagen som omsätter ca 330 miljoner. Koncernen har ca 100 anställda och består av 4 systerbolag, NaijBygg, NaijBetong, Naij... Visa mer
Naijteknik är ett företag som verkar inom VA- och energisektorn och vi jobbar med ställverk och VA-byggnader. Våra uppdragsgivare är de stora energibolagen, kommuner mm. Företaget omsätter ca 120 miljoner och befinner sig i ett mycket expansivt skede då VA- och energisektorn ständigt byggs ut och moderniseras. Företaget ingår i Naijföretagen som omsätter ca 330 miljoner. Koncernen har ca 100 anställda och består av 4 systerbolag, NaijBygg, NaijBetong, NaijTeknik och Västsvensk Brunnsborrning. För mer information om företaget se: www.naijteknik.se
Nu söker vi en Projektledare
Är du en driven projektledare som söker en ny utmaning i byggbranschen och samtidigt värdesätter långsiktighet och trygghet? NaijTeknik har haft en stark tillväxt och kan erbjuda goda framtidsutsikter.
Tjänsten innebär att självständigt driva projekt inom ställverk och VA- byggnader, från kalkyl, projektering till slutbesiktning. Du får ansvar för projektens budget, externa inköp och säkerställer att krav på kvalitet, miljö samt arbetsmiljö efterlevs.
Personalansvar för drygt tio medarbetare ingår och du ansvarar även för externa entreprenörer som är kopplade till dina projekt. Planering och framförhållning är en viktig del av tjänsten tillsammans med arbetsberedningar och egenkontrollplaner. Tjänsten kommer innebära resor främst inom södra Sverige. Du rapporterar till Entreprenadchefen.
Vi tror du har gedigen erfarenhet som projektledare, helst från bygg- eller anläggningsbranschen. Kunskaper inom entreprenadjuridik och betongarbeten är en klar fördel. Du har troligtvis en teknisk utbildningsbakgrund och är van att kommunicera på svenska och engelska.
Som person är du affärsmässig, driven samt bra på att organisera och kommunicera. Du har förmågan att hantera flera parallella projekt samtidigt och trivs med ett högt tempo. Du är ledaren som ser till lagets bästa, agerar förebild och verkar för en positiv och trivsam arbetsmiljö. Du drivs av resultat men är samtidigt ödmjuk och kan anpassa din ledarstil efter situation.
För rätt person kan vi erbjuda en självständig, varierad och utmanande roll i en framtidsbransch. För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan senast den 30/9.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren ventilationsmontör med vana av ritläsning

Ansök    Okt 14    Lernia Bemanning AB    VVS-montör
Vi söker dig som vill ha ett kortare uppdrag som ventilationsmontör på ett av Sveriges ledande installations och service företag! Arbetsuppgifter: Du ska utifrån givna ritningar, beskrivningar och/eller anvisningar installera/reparera/underhålla olika typer av VS-system. Din Bakgrund • VVS- och fastighetsprogrammet, med inriktning ventilation eller annan relevant utbildning • Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter • Hög servicekänsla • Kunskap i... Visa mer
Vi söker dig som vill ha ett kortare uppdrag som ventilationsmontör på ett av Sveriges ledande installations och service företag!

Arbetsuppgifter:

Du ska utifrån givna ritningar, beskrivningar och/eller anvisningar installera/reparera/underhålla olika typer av VS-system.

Din Bakgrund

• VVS- och fastighetsprogrammet, med inriktning ventilation eller annan relevant utbildning
• Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
• Hög servicekänsla
• Kunskap i ritningsläsning
• B-körkort

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Dagtid måndag-fredag - Halmstad

Visstidsanställning

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse Visa mindre

Arbetsledare bygg

Dina arbetsuppgifter Som arbetsledare kommer du att jobba med antingen kommersiella projekt eller större ROT projekt. Du leder arbetet i projekten, beställer material, schemalägger personal, samordnar med UE m.m. Personalen i projekten kan vara såväl inhyrd som egen personal från vår kund. Projekten kommer vara inom Halmstad regionen. Vi ser gärna att du som söker bor inom denna geografi. Kvalifikationer Vi söker dig som har arbetat som arbetsledare inom... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Som arbetsledare kommer du att jobba med antingen kommersiella projekt eller större ROT projekt. Du leder arbetet i projekten, beställer material, schemalägger personal, samordnar med UE m.m. Personalen i projekten kan vara såväl inhyrd som egen personal från vår kund.

Projekten kommer vara inom Halmstad regionen. Vi ser gärna att du som söker bor inom denna geografi.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetat som arbetsledare inom byggbranschen i minst två år och kan arbeta självständigt. Du har troligen en ingenjörsbakgrund, men vi lägger störst vikt vid att du har relevant arbetslivserfarenhet av att arbetsleda och ansvara för projekt. Vi lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper, så som social kompetens, ordning och reda och engagemang. För rätt person finns mycket goda anställningsvillkor. Visa mindre

3 Montörer till kund i Falkenberg

Ansök    Okt 13    Veldi Bemanning AB    Industrirörmontör
Vad vi erbjuder Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bema... Visa mer
Vad vi erbjuder
Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bemanning ge dig erfarenhet och kunskap som du kan ha med dig till din nästa utmaning. Det finns också alltid stora chanser att bli övertagen av kunden efter avslutat konsultuppdrag om man som konsult önskar det.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker montörer till kund i Falkenberg.
Arbetsuppgifterna består av att tillverka och montera detaljer till skåp för montering på lastbilar och släp.
Det här arbetet är perfekt för dig som gillar montering, att arbeta med händerna och vara kreativ i din vardag.

Tjänsten avser heltid dagtid, tillträde enligt överenskommelse

Vänta inte med din ansökan då tjänsterna kan komma att tillsättas innan avsatt datum.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
Ha vana att jobba i arbetslag
Vara noggrann, engagerad och lojal.
Det krävs även god fysik eftersom arbetet är rörligt och tempofyllt.

Meriterande:
Erfarenhet av limning, kapning och montering
Erfarenhet från verkstad/biltillverkning
Truckkort


Om oss
Veldi Bemanning är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Vårt team förstärks av lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med en stark lokal förankring.
Med vår utbildning Veldi Kompetens i ryggen står vi starka i vår helhet som ett komplett kompetensföretag.
Vi ställer höga krav på oss som er kompetensförsörjare och grunderna hos oss är att ni ska känna att våra samarbeten byggs av förtroende, långsiktighet och engagemang!
-Det ska kännas enkelt och tryggt att jobba med oss!

Om du vill veta mer?
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet.
Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Alexandra och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast på mail (se nedan)

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Bygg/BIM-ingenjör sökes till Halmstad eller Västerås

Bygg/BIM-ingenjör sökes till Halmstad eller Västerås Nu har du chansen att bli specialist på betongkonstruktioner och jobba som rådgivande konsult mot spännande entreprenadprojekt runtom i Sverige. Var? Halmstad eller Västerås. Vi är ett team på nio personer som söker ytterligare en kollega. Vi behöver dig eftersom våra tjänster är starkt efterfrågade av våra kunder. När? Skicka in din ansökan innan sista ansökningsdag, därefter påbörjas urvalsprocessen. ... Visa mer
Bygg/BIM-ingenjör sökes till Halmstad eller Västerås
Nu har du chansen att bli specialist på betongkonstruktioner och jobba som rådgivande konsult mot spännande entreprenadprojekt runtom i Sverige.
Var?
Halmstad eller Västerås. Vi är ett team på nio personer som söker ytterligare en kollega. Vi behöver dig eftersom våra tjänster är starkt efterfrågade av våra kunder.
När?
Skicka in din ansökan innan sista ansökningsdag, därefter påbörjas urvalsprocessen.
Sista ansökningsdag: 2022-11-30
Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta som konsult mot våra kunders arbetsplatser runt om i Sverige och fungera som platschefens förlängda arm när det gäller framdrift av armeringsarbeten. BIM-verktyg som Tekla Structures kommer vara ett av dina huvudverktyg.
Tillsammans med arbetsplatser och våra säljare kommer du ta fram lösningsförslag och produktionsunderlag. Vi erbjuder både ett socialt och tekniskt stimulerande arbete som vi hoppas just du kommer att intressera dig för.
Vårt erbjudande!
Vi är ett framåtriktat team med god sammanhållning där vi värderar engagemang och personlig utveckling. Merparten av din arbetstid kommer spenderas på ditt kontor men med mycket uppmuntran om att besöka projekten och människorna på arbetsplasten som du arbetar med.
Du kommer ha en central roll i projekten du ansvarar för, med många viktiga kontaktytor mot arbetsplatser, konstruktörer och Celsas produktion. Du kommer odla många värdefulla personliga relationer inom byggbranschen på små, stora, enkla och komplexa projekt.
Vem?
Framför oss ser vi en social och engagerad person som är detaljmedveten och noggrann och som gärna bollar idéer med andra för att hitta lösningar på de utmaningar man ställs inför.
Vi tror att du är nyutexaminerad byggingenjör, alternativt har annan meriterande bakgrund inom byggbranschen och /eller armering, eller armeringsrelaterad bakgrund som kan anses meriterande. Beskriv dina personliga styrkor, kunskaper och vad det är som driver och utvecklar dig som person.
Om Celsa
Armeringslösningar från Celsa Steel Service effektiviserar byggprojekt och förbättrar miljöprestandan i byggnader och infrastruktur.
Vi är idag 220 medarbetare och vår verksamhet i Sverige omsätter ca en miljard. Huvudkontoret är placerat i Halmstad med tillverkningsorter och logistikcentra i Halmstad, Västerås och Vännäs. Försäljningskontor finns i hela Sverige från Ystad i söder till Umeå i norr.
Celsa Steel Service AB ägs av en av Europas största stålkoncerner, Celsa Group™. Visa mindre

Arbetsledare

Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt. Är du en engagerad ledare, duktig på att driva framgå... Visa mer
Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt.


Är du en engagerad ledare, duktig på att driva framgångsrika team? Då är du Infranords framtida Arbetsledare.

Bli en av oss!

Till Infranords kompetenta och positiva gäng i Halmstad/Varberg söker vi nu en kollega som vill bidra med goda ledaregenskaper och trivs i ett varierat arbete med högt tempo. Här är samarbete viktigt och du jobbar tätt ihop med andra arbetsledare och teknikgrenar.  

Tillsammans, respektfullt och professionellt driver vi vårt arbete framåt. Infranord är Sveriges största järnvägsentreprenör och är branschledande på säkerhet. Vårt mål är att bli branschens mest uppskattade arbetsgivare och söker dig som vill vara med oss på den resan.

Arbetsuppgifter:

Som Arbetsledare på Infranord har du personalansvar för de duktiga teknikerna i din arbetsgrupp och leder, planerar och fördelar arbetet. Du jobbar nära Platschefen och når resultat genom god planering och uppföljning. Du tar egna initiativ och är en god förebild som engagerar och visar mod när det behövs. Du har ett starkt intresse för infrastruktur, ny teknologi och vill vara med och modernisera järnvägen.

På uppdrag av Platschef;

Deltar du i anbudsframtagning och planering av projekt samt genomförandet av dem
Håller du dig uppdaterad på de lagar, föreskrifter och rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag.
Ansvarar du för uppföljning enligt kontrakterade villkor
Verkar du för en god arbetsmiljö genom ett kompetent och modernt ledarskap
Håller du och följer upp medarbetarsamtal samt planerar för kompetensutveckling
Medverkar du till att hitta nya lösningar som bidrar till förbättringar
Säkerställer du en hög kvalitet och måluppfyllnad
Säkerställer samsyn och enighet i din grupp gällande företagets visioner och mål
I rollen är du sammanhållande ansvarig för tider i spår gällande arbeten som är planerade i projektet. Du ansvarar för planering och arbetsledning av banbesiktning inom projektet. Du ansvarar för planering och arbetsledning av vegetationsröjning inom projektet.

Som Arbetsledare på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet och tillväxt där kundbemötande värderas högt. Du företräder arbetsgivaren och har ett delegerat arbetsmiljö- och elsäkerhetsansvar.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har relevant utbildning med teknisk inriktning och erfarenhet från järnvägsbranschen eller närliggande bransch. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsledning sedan tidigare samt god IT-vana. Du är van vid att planera, genomföra, följa upp och leverera enligt uppsatta mål och tidsramar. Arbetsuppgifter vid järnvägen kräver att du är uppmärksam och noggrann och att du har ett stort säkerhetsfokus. Meriterande med erfarenhet av arbete med tider i spår i Trafikverkets system (TRANS, BUP etc).

Du ska ha en stark vilja att utveckla en grupp målmedvetna, engagerade och ansvarstagande tekniker. Du skall ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga då arbetet utförs i tätt samarbete med såväl den egna arbetsgruppen som övriga teknikgrenar. Rätt attityd är viktigt för att lyckas i tjänsten och vi ser god flexibilitet och service som en förutsättning för att kunna leverera det vi lovar till våra kunder. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har möjlighet att vara flexibel eftersom resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer. B-körkort är ett krav. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort om verksamheten kräver det. Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst är ett krav och genomförs innan beslut om anställning fattas.

Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsgivare och välkomnar därför alla med sin ansökan. Våra medarbetare förväntas vara goda förebilder och bidra till en hållbar arbetsmiljö där alla respekteras för den de är.

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 2022-11-30.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. 
Infranord bygger och underhåller järnväg för samhällets bästa. Infranord är marknadsledande i Sverige och en betydande aktör i Norge med en omsättning om cirka 4 miljarder och 1 800 medarbetare. Verksamheten kännetecknas av gedigen järnvägskunskap, hög säkerhet, tydlig ansvarsfördelning och omfattande satsningar på att vara branschens mest uppskattade arbetsgivare. Mer information finns på Infranord.se Visa mindre

Målare

Ansök    Okt 10    Ikett Personalpartner AB    Målare
Om tjänsten Nu söker vi en utbildad målare till en av våra kunder i Halmstad. Du kommer att arbeta med servicemålning av fastigheter. Uppdragsgivare är allt från privatpersoner och bostadsrättsföreningar till skolor, sjukhus, samt bygg-, fastighets- och industriföretag. Arbetstiden är dagtid Start omgående eller enligt överenskommelse Din profil Du som söker har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Gesällbrev är ett krav för tjänsten. Som person v... Visa mer
Om tjänsten
Nu söker vi en utbildad målare till en av våra kunder i Halmstad.

Du kommer att arbeta med servicemålning av fastigheter.
Uppdragsgivare är allt från privatpersoner och bostadsrättsföreningar till skolor, sjukhus, samt bygg-, fastighets- och industriföretag.

Arbetstiden är dagtid
Start omgående eller enligt överenskommelse


Din profil
Du som söker har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Gesällbrev är ett krav för tjänsten.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Projektledare Halmstad

Ansök    Okt 10    Försvarsmakten    Byggnadsingenjör
PROJEKTLEDARE HALMSTAD FM tillväxer nu med nya regementen där infrastrukturen är en grundläggande faktor med stort fokus. Detta innebär såväl nyproduktion som vidmakthållande av befintligt fastighetsbestånd. Vill du jobba med fastigheter och har bygg- eller fastighetsinriktad högskoleutbildning eller bakgrund som bedöms likvärdig då är du välkommen till Lokalplaneringsenhet Väst (LplE Väst) där vi nu söker Projektledare med placering i Halmstad. Arbetsup... Visa mer
PROJEKTLEDARE HALMSTAD
FM tillväxer nu med nya regementen där infrastrukturen är en grundläggande faktor med stort fokus. Detta innebär såväl nyproduktion som vidmakthållande av befintligt fastighetsbestånd.

Vill du jobba med fastigheter och har bygg- eller fastighetsinriktad högskoleutbildning eller bakgrund som bedöms likvärdig då är du välkommen till Lokalplaneringsenhet Väst (LplE Väst) där vi nu söker Projektledare med placering i Halmstad.

Arbetsuppgifter

Du ska verka som Försvarsmaktens projektledare (benämns inom Försvarsmakten - objektledare) och under byggprocessens tidiga skeden ansvara för utarbetande av behovsanalyser och beställningsunderlag som grund för investeringar i mark och lokaler.

Du ska vara beställarens representant vid ny-, till- och ombyggnader och sammanhålla kontakter med berörda externa myndigheter och enheter inom Försvarsmakten. Arbetet innebär bland annat ledning av projektgrupper vilket medför omfattande personkontakter och även vissa resor (inkl övernattning).

 Kvalifikationer


• Bygg- eller fastighetsinriktad ingenjörsutbildning eller motsvarande kunskaper
• Några års erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen
• B-körkort
• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.

 Meriterande kvalifikationer


• Tidigare arbete inom byggproduktion, lokalförsörjning eller projektledning.
• Tidigare erfarenhet från arbete inom Försvarsmakten.

 Personliga egenskaper

Du har många kontakter både internt och externt, därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta. Du är ansvarstagande och självständig med god förmåga att arbeta strukturerat men är också van att arbeta i förändring och att vara flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 Övrigt

Vi erbjuder ett spännande, mångfacetterat och utvecklande arbete, ett aktivt friskvårdsarbete och flexibla arbetstider. Våra medarbetare är viktiga för oss och här kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Du har nära kontakt med garnisoner och förband och får arbeta med lokaler för mycket varierande ändamål.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och inleds med 6 månaders provanställning.
Arbetsort: Halmstad.
Tillträde snarast enligt överenskommelse.

 Förfrågningar om befattningen kan göras till avdelningschef David Hallespjut på telefon vxl 031 - 69 20 00.

Fackliga företrädare

Försvarsförbundet: Per Gunnarsson
SEKO: Ronny Sagmo
Officersförbundet: Johan Dahlgren

Fackliga företrädare nås via växel 031 - 69 20 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-10-31. Din ansökan ska innehålla CV samt ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

 LplE Väst är Försvarsmaktens beställare gentemot Fortifikationsverket som är statens ägarrepresentant för försvarsfastigheter. Vi hanterar på uppdrag från högkvarteret lokalförsörjningen för de militära förbanden i västra Sverige avseende effektivt lokalnyttjande samt anskaffning och avveckling av lokaler/anläggningar.


 

Sökord:

Projektledning, objektledning, infrastruktur,


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Älvsborgs Amfibieregemente (Amf4) är ett nyetablerat förband beläget i Göteborg och ingår som en del i Göteborgs Garnison. Amf4 verkar där vatten möter land och fungerar som länken mellan sjö- och arméstridskrafter.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Ledande montör till ECOKRAFT i Halmstad!

Inledning ECOKRAFT fortsätter att växa och letar nu efter en medarbetare inom Montage med uppgift som ledare inom solcellsmontering till vår verksamhet i Halmstad. Vi letar nu efter dig som vill arbeta med hållbar teknik av högsta kvalitet och bidra till företagets tillväxtresa genom din kompetens och professionalitet. Har rätt personliga egenskaper och tidigare erfarenhet inom likande installationsarbeten, snickeri eller takläggning så kan det vara just ... Visa mer
Inledning

ECOKRAFT fortsätter att växa och letar nu efter en medarbetare inom Montage med uppgift som ledare inom solcellsmontering till vår verksamhet i Halmstad. Vi letar nu efter dig som vill arbeta med hållbar teknik av högsta kvalitet och bidra till företagets tillväxtresa genom din kompetens och professionalitet. Har rätt personliga egenskaper och tidigare erfarenhet inom likande installationsarbeten, snickeri eller takläggning så kan det vara just dig vi söker!

Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Information om tjänsten

ECOKRAFT erbjuder solceller för egen elproduktion sedan 2008. Vi projekterar och installerar kompletta solcellssystem för villa, lantbruk och företag och jobbar med europatillverkade marknadsledande komponenter av högsta kvalitet. Vi jobbar för att på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt hjälpa privatpersoner och företag att producera sin egen el och erbjuder därför allt från planering och projektering till installation och driftsättning.

Genom åren har vi samlat på oss massor av referenser och vi har monterat ca 40 MW solceller. Samlad hög kompetens, noggrannhet och fokus på kunden har lett till att allt fler väljer ECOKRAFT. Kvalitet och kundnöjdhet är våra ledord som genomsyrar hela verksamheten.

Arbetsgruppen består av en platschef, montageledare, montörer och elektriker. Tillsammans tar ni er an projekt i Halmstad med omnejd. Tjänsten utgår från hemmet där arbetslaget gemensamt tar sig ut till projekten. Färdtidsersättning ingår. Arbetsdagarna börjar på plats ute hos kund 07:00 och pågår till 16:00.

Dina 6 första månader i tjänsten blir du anställd som konsult, med målbilden att sedan bli rekryterad direkt till ECOKRAFT.

Vi erbjuder dig

Hos ECOKRAFT får du bästa möjliga förutsättningar till att utföra ditt arbete med stolthet och högsta kvalitet. Du blir en del av en organisation som ser lösningar. Dina arbetsdagar spenderas med glatt gäng kollegor som brinner för sitt arbete! Organisationen har årliga sammankomster med aktiviteter för alla medarbetare runt om i landet, då sammanhållningen prioriteras högt.

Det finns goda möjligheter att växa inom ECOKRAFT, då vi verkar i en expansiv bransch. Din kompetens, ditt driv och ditt engagemang är avgörande för dina möjligheter att utvecklas och ta nya karriärsteg inom företaget. Du erbjuds diverse förmåner så som friskvård, förmånligt kollektivavtal mm.


Arbetsuppgifter

Som montörledare hos oss på ECOKRAFT arbetar du främst ute på plats hos kunderna där du tillsammans med ditt team monterar solceller på hustak. Du monterar solcellssystem, batterilagringssystem samt system inom elbilsladdning. Arbetslaget samarbetar för att skapa bästa möjliga resultat och kundupplevelse. Arbetet sker utomhus och arbetet kräver att du har en god fysik, en god förmåga att arbeta med händerna och med olika verktyg. Arbetet innebär tunga lyft och arbete på hög höjd.

Ditt ansvarsområde är att leda arbetet så att installation av solceller och förberedelse för våra elektriker blir korrekt utfört liksom att arbetet genomförs så kostnadseffektivt som möjligt. Du har kontinuerlig kontakt och dialog med våra kunder och projektörer.

Vanliga arbetsuppgifter, där du som montageledare har ett övergripande ansvar är:

· Montage av byggnadsställning.

· Montage av solceller på tak.

· Kabelförläggning och koppling av solceller.

· Funktionstest och driftsättning.

· Öka kunskapen och intresset för ECOKRAFT och våra produkter.

· Representera ECOKRAFT på ett professionellt och ansvarsfullt sätt i all kommunikation.

Vi söker dig som

Vi söker dig med 1-2 års tidigare erfarenhet inom installationsarbeten, snickeri eller takläggning! Arbetet kan innebära oväntade utmaningar vad gäller yta, mått och andra variabler, varpå du bör trivas med att arbeta lösningsorient. Du förväntas kunna ta egna initiativ och komma med kreativa idéer. Som person tror vi att du är ansvarfull, noggrann och pålitlig. Samarbete och kommunikation är viktigt med såväl kollegor som kunder.

Meriterande för tjänsten är utbildning i att bygga byggnadsställningar, höghöjdsarbete och Heta Arbeten, men inget krav för tjänsten.

Krav för tjänsten är B-körkort och goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Övrigt

• Ort: Halmstad
• Anställningsform: Heltid
• Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
• Kontaktperson för rekryteringen: Elin Eriksson, 060-464 92
[email protected] Visa mindre

Utbildad Snickare

Lindahls Bygg & Snickeri AB startades 2006 och drivs av Mikael och Senja Lindahl. Vi är ett komplett byggföretag i Laholm som utför det mesta inom bygg såsom ny- och ombyggnation samt mindre och större renoveringar för privatkunder i Halland och Skåne. Vi utför alltid vårt jobb med högsta kvalité och service. Vi är i dag ett mindre team men jobbar mycket med andra samarbetspartners inom el, rör, måleri, etc som vi har haft ett kontinuerligt samarbete i fl... Visa mer
Lindahls Bygg & Snickeri AB startades 2006 och drivs av Mikael och Senja Lindahl.
Vi är ett komplett byggföretag i Laholm som utför det mesta inom bygg såsom ny- och ombyggnation samt mindre och större renoveringar för privatkunder i Halland och Skåne.
Vi utför alltid vårt jobb med högsta kvalité och service. Vi är i dag ett mindre team men jobbar mycket med andra samarbetspartners inom el, rör, måleri, etc som vi har haft ett kontinuerligt samarbete i flera år som bidrar till att vi kan ta på oss mindre uppdrag men också totalentreprenad.
I takt med att vi växer söker vi nu en färdig utbildad snickare med yrkesbevis och minst 1 års erfarenhet inom området (som helt utbildad snickare) till vårt team.
Vi ser även att du innehar b-körkort.
Som person är du självständig, noggrann och engagerad i ditt arbete med en förmåga att bidra med din sak kompetens så att projektet kommer framåt. Du har vana av att arbeta självständigt samt i ett team och kan ta egna initiativ med fokus på företagets vision. Du har ett personligt driv och har lätt att skapa nya relationer, både med kollegor och kunder.
Vi erbjuder dig att bli en del av ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda och en god arbetsmiljö.
Utöver detta så erbjuder vi även en arbetsplats där du och dina kollegor står i fokus. Vi hjälper varandra och ser till att ha en god gemenskap i teamet.
Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Visa mindre

TopWork söker erfaren betongarbetare...

...till kund i Halmstad.    Dina arbetsuppgifter   TopWork söker erfaren betongarbetare och armerare till kund. I din roll kommer du utifrån ritning att arbeta med formsättning, armering och gjutning av betongelement.   Din profil Vi säker dig med erfarenhet av betongarbete, armering och gjutning, kunskap om ritningsläsning och erfarenhet av att bygga betongelement är meriterande. För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig med som har god fysik som gil... Visa mer
...till kund i Halmstad. 
 
Dina arbetsuppgifter
 
TopWork söker erfaren betongarbetare och armerare till kund. I din roll kommer du utifrån ritning att arbeta med formsättning, armering och gjutning av betongelement.
 
Din profil
Vi säker dig med erfarenhet av betongarbete, armering och gjutning, kunskap om ritningsläsning och erfarenhet av att bygga betongelement är meriterande. För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig med som har god fysik som gillar att arbeta hårt som är noggrann och har en positiv inställning. Du skall behärska svenska i tal och skrift.
 
Utbildningen "Arbete på väg" är ett krav.
 
Till denna tjänst kommer du anställas av TopWork och för rätt kandidat finns stora möjligheter till fast arbete hos kund efter avslutat uppdrag. 
 
B-körkort och tillgång till egen bil.
 
Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

3 Montörer till kund i Falkenberg

Vad vi erbjuder Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bema... Visa mer
Vad vi erbjuder
Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bemanning ge dig erfarenhet och kunskap som du kan ha med dig till din nästa utmaning. Det finns också alltid stora chanser att bli övertagen av kunden efter avslutat konsultuppdrag om man som konsult önskar det.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker montörer till kund i Falkenberg.
Arbetsuppgifterna består av att tillverka och montera detaljer till skåp för montering på lastbilar och släp.
Det här arbetet är perfekt för dig som gillar montering, att arbeta med händerna och vara kreativ i din vardag.

Tjänsten avser heltid dagtid, tillträde enligt överenskommelse

Vänta inte med din ansökan då tjänsterna kan komma att tillsättas innan avsatt datum.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
Ha vana att jobba i arbetslag
Vara noggrann, engagerad och lojal.
Det krävs även god fysik eftersom arbetet är rörligt och tempofyllt.

Meriterande:
Erfarenhet av limning, kapning och montering
Erfarenhet från verkstad/biltillverkning
Truckkort


Om oss
Veldi Bemanning är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Vårt team förstärks av lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med en stark lokal förankring.
Med vår utbildning Veldi Kompetens i ryggen står vi starka i vår helhet som ett komplett kompetensföretag.
Vi ställer höga krav på oss som er kompetensförsörjare och grunderna hos oss är att ni ska känna att våra samarbeten byggs av förtroende, långsiktighet och engagemang!
-Det ska kännas enkelt och tryggt att jobba med oss!

Om du vill veta mer?
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet.
Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Alexandra och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast på mail (se nedan)

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Projektledare Halmstad

Ansök    Okt 4    Försvarsmakten    Byggnadsingenjör
PROJEKTLEDARE HALMSTAD FM tillväxer nu med nya regementen där infrastrukturen är en grundläggande faktor med stort fokus. Detta innebär såväl nyproduktion som vidmakthållande av befintligt fastighetsbestånd. Vill du jobba med fastigheter och har bygg- eller fastighetsinriktad högskoleutbildning eller bakgrund som bedöms likvärdig då är du välkommen till Lokalplaneringsenhet Väst (LplE Väst) där vi nu söker Projektledare med placering i Halmstad. Arbetsup... Visa mer
PROJEKTLEDARE HALMSTAD
FM tillväxer nu med nya regementen där infrastrukturen är en grundläggande faktor med stort fokus. Detta innebär såväl nyproduktion som vidmakthållande av befintligt fastighetsbestånd.

Vill du jobba med fastigheter och har bygg- eller fastighetsinriktad högskoleutbildning eller bakgrund som bedöms likvärdig då är du välkommen till Lokalplaneringsenhet Väst (LplE Väst) där vi nu söker Projektledare med placering i Halmstad.

Arbetsuppgifter

Du ska verka som Försvarsmaktens projektledare (benämns inom Försvarsmakten - objektledare) och under byggprocessens tidiga skeden ansvara för utarbetande av behovsanalyser och beställningsunderlag som grund för investeringar i mark och lokaler.

Du ska vara beställarens representant vid ny-, till- och ombyggnader och sammanhålla kontakter med berörda externa myndigheter och enheter inom Försvarsmakten. Arbetet innebär bland annat ledning av projektgrupper vilket medför omfattande personkontakter och även vissa resor (inkl övernattning).

 Kvalifikationer


• Bygg- eller fastighetsinriktad ingenjörsutbildning eller motsvarande kunskaper
• Några års erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen
• B-körkort
• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.

 Meriterande kvalifikationer


• Tidigare arbete inom byggproduktion, lokalförsörjning eller projektledning.
• Tidigare erfarenhet från arbete inom Försvarsmakten.

 Personliga egenskaper

Du har många kontakter både internt och externt, därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta. Du är ansvarstagande och självständig med god förmåga att arbeta strukturerat men är också van att arbeta i förändring och att vara flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 Övrigt

Vi erbjuder ett spännande, mångfacetterat och utvecklande arbete, ett aktivt friskvårdsarbete och flexibla arbetstider. Våra medarbetare är viktiga för oss och här kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Du har nära kontakt med garnisoner och förband och får arbeta med lokaler för mycket varierande ändamål.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och inleds med 6 månaders provanställning.
Arbetsort: Halmstad.
Tillträde snarast enligt överenskommelse.

 Förfrågningar om befattningen kan göras till avdelningschef David Hallespjut på telefon vxl 031 - 69 20 00.

Fackliga företrädare

Försvarsförbundet: Per Gunnarsson
SEKO: Ronny Sagmo
Officersförbundet: Johan Dahlgren

Fackliga företrädare nås via växel 031 - 69 20 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-10-31. Din ansökan ska innehålla CV samt ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

 LplE Väst är Försvarsmaktens beställare gentemot Fortifikationsverket som är statens ägarrepresentant för försvarsfastigheter. Vi hanterar på uppdrag från högkvarteret lokalförsörjningen för de militära förbanden i västra Sverige avseende effektivt lokalnyttjande samt anskaffning och avveckling av lokaler/anläggningar.


 

Sökord:

Projektledning, objektledning, infrastruktur,


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Älvsborgs Amfibieregemente (Amf4) är ett nyetablerat förband beläget i Göteborg och ingår som en del i Göteborgs Garnison. Amf4 verkar där vatten möter land och fungerar som länken mellan sjö- och arméstridskrafter.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

TopWork söker erfaren betongarbetare...

...till kund i Halmstad.    Dina arbetsuppgifter   TopWork söker erfaren betongarbetare och armerare till kund. I din roll kommer du utifrån ritning att arbeta med formsättning, armering och gjutning av betongelement.   Din profil Vi säker dig med erfarenhet av betongarbete, armering och gjutning, kunskap om ritningsläsning och erfarenhet av att bygga betongelement är meriterande. För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig med som har god fysik som gil... Visa mer
...till kund i Halmstad. 
 
Dina arbetsuppgifter
 
TopWork söker erfaren betongarbetare och armerare till kund. I din roll kommer du utifrån ritning att arbeta med formsättning, armering och gjutning av betongelement.
 
Din profil
Vi säker dig med erfarenhet av betongarbete, armering och gjutning, kunskap om ritningsläsning och erfarenhet av att bygga betongelement är meriterande. För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig med som har god fysik som gillar att arbeta hårt som är noggrann och har en positiv inställning. Du skall behärska svenska i tal och skrift.
 
Utbildningen "Arbete på väg" är ett krav.
 
Till denna tjänst kommer du anställas av TopWork och för rätt kandidat finns stora möjligheter till fast arbete hos kund efter avslutat uppdrag. 
 
B-körkort och tillgång till egen bil.
 
Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Lärling, Ställningsbyggare SÖKES

Med många projekt runt om i landet söker vi nu ställningsbyggare. Vi utökar! Vi söker starka medarbetare som inte tvekar att ta i och jobba! Vi söker medarbetare som kan arbeta ensam och i grupp där arbete kan förekomma i många olika städer runt om i Sverige. Vi utgår från Halmstad och arbetar där vi behövs. Krav på körkort och egen bil. Arbetets tiderna kan variera avsevärt beroende på vilket uppdrag som ska utföras - sena kvällar och tidiga morgnar samt ... Visa mer
Med många projekt runt om i landet söker vi nu ställningsbyggare. Vi utökar!
Vi söker starka medarbetare som inte tvekar att ta i och jobba! Vi söker medarbetare som kan arbeta ensam och i grupp där arbete kan förekomma i många olika städer runt om i Sverige. Vi utgår från Halmstad och arbetar där vi behövs. Krav på körkort och egen bil.
Arbetets tiderna kan variera avsevärt beroende på vilket uppdrag som ska utföras - sena kvällar och tidiga morgnar samt helgpass.
Då vi arbetar i större grupper är det krav på engelska.
Kollektivavtal finns med Byggnads och lön enligt avtal! Visa mindre

Golvet Halland söker plattsättare till Halmstad

Ansök    Sep 29    Golvet HFV AB    Plattsättare
JOBBA HOS OSS PLATTSÄTTARE I HALMSTAD VI SÖKER KOMPLETT OCH SJÄLVGÅENDE PLATTSÄTTARE. Vi behöver nu förstärka vårt team med 1 driven och duktiga plattsättare. Vi erbjuder dig ett omväxlande och utmanande arbete. Våra kunder är i huvudsak större och mindre fastighetsbolag och byggföretag i hela Halland. Din roll och arbetsuppgifter Vi söker dig som med kunskap, vilja och kvalitet utför plattsättningsarbeten med hantverkskänsla. Arbeten utförs i Halland och ... Visa mer
JOBBA HOS OSS
PLATTSÄTTARE I HALMSTAD
VI SÖKER KOMPLETT OCH SJÄLVGÅENDE PLATTSÄTTARE.
Vi behöver nu förstärka vårt team med 1 driven och duktiga plattsättare. Vi erbjuder dig ett omväxlande och utmanande arbete. Våra kunder är i huvudsak större och mindre fastighetsbolag och byggföretag i hela Halland.
Din roll och arbetsuppgifter
Vi söker dig som med kunskap, vilja och kvalitet utför plattsättningsarbeten med hantverkskänsla. Arbeten utförs i Halland och vi sätter stort värde i att du är flexibel, samarbetsvillig och har glimten i ögat. Du ska kunna arbeta i såväl lägenheter såsom ROT- och stora byggprojekt.


Personliga egenskaper vi värdesätter
· Förmåga att både arbeta i team och självständigt
· Målmedveten med god självinsikt
· Tydlig och kommunikativ
Ansökan
Vi behandlar ansökningarna löpande så tveka inte att skicka in ditt cv till [email protected] Vid ytterligare frågor kring tjänsten kontakta Dennis Sjösten på 0702-63 29 74.
Tjänsten är på heltid, tillsvidare med start enl. överenskommelse. Golvet-koncernen har kollektivavtal med tjänstepension och avtalade försäkringar, bra lönevillkor, friskvårdsbidrag mm. för att våra medarbetare skall trivas och må bra.

Golvet erbjuder kvalitetsmedvetna kunder pålitligt och professionellt hantverkskunnande inom golv, kakel och golvavjämning i hela Halland. Vi är branschauktoriserade av GBR och GVK och är certifierade med ISO14001 för vårt gedigna miljöarbete. Vi är ett företag som satsar på sina anställda genom ut- och fortbildning inom yrket men även inom arbetsmiljö och säkerhet för att skapa trygghet på arbetsplatsen.


Är det dags att testa något nytt?
Vi ser fram emot din ansökan!
#jobbjustnu Visa mindre

Markanläggare Halland

Om oss Vill du vara med och bygga Halland? Vi behöver nya medarbetare inom mark & anläggning och hoppas att du vill tillhöra vårt team. Som anställd på A-Staffing Construction har du tillgång till oss personalansvariga som finns på plats både på kontoret i Skåne/Göteborg och ute hos våra samarbetspartners. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varm... Visa mer
Om oss
Vill du vara med och bygga Halland?
Vi behöver nya medarbetare inom mark & anläggning och hoppas att du vill tillhöra vårt team.
Som anställd på A-Staffing Construction har du tillgång till oss personalansvariga som finns på plats både på kontoret i Skåne/Göteborg och ute hos våra samarbetspartners.
Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan.

Då vi är medlemmar i Byggföretagen tillämpar vi byggavtalet på våra anställda.
Vi har ett brett kontaktnät med både större och mindre firmor, där vi kan ge dig en arbetsplats baserat på vad du söker, din kunskap och erfarenhet! Några exempel på uppdrag är renovering av skola, nyproduktion infrastruktur, nyproduktion av kontor och bostäder m.m.

Arbetsbeskrivning
Vi söker anläggare i Halland, helst med yrkesbevis. Arbetet kräver erfarenhet av branschen men det viktigaste är att du tycker om att arbeta fysiskt och skapa ett bra resultat.

Utbildning
Gärna yrkesbevis

Erfarenhet
Inom mark och anläggning

Personliga kvalifikationer
B-körkort är meriterande

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt kollektivavtal

Ansökan
A-Staffing Construction sköter rekryteringsprocessen för denna tjänst löpande.
Ansök till tjänsten via länken. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista datum för annonseringen.
Tveka därför inte att skicka in din ansökan om du är intresserad!
På grund av regler kring GDPR har vi inte någon möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mejl.

Om oss
A-Staffing (f.d VMP Group) är auktoriserade inom bemanning samt medlemmar i Byggföretagen, Almega kompetensföretagen och Installatörsföretagen (IN) så du kan vara säker på vår kompetens samt att du alltid har rätt anställningsvillkor.
Inom A-Staffing verkar A-Staffing Sweden AB, A-Staffing Construction AB och A-Staffing Nordic AB.
Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö.
Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.
A-Staffing levererar tjänster inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen i södra och mellersta Sverige.

Startdatum
Omgående Visa mindre

Plåtslagare till kund i Halmstad

Vad vi erbjuder Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bema... Visa mer
Vad vi erbjuder
Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bemanning ge dig erfarenhet och kunskap som du kan ha med dig till din nästa utmaning. Det finns också alltid stora chanser att bli övertagen av kunden efter avslutat konsultuppdrag om man som konsult önskar det.

Dina arbetsuppgifter
Åt kund i Halmstad söker vi dig som kan jobba i ett stabilt och effektivt arbetslag som levererar professionella resultat.

Arbetsuppgifterna för den här rollen är varierande men du kommer huvudsakligen att tillverka, bearbeta och montera, du ska vara en självgående plåtslagare som har kapacitet att värdera, uppskatta, tillverka och montera inom stora delar av området plåtslageri.

Din profil
Du har viljan att lära dig nytt, uppskattar att ha många bollar i luften, du är noggrann men inte så pass att det hindrar dig från att våga testa nya vägar om så behövs. Du älskar utmaningar och att samarbeta i team, men du har förmågan att ta egna initiativ och klarar även av att jobba självständigt.

Vi ser att du är yrkesutbildad plåtslagare och har minst några års erfarenhet efter avslutad utbildning. Du kommer med goda kunskaper inom området och har förmågan att arbeta självgående.
Du brinner för ditt yrke och är lösningsorienterad.

Krav:
Gesällbrev
Körkort
Behärskar svenska i tal och skrift obehindrat


Vänta inte med din ansökan då tjänsten kommer att tillsättas när rätt personer hittas.

Om oss
Veldi Bemanning är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Vårt team förstärks av lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med en stark lokal förankring.
Med vår utbildning Veldi Kompetens i ryggen står vi starka i vår helhet som ett komplett kompetensföretag.
Vi ställer höga krav på oss som er kompetensförsörjare och grunderna hos oss är att ni ska känna att våra samarbeten byggs av förtroende, långsiktighet och engagemang!
-Det ska kännas enkelt och tryggt att jobba med oss!

Om du vill veta mer?
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet.
Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Alexandra och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast på mail (se nedan)

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Snickare

Ansök    Sep 28    PBA BYGG AB    Träarbetare/Snickare
Vi söker snickare som ska kunna läsa av K-ritningar och är kunnig inom snickeri och träarbete. Det vi jobbar mest med är utfackningsväggar i vår fabrik som ligger i Halmstad. Visa mer
Vi söker snickare som ska kunna läsa av K-ritningar och är kunnig inom snickeri och träarbete. Det vi jobbar mest med är utfackningsväggar i vår fabrik som ligger i Halmstad. Visa mindre

Rörläggare

Ansök    Sep 28    PBA BYGG AB    VVS-montör
Du ska vara självständig och kunna allt inom rörläggning, värme och sanitet. Vi har olika projekt av nybyggda bostäder som är på olika platser i södra Sverige Visa mer
Du ska vara självständig och kunna allt inom rörläggning, värme och sanitet. Vi har olika projekt av nybyggda bostäder som är på olika platser i södra Sverige Visa mindre

TopWork söker duktiga snickare...

…som vill tillhöra ett sammansvetsat och härligt team där man har roligt på jobbet. Vår kund utför alla former av byggarbeten.   Vi söker dig som snabbt kan ta eget ansvar och är noggrann i ditt arbete. Du ska kunna arbeta självständigt och alltid avsluta ett arbete som du själv är stolt och nöjd över. Du ska enkelt kunna samarbeta med ditt team och du har ett gott humör mot kunder och kollegor. Du ska vara vänlig och respektera andra människor, därav lägg... Visa mer
…som vill tillhöra ett sammansvetsat och härligt team där man har roligt på jobbet. Vår kund utför alla former av byggarbeten.
 
Vi söker dig som snabbt kan ta eget ansvar och är noggrann i ditt arbete. Du ska kunna arbeta självständigt och alltid avsluta ett arbete som du själv är stolt och nöjd över. Du ska enkelt kunna samarbeta med ditt team och du har ett gott humör mot kunder och kollegor. Du ska vara vänlig och respektera andra människor, därav läggs även vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten.
  
Krav:
- Yrkesbevis alternativt flera års erfarenhet inom byggbranschen.
- Tala och förstå svenska obehindrat. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Arbetsledare bygg

Dina arbetsuppgifter Som arbetsledare kommer du att jobba med antingen kommersiella projekt eller större ROT projekt. Du leder arbetet i projekten, beställer material, schemalägger personal, samordnar med UE m.m. Personalen i projekten kan vara såväl inhyrd som egen personal från vår kund. Projekten kommer vara inom Halmstad regionen. Vi ser gärna att du som söker bor inom denna geografi. Kvalifikationer Vi söker dig som har arbetat som arbetsledare inom... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Som arbetsledare kommer du att jobba med antingen kommersiella projekt eller större ROT projekt. Du leder arbetet i projekten, beställer material, schemalägger personal, samordnar med UE m.m. Personalen i projekten kan vara såväl inhyrd som egen personal från vår kund.

Projekten kommer vara inom Halmstad regionen. Vi ser gärna att du som söker bor inom denna geografi.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetat som arbetsledare inom byggbranschen i minst två år och kan arbeta självständigt. Du har troligen en ingenjörsbakgrund, men vi lägger störst vikt vid att du har relevant arbetslivserfarenhet av att arbetsleda och ansvara för projekt. Vi lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper, så som social kompetens, ordning och reda och engagemang. För rätt person finns mycket goda anställningsvillkor. Visa mindre

Projektledare lokalnät

Vi söker nu en projektledare som kommer arbeta med projekt inom elnät/eldistribution! I denna roll kommer du att ha stort fokus på samarbete, förberedelser och genomförande av underhålls- och investeringsprojekt i våra kunders eldistributionsnät. Det är ett ansvarsfullt och omväxlande arbete som bland annat innebär: Kundkontakter, anbudsarbete och kalkylering Nära samarbete med kollegor och entreprenörer Tid- och projektplanering Inköp av material och tjän... Visa mer
Vi söker nu en projektledare som kommer arbeta med projekt inom elnät/eldistribution!
I denna roll kommer du att ha stort fokus på samarbete, förberedelser och genomförande av underhålls- och investeringsprojekt i våra kunders eldistributionsnät. Det är ett ansvarsfullt och omväxlande arbete som bland annat innebär:
Kundkontakter, anbudsarbete och kalkylering
Nära samarbete med kollegor och entreprenörer
Tid- och projektplanering
Inköp av material och tjänster
Uppföljning, löpande rapportering av säkerhet, avvikelser, ekonomi, tid, teknik och kvalitet
Aktivt arbete med förbättringar och att skapa Sveriges säkraste arbetsplats
Resor förekommer, du kommer att arbeta både från ditt kontor samt på site vid olika tidpunkter genom projektens genomförande.Din bakgrund
Du har en eftergymnasial el-teknisk/elkraftsutbildning, eller motsvarande kunskaper och erfarenheter som arbetsgivaren bedömer som likvärdiga. Du har erfarenhet av att leda investerings- eller underhållsprojekt med återkommande kundkontakter och ansvar för ekonomisk uppföljning.
Som projektledare är du initiativtagande, resultatinriktad och har lätt för att samarbeta med kollegor och beställare. Du har god datorvana och erfarenhet av att arbeta med system för rapportering och projektplanering. Du ska ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, kunskaper i engelska är meriterande. B-körkort är ett krav.


Mer information
Placeringsort
Hässleholm, Kalmar, Halmstad eller Växjö
För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Mikael Gullander, 070-2417568. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Hanna Korsby, 070-249 51 38.
Våra fackliga representanter är Gunilla Eriksson Unionen, Massimo Bresnik SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
Välkommen med din ansökan senast den 24 oktober 2022. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Vi ser fram emot din ansökan!


Om oss
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster.
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet, säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Thimsfors VVS söker VVS-montör

Ansök    Sep 22    Montico Hr Partner AB    VVS-montör
* Thimsfors VVS har 4 grundläggande värderingar som genomsyrar verksamheten, inte minst hur de bemöter sina kunder. De kallar dem "Fyra K". Kundservice - Kompetens - Kvalitet - Kamratskap De arbetar enligt ett kvalitetssystem som följer principerna i kvalitetsstandarden ISO 9001. Rutinerna utvecklas kontinuerligt för att hela tiden förbättra kvalitén på sina produkter och tjänster, t.ex. med installationer enligt Säker Vatten och kompetens för arbete i Fj... Visa mer
*
Thimsfors VVS har 4 grundläggande värderingar som genomsyrar verksamheten, inte minst hur de bemöter sina kunder.
De kallar dem "Fyra K".
Kundservice - Kompetens - Kvalitet - Kamratskap

De arbetar enligt ett kvalitetssystem som följer principerna i kvalitetsstandarden ISO 9001. Rutinerna utvecklas kontinuerligt för att hela tiden förbättra kvalitén på sina produkter och tjänster, t.ex. med installationer enligt Säker Vatten och kompetens för arbete i Fjärrvärmesystem, samt gas- och kylcertifiering.


Thimsfors VVS startades 1994 av Håkan Jonsson och är idag 50 anställda. De utgår ifrån Markaryd, Älmhult och Laholm där dem arbetar i omnejd.
De har en stor bredd på jobb inom industrin, installationer av värmepumpar, nybyggnation, kylservice och VVS-service.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en certifierad VVS-montör som vill vara med och utveckla Thimsfors VVS. De har många spännande jobb framför sig.

Du ska kunna arbeta självständigt samt i grupp på både stora entreprenader och hos privatpersoner. Vi ser att du som person är serviceminded och tillmötesgående och har lätt för att ta människor då det är mycket arbete ute hos privatpersoner.


Vi ser gärna att du som söker har
- VVS certifikat
- Behärskar det svenska språket i både tal och skrift
- Körkort

Detta är en direktanställning hos kund och tjänsten är förlagd på dagtid. Visa mindre

TopWork söker erfaren betongarbetare...

...till kund i Halmstad.    Dina arbetsuppgifter   TopWork söker erfaren betongarbetare och armerare till kund. I din roll kommer du utifrån ritning att arbeta med formsättning, armering och gjutning av betongelement.   Din profil Vi säker dig med erfarenhet av betongarbete, armering och gjutning, kunskap om ritningsläsning och erfarenhet av att bygga betongelement är meriterande. För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig med som har god fysik som gil... Visa mer
...till kund i Halmstad. 
 
Dina arbetsuppgifter
 
TopWork söker erfaren betongarbetare och armerare till kund. I din roll kommer du utifrån ritning att arbeta med formsättning, armering och gjutning av betongelement.
 
Din profil
Vi säker dig med erfarenhet av betongarbete, armering och gjutning, kunskap om ritningsläsning och erfarenhet av att bygga betongelement är meriterande. För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig med som har god fysik som gillar att arbeta hårt som är noggrann och har en positiv inställning. Du skall behärska svenska i tal och skrift.
 
Utbildningen "Arbete på väg" är ett krav.
 
Till denna tjänst kommer du anställas av TopWork och för rätt kandidat finns stora möjligheter till fast arbete hos kund efter avslutat uppdrag. 
 
B-körkort och tillgång till egen bil.
 
Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Serviceinriktad tekniker till Halmstad

Som ett av Sveriges modernaste företag inom kyla och värme kan vi lova dig en spännande framtid som tekniker hos oss på Francks. Våra projekt beskriver sådant som redan är gjort men vi hoppas du blir en del av de lösningar som ingen ännu kommit på. Oavsett vilken nivå du kommer in på, blir du del av en familj med stort fokus på sammanhållning och teamkänsla. Ett team med verksamhet över hela Sverige och målet att vara bäst i landet. Vi har lång erfarenhet... Visa mer
Som ett av Sveriges modernaste företag inom kyla och värme kan vi lova dig en spännande framtid som tekniker hos oss på Francks. Våra projekt beskriver sådant som redan är gjort men vi hoppas du blir en del av de lösningar som ingen ännu kommit på.

Oavsett vilken nivå du kommer in på, blir du del av en familj med stort fokus på sammanhållning och teamkänsla. Ett team med verksamhet över hela Sverige och målet att vara bäst i landet. Vi har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap inom företaget som vi gärna delar med oss av.

Francks är i framkant när det gäller precision, energieffektivitet och hållbar utveckling. Rätt temperatur på rätt plats är ett hantverk du kan lära dig och föra vidare.

Se gärna vår film (https://youtu.be/pNWmolLKprM)om Francks och inspireras tillsammans med oss att skapa Temperatur för en Bättre Värld.

Om tjänsten
Som tekniker förlägger du ditt arbete framför allt ute hos våra kunder där du kommer att arbeta med både service och i mindre entreprenadprojekt. Det innebär att du kommer att både få arbeta självständigt, men också i team samt att du är en viktig representant för Francks Kylindustri. Rollen som servicetekniker innebär stor frihet under ansvar med möjlighet att fatta egna beslut. Du kommer alltid ha stöd i form av erfarna kollegor som vill dela med sig av sina kunskaper men även utvecklas själva genom att ta del av dina idéer, tankar och kunskaper. Vi tror och arbetar för att vi blir starkare tillsammans. Våra roliga team buildning events är också en del i att stärka teamkänslan.

Dina kvalifikationer:
För att lyckas i rollen som tekniker söker vi dig som har

- ett brinnande intresse för teknik och lärande
- erfarenhet av liknande arbete är meriterande
- el- och styr/reglerkunskaper
- goda kunskaper i både svenska och engelska
- B-körkort
- datorvana i PC-miljö
Som person är du:
- driven, nyfiken, engagerad och framåtriktad
- affärsmässig och sätter kunden i centrum
- nytänkande och kreativ där du gärna delar med dig av dina tankar och idéer och omsätter detta i verkligheten


För att trivas i rollen så behöver du vara både självgående och ha förmågan att arbeta tillsammans med andra. Du trivs i en lärande organisation och delar gärna och generöst med dig av dina kunskaper och lär av misstag Visa mindre

TopWork söker duktiga snickare...

…som vill tillhöra ett sammansvetsat och härligt team där man har roligt på jobbet. Vår kund utför alla former av byggarbeten.   Vi söker dig som snabbt kan ta eget ansvar och är noggrann i ditt arbete. Du ska kunna arbeta självständigt och alltid avsluta ett arbete som du själv är stolt och nöjd över. Du ska enkelt kunna samarbeta med ditt team och du har ett gott humör mot kunder och kollegor. Du ska vara vänlig och respektera andra människor, därav lägg... Visa mer
…som vill tillhöra ett sammansvetsat och härligt team där man har roligt på jobbet. Vår kund utför alla former av byggarbeten.
 
Vi söker dig som snabbt kan ta eget ansvar och är noggrann i ditt arbete. Du ska kunna arbeta självständigt och alltid avsluta ett arbete som du själv är stolt och nöjd över. Du ska enkelt kunna samarbeta med ditt team och du har ett gott humör mot kunder och kollegor. Du ska vara vänlig och respektera andra människor, därav läggs även vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten.
  
Krav:
- Yrkesbevis alternativt flera års erfarenhet inom byggbranschen.
- Tala och förstå svenska obehindrat. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker erfaren betongarbetare...

...till kund i Halmstad.    Dina arbetsuppgifter   TopWork söker erfaren betongarbetare och armerare till kund. I din roll kommer du utifrån ritning att arbeta med formsättning, armering och gjutning av betongelement.   Din profil Vi säker dig med erfarenhet av betongarbete, armering och gjutning, kunskap om ritningsläsning och erfarenhet av att bygga betongelement är meriterande. För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig med som har god fysik som gil... Visa mer
...till kund i Halmstad. 
 
Dina arbetsuppgifter
 
TopWork söker erfaren betongarbetare och armerare till kund. I din roll kommer du utifrån ritning att arbeta med formsättning, armering och gjutning av betongelement.
 
Din profil
Vi säker dig med erfarenhet av betongarbete, armering och gjutning, kunskap om ritningsläsning och erfarenhet av att bygga betongelement är meriterande. För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig med som har god fysik som gillar att arbeta hårt som är noggrann och har en positiv inställning. Du skall behärska svenska i tal och skrift.
 
Utbildningen "Arbete på väg" är ett krav.
 
Till denna tjänst kommer du anställas av TopWork och för rätt kandidat finns stora möjligheter till fast arbete hos kund efter avslutat uppdrag. 
 
B-körkort och tillgång till egen bil.
 
Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Produktionsarbetare Cools - Halmstad

Vill du arbeta i ett team där samarbete och glädje är ledord och vill samtidigt vara med och skapa en mer hållbar morgondag - på riktigt? Då kan tjänsten som produktionsarbetare till Cools på Stena Recycling vara något för dig. Just nu söker vi medarbetare till olika tider som vill bli våra nya kollegor!   Vad erbjuder vi dig?  Hos oss får du en trygg och rolig arbetsplats, full av kompetenta och hjälpsamma kollegor. Din medarbetarresa börjar med en intro... Visa mer
Vill du arbeta i ett team där samarbete och glädje är ledord och vill samtidigt vara med och skapa en mer hållbar morgondag - på riktigt? Då kan tjänsten som produktionsarbetare till Cools på Stena Recycling vara något för dig. Just nu söker vi medarbetare till olika tider som vill bli våra nya kollegor!  

Vad erbjuder vi dig? 
Hos oss får du en trygg och rolig arbetsplats, full av kompetenta och hjälpsamma kollegor. Din medarbetarresa börjar med en introduktionsutbildning, samt att du får en buddy som lär dig de olika arbetsmomenten. Eftersom vi är måna om dig, erbjuds du trygga och utvecklande förmåner, såsom kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag, m.m.  

Din roll hos oss 
På avdelningen Cools är vårt huvuduppdrag är att ta hand om kylmediet/gasen i kylmöblerna. Utöver det återvinner vi kylmöblerna till 95–97% genom att i första steget (för hand) plocka ut; Glas, trä, kabel, koppar, kretskort, kompressor och kondensator. I nästa steg, går resterande av enheten in i en kvarn som sorterar ut följande; Plast, alumix (aluminium, zink, koppar, stål mm), järn, plast och pur (restprodukt av isoleringen i kylmöblerna). Gaserna har olika påverkan på miljön och ozonlagret. Därför har vi i uppdrag att ta hand om de gaserna för att förhindra läckage ut i vår miljö. Beroende på om du jobbar tvåskift eller ständig natt så kan arbetsuppgifterna variera.

Arbetet är tungt och smutsigt, men du blir en del i en grupp där samarbete, egenansvar och noggrannhet är ledorden! 

Vi söker kollegor som vill jobba tvåskift eller ständig natt, ange i urvalsfrågorna vilka arbetstider du önskar.


• Dagtid: mån-fre 07:00-15:30 (tvåskift)
• Kvällstid: mån-tors 15:15-00:15 (tvåskift)
• Natt: sön 19:00-07:15, mån-ons 00:00-07:15 (ständig natt) 

Det finns planer på att bygga en ny anläggning som förhoppningsvis påbörjas under 2023 så vi ser att du har för avsikt att stanna hos oss och att du vill vara med på en spännande resa i samband om ombyggnationen.

Vad bidrar du med?  
För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö.  

Du behöver uppfylla följande kriterier för att lyckas i rollen:  


• B-körkort
• Erfarenhet från produktion och/eller industri
• Flytande svenska i tal och skrift
• Erfarenhet av arbete som innefattar demontering eller montering (meriterande)
• Truckkort (meriterande)

Vi ser fram emot din ansökan!  
Urval och intervjuer sker löpande, så ansök därför gärna med ditt CV redan idag eller senast 2022-09-15. Vänligen observera att vi på grund av GDPR endast tar emot ansökningar via ansökningsknappen. Eftersom vi vill säkerställa ett rättvist och fördomsfritt urvalsarbete önskar vi inget personligt brev, däremot att du svarar på våra inledande urvalsfrågor. Om du går vidare kommer du därefter att få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Vi tillämpar sex månaders provanställning och gör bakgrundskontroll. Här kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess.  

Har du frågor som inte besvaras av annonsen eller på www.stenarecycling.se får du gärna höra av dig till rekryterande chef Annelie Andraey på tfn 010-445 9131.?? 

Om Stena Recycling  
Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med 1850 engagerade medarbetare på 90 orter runtom i landet, erbjuder vi hållbara lösningar varje dag för såväl kunder, som för samhället i stort. Vår företagskultur präglas av innovationskraft, nyfikenhet, omtanke och ambition att i nära samarbete med våra partners driva utvecklingen i branschen.  

Varmt välkommen till en framtidsbransch – det börjar med dig!  

#LI-HALMSTAD


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Arbetsledare Halmstad

Ansök    Sep 16    Terranor AB    Arbetsledare, anläggning
Terranor AB är en ledande leverantör av drift- och underhållstjänster för väginfrastruktur i Norden. Vi utför även mindre mark- och anläggningsarbeten som en del av vår lokala närvaro på olika orter i Sverige. En viktig nyckel till vår framgång är våra kompetenta och erfarna medarbetare inom vägserviceområdet. Vi letar nu efter en arbetsledare som vill vara en del av vår mycket intressanta och utvecklande förändringsfas, där du kommer att ha en stor möjli... Visa mer
Terranor AB är en ledande leverantör av drift- och underhållstjänster för väginfrastruktur i Norden. Vi utför även mindre mark- och anläggningsarbeten som en del av vår lokala närvaro på olika orter i Sverige.
En viktig nyckel till vår framgång är våra kompetenta och erfarna medarbetare inom vägserviceområdet. Vi letar nu efter en arbetsledare som vill vara en del av vår mycket intressanta och utvecklande förändringsfas, där du kommer att ha en stor möjlighet att påverka den framtida utvecklingen.

Rollen hos oss
Nu behöver vi utöka vår personalstyrka. Som Arbetsledare hos oss kommer du att arbeta i ett team med planering, arbetsledning, fakturering och uppföljning av alla vanligt förekommande arbeten inom anläggningsarbeten samt drift och underhållsarbeten. Som arbetsledare ingår också en hel del kundkontakter.
I tjänsten ingår jour/beredskap vilket innebär bland annat ansvar för väderbevakning och styrning/dialog med underentreprenörer samt att vara behjälplig vid eventuella trafikolyckor.


Dina erfarenheter
Vi söker dig med erfarenhet av anläggningsarbeten, VA arbeten och/eller drift- och vägunderhållsarbete. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, liksom B-körkort. Tyngre körkortsbehörigheter såsom C/CE är meriterande samt erfarenhet av vinterväghållning såsom snöplogning och saltning.


Dina egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror du är en engagerad problemlösare som kan jobba självständigt, är välorganiserad och tar initiativ. Du är en lagspelare med ledaregenskaper som presterar bra resultat tillsammans med andra och hanterar att jobba under tidspress i kortare perioder. Arbetet innebär stor variation av arbetsuppgifter över året och även arbetsveckan kan se väldigt olika ut. Du arbetsleder gruppen genom dialog och involvering och tillsammans ser ni möjligheter och lösning. Du är bekväm att arbeta med uppföljning och dokumentation och förstår vikten av god ordning och reda.


Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas.
Placering är i huvudsak på vårt kontor i Halmstad. Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.


Vi erbjuder
Här på Terranor erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.
Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Platschef Lars Henningsson 0708-223735. [email protected]
Arbetsledare Frida Nordin 0703-854734 [email protected]
Arbetsledare Emma Eneback 0725-472388 [email protected]
Vi har ett löpande urval så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 20 oktober 2022.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Solcellsmontör till ECOKRAFT i Halmstad!

Inledning ECOKRAFT fortsätter att växa och letar nu efter en medarbetare inom Montage med uppgift som Solcellsmontör till vår verksamhet i Halmstad. Vi letar nu efter dig som vill arbeta med hållbar teknik av högsta kvalitet och bidra till företagets tillväxtresa genom din kompetens och professionalitet. Har du den rätta inställningen och tidigare erfarenhet inom installationsarbeten, snickeri eller takläggning så är det kanske just dig vi söker! Sök tjä... Visa mer
Inledning

ECOKRAFT fortsätter att växa och letar nu efter en medarbetare inom Montage med uppgift som Solcellsmontör till vår verksamhet i Halmstad. Vi letar nu efter dig som vill arbeta med hållbar teknik av högsta kvalitet och bidra till företagets tillväxtresa genom din kompetens och professionalitet. Har du den rätta inställningen och tidigare erfarenhet inom installationsarbeten, snickeri eller takläggning så är det kanske just dig vi söker!

Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Information om tjänsten

ECOKRAFT erbjuder solceller för egen elproduktion sedan 2008. Vi projekterar och installerar kompletta solcellssystem för villa, lantbruk och företag och jobbar med europatillverkade marknadsledande komponenter av högsta kvalitet. Vi jobbar för att på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt hjälpa privatpersoner och företag att producera sin egen el och erbjuder därför allt från planering och projektering till installation och driftsättning.

Genom åren har vi samlat på oss massor av referenser och vi har monterat ca 40 MW solceller. Samlad hög kompetens, noggrannhet och fokus på kunden har lett till att allt fler väljer ECOKRAFT. Kvalitet och kundnöjdhet är våra ledord som genomsyrar hela verksamheten.

Arbetsgruppen består av en platschef, montageledare, montörer och elektriker. Tillsammans tar ni er an projekt i Halmstad med omnejd. Tjänsten utgår från hemmet där arbetslaget gemensamt tar sig ut till projekten. Färdtidsersättning ingår. Arbetsdagarna börjar på plats ute hos kund 07:00 och pågår till 16:00.

Dina 6 första månader i tjänsten blir du anställd som konsult, med målbilden att sedan bli rekryterad direkt till ECOKRAFT.

Vi erbjuder dig

Hos ECOKRAFT får du bästa möjliga förutsättningar till att utföra ditt arbete med stolthet och högsta kvalitet. Du blir en del av en organisation som ser lösningar. Dina arbetsdagar spenderas med glatt gäng kollegor som brinner för sitt arbete! Organisationen har årliga sammankomster med aktiviteter för alla medarbetare runt om i landet, då sammanhållningen prioriteras högt.

Det finns goda möjligheter att växa inom ECOKRAFT, då vi verkar i en expansiv bransch. Din kompetens, ditt driv och ditt engagemang är avgörande för dina möjligheter att utvecklas och ta nya karriärsteg inom företaget. Du erbjuds diverse förmåner så som friskvård, förmånligt kollektivavtal mm.

Arbetsuppgifter

Som Solcellsmontör hos oss på ECOKRAFT arbetar du främst ute på plats hos kunderna där du tillsammans med ditt team monterar solceller på hustak. Du monterar solcellssystem, batterilagringssystem samt system inom elbilsladdning. I ditt arbete har du ett nära samarbete med dina kollegor för att skapa bästa möjliga resultat och kundupplevelse.

Arbetet sker utomhus och arbetet kräver att du har en god fysik, en god förmåga att arbeta med händerna och med olika verktyg. Arbetet innebär tunga lyft och arbete på hög höjd.

· Montage av byggnadsställning.

· Montage av solceller på tak.

· Kabelförläggning och koppling av solceller.

· Funktionstest och driftsättning.

· Öka kunskapen och intresset för ECOKRAFT och våra produkter.

· Representera ECOKRAFT på ett professionellt och ansvarsfullt sätt i all kommunikation.

Vi söker dig som

Vi söker dig med 1-2 års tidigare erfarenhet inom installationsarbeten, snickeri eller takläggning. Arbetet kan innebära oväntade utmaningar vad gäller yta, mått och andra variabler, varpå du lyckas genom att arbeta lösningsorienterat. Tillsammans med din montageledare förväntas du ta egna initiativ och komma med kreativa idéer. Som person tror vi att du är ansvarfull, noggrann och pålitlig. Samarbete och kommunikation är viktigt med såväl kollegor som kunder.

Meriterande för tjänsten är utbildning i att bygga byggnadsställningar, höghöjdsarbete och Heta Arbeten, men inget krav för tjänsten.

Krav för tjänsten är B-körkort och goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Övrigt

• Ort: Halmstad
• Anställningsform: Heltid
• Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
• Kontaktperson för rekryteringen: Elin Eriksson, 060-464 92
[email protected] Visa mindre

Drift och underhållsarbetare i Halmstad

Terranor AB är en ledande leverantör av drift- och underhållstjänster för väginfrastruktur i Norden. Vi utför även mindre mark- och anläggningsarbeten som en del av vår lokala närvaro på olika orter i Sverige. En viktig nyckel till vår framgång är våra kompetenta och erfarna medarbetare inom vägserviceområdet. Vi behöver utöka vår personalstyrka och letar nu drifttekniker som vill vara en del av vår mycket intressanta och utvecklande förändringsfas, där d... Visa mer
Terranor AB är en ledande leverantör av drift- och underhållstjänster för väginfrastruktur i Norden. Vi utför även mindre mark- och anläggningsarbeten som en del av vår lokala närvaro på olika orter i Sverige.
En viktig nyckel till vår framgång är våra kompetenta och erfarna medarbetare inom vägserviceområdet. Vi behöver utöka vår personalstyrka och letar nu drifttekniker som vill vara en del av vår mycket intressanta och utvecklande förändringsfas, där du kommer att ha en stor möjlighet att påverka den framtida utvecklingen.

Rollen hos oss
Som drift och underhållsarbetare hos oss så kommer du arbeta med trafikavstängningar, vinterunderhåll barmarksarbeten och räckesarbeten samt mindre anläggningsarbeten. I arbetet ingår beredskap vilket innebär ansvar att ringa ut sandbilar och plogenheter samt styra kommunikationen till entreprenörerna. Beredskapen är schemalagd.


Dina erfarenheter
Vi söker dig med erfarenhet av arbeten kring mark och anläggning eller annan relevant erfarenhet från entreprenadbranschen. Du har en praktiskt inriktad utbildningsbakgrund och tycker om att arbeta i team. C-körkort är ett meriterande, YKB, Heta arbeten samt APV 2.1 och 2.2. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.


Dina egenskaper
Vi söker dig som är praktiskt lagd, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Verksamheten är i viss mån händelsestyrd av vad som sker på gator/vägar då krävs viss flexibilitet. Du är kommunikativ och tar ansvar för att tillsammans med dina arbetskamrater skapa en god gemenskap och ett bra resultat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. I tjänsten ingår beredskap.
Placering är i Halmstad.
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.


Vi erbjuder
Här på Terranor erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.
Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Platschef Lars Henningsson 0708-223735. [email protected]
Arbetsledare Frida Nordin 0703-854734 [email protected]
Arbetsledare Emma Eneback 0725-472388 [email protected]
Vi har ett löpande urval så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 20 oktober 2022.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

VVS montör till Lindab Ventilation i Grevie

Om Lindab Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar för förenklat byggande och bättre inomhusklimat. Lindabkoncernen har ca 4500 medarbetare i 20 länder och omsatte?9 684 MSEK år 2021. Huvudkontoret ligger i Grevie utanför Båstad i nordvästra Skåne.  Om tjänsten Vi söker dig som vill arbeta som VVS montör och rörläggare på ett marknadsledande företag med bra arbetsvillkor o... Visa mer
Om Lindab
Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar för förenklat byggande och bättre inomhusklimat. Lindabkoncernen har ca 4500 medarbetare i 20 länder och omsatte?9 684 MSEK år 2021. Huvudkontoret ligger i Grevie utanför Båstad i nordvästra Skåne. 

Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta som VVS montör och rörläggare på ett marknadsledande företag med bra arbetsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten som VVS montör är en rak rekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt hos Lindab Ventilation AB.

Som VVS montör kommer du att bli en del av ett fastighetsteam som arbetar med det mesta inom bygg såsom nybyggnation, totalrenovering, om - eller tillbyggnad samt löpande underhåll och service. Du kommer att ha en mångsidig och bred tjänst med arbetsuppgifter som inte enbart är traditionellt VVS-arbete. Arbetat är självständigt där du själv ansvarar för planering och inköp av manterial. En stor del av arbetet görs tillsammans med övriga kollergor på fastighetsavdelning vilket gör att du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team där man hjälps åt, samtidigt som du får möjlighet till stort eget ansvar. 
Allt arbete görs på Lindabs fastigheter i Grevie i ljusa och trevlia lokaler på vackra Bjärehalvön. 

Lindab erbjuder goda utvecklingmöjligheter med utbildningar och du får själv till stor del påverka dina arbetsuppgifter och arbetsdag. Lindab erbjuder även fria arbetskläder med tvätt, fritt kaffe och frukt, subventionerad lunch, fri parkering, friskvårdsbidrag, kollektivavtal och vinstandelstiftelse. 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid; måndag-fredag 7.00-16.00. 

Krav för tänsten
Vi söker en mångsidig person som trivs med ett varierande arbete och tar egna initativ. Du har en relevant utbildning inom VVS. Du har även flera års vana av en likande roll inom service, VVS och industrianläggning. Har du dessutom erfarenhet av ytterligare fastighetsrelaterat arbete är du förmodligen rätt person för tjänsten. B-körkort är ett krav.

Dina personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är självgående, driven, flexibel och har en positiv inställning. Du ser varierade uppgifter motiverande. Du ser lösningar och möjligheter i stället för problem. Då du kommer att arbeta i ett litet arbetslag är det viktigt att vara pålitlig och att man trivs med sitt arbete.

Övrig information 
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidareanställning
Placering: Grevie
Lön: Enligt överenskommelse 

Ansök
I denna rekryteringsprocess samarbetar Lindab Ventilation AB med Processbemanning AB. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Sofia Brännerud på tel. 070-310 21 77. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Vi tillämpar löpande rekryteringsprocess och omber dig att söka omgående. Ansök via länk nedan. Visa mindre

Anläggare/- Betongarbetare till GVV

Det är medarbetarna som gör GVV (https://gvv.se/). Vi a?r ett team som arbetar tillsammans da?r alla spelare beho?vs lika mycket fo?r att vi ska uppna? va?ra gemensamma ma?l. Vi är inne i en spännande resa med sikte på framtiden och söker ständigt efter nya medarbetare som vill följa med. Vi tror på att ge våra medarbetare rätt förutsättningar och frihet till egna initiativ i arbetet för att ständigt utvecklas och förbättras. Rollen hos oss Vi söker dig ... Visa mer
Det är medarbetarna som gör GVV (https://gvv.se/). Vi a?r ett team som arbetar tillsammans da?r alla spelare beho?vs lika mycket fo?r att vi ska uppna? va?ra gemensamma ma?l. Vi är inne i en spännande resa med sikte på framtiden och söker ständigt efter nya medarbetare som vill följa med. Vi tror på att ge våra medarbetare rätt förutsättningar och frihet till egna initiativ i arbetet för att ständigt utvecklas och förbättras.

Rollen hos oss

Vi söker dig som har något bredare bakgrund, är lösningsorienterad och trivs med att ta eget ansvar. I denna tjänst kommer du att arbeta i ett mindre team där den egna insatsen gör ett stort avtryck på slutresultatet. Dina arbetsuppgifter kommer vara mycket varierande där du själv har en stor påverkan projektets framdrift. Våra projekt är främst inom infrastruktur och du kommer att få arbeta med betong, trä- och stålarbete.Varför ska du jobba hos GVV

Hos oss får du utveckla och utvecklas, vi är personliga i relationer och pålitliga. GVV bygger på tydliga värderingar och på en sund kultur där vi kollegor har roligt, trivs med varandra och känner intresse för våra arbetsuppgifter. Vi arbetar för att vi alla ska känna meningsfullhet i våra arbetsuppgifter, bli sedda och se vår del i ett större sammanhang.

Du blir en viktig del i ett härligt gäng som tillsammans utbyter erfarenheter och stöttar varandra i arbetet med att driva projekten.Vi kan erbjuda dig:

- Frihet under ansvar och korta beslutsvägar
- Goda anställningsvillkor och en härlig arbetsmiljö
- En arbetsplats där du som individ värdesätts
- Kurser och internutbildningar för att fortsätta utvecklas


GVV är ett ledande företag inom betongunderhållsarbeten på broar, kraftverk, hamnanläggningar, parkeringsdäck samt andra konstruktioner. Företaget bedriver entreprenadverksamhet inom anläggningssektorn. I dagsläget har företaget kontor i Göteborg och Halmstad och är ca 80 medarbetare.

Om detta låter som något för dig, läs gärna vidare om vad som vi söker hos dig!Kompetenser och personliga egenskaper

Vi ser att du som person är noggrann och har god arbetsmoral. Du ska uppskatta ett fysiskt utmanande arbete, med mestadels praktiska arbetsmoment. För att trivas så är du en person som är kreativ i att hitta lösningar, kommer med egna förslag och ser möjligheter istället för hinder. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och i att se ditt bidrag i projekten. Du har några års erfarenhet av anläggning-, betong-, trä-, och/eller underhållsarbete. Goda språkkunskaper i svenska, både i tal & skrift.
B-körkort är ett krav. Då vi verkar i hela södra Sverige kommer vissa projekt vara förlagda på annan ort. Yrkesbevis är starkt meriterande.Kontaktperson

Emilia Bengtsson, Rekryterare, BraPersonal Sverige AB, [email protected], 073-829 09 51.Ansökan

Eftersom vi tillämpar löpande urval och intervjuer sker löpande vill vi gärna ha din ansökan snarast.

I rekryteringen samarbetar GVV med BraPersonal Sverige AB. Direktanställning till GVV. Visa mindre

Skiftledare - Halmstad

Trivs du med att leda personal och vill samtidigt vara med och skapa en mer hållbar morgondag - på riktigt? Då kan tjänsten som skiftledare till NF Sensor på Stena Recycling vara något för dig. Just nu söker vi en noggrann och självgående person som vill bli vår nya kollega!   Vad erbjuder vi dig?  Hos oss får du en trygg och rolig arbetsplats, full av kompetenta och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Din medarbetarresa börjar med... Visa mer
Trivs du med att leda personal och vill samtidigt vara med och skapa en mer hållbar morgondag - på riktigt? Då kan tjänsten som skiftledare till NF Sensor på Stena Recycling vara något för dig. Just nu söker vi en noggrann och självgående person som vill bli vår nya kollega!  

Vad erbjuder vi dig? 
Hos oss får du en trygg och rolig arbetsplats, full av kompetenta och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Din medarbetarresa börjar med en gedigen introduktionsutbildning, eftersom vi vill skapa bästa möjliga förutsättningar för dig att lyckas i din nya roll. Vi satsar också mycket på kompetensutveckling inom exempelvis materialkunskap, ledarskap, digitala verktyg och annat av intresse. Eftersom vi är måna om dig, erbjuds du trygga och utvecklande förmåner, såsom kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag, m.m.  

Din roll hos oss 
I rollen som skiftledare på vår anläggning NF Sensor kommer du att ha det primära ansvaret över arbetet inom det skift du arbetar. Tjänsten innebär att bidra till att produktionens olika delar fungerar optimalt. Du kommer att arbeta nära produktionsledaren med att driva och utveckla ditt ansvarsområde. I övrigt kommer du också att delta till stor del själv i produktionen där arbetet handlar om att handsortera metaller samt framföra hjullastare och truck. Teamet på NF Sensor består av produktionsledare, skiftledare, underhållsansvarig och cirka 25 produktionsarbetare fördelade på 3 ständiga skift.

Denna tjänst är belagt på ett ständigt nattskift där du arbetar fem dagar i rad och teamet som du kommer ingå i är ett självständigt team som har roligt tillsammans. Du kommer att vara en viktig nyckelperson för just detta team. 

Vad bidrar du med?  
För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö.  

Du behöver uppfylla följande kriterier för att lyckas i rollen:  


• B-körkort 
• Hjullastar- och truckkort
• Erfarenhet av att arbeta med Office-paketet, främst Excel
• Flytande svenska i tal och skrift
• Ledarskapserfarenhet (meriterande)
• Engelska i tal och skrift (meriterande)
• Skyddssele (meriterande)
• Elsäkerhet (meriterande)

Vi ser fram emot din ansökan!  
Urval sker löpande så ansök därför gärna med ditt CV redan idag eller senast 2022-10-03. Vänligen observera att vi på grund av GDPR endast tar emot ansökningar via ansökningsknappen. Eftersom vi vill säkerställa ett rättvist och fördomsfritt urvalsarbete önskar vi inget personligt brev, däremot att du svarar på våra inledande urvalsfrågor. Om du går vidare kommer du därefter att få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Vi tillämpar sex månaders provanställning och gör bakgrundskontroll. Här kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess.  

Har du frågor som inte besvaras av annonsen eller på www.stenarecycling.se får du gärna höra av dig till rekryterande chef Michael Henriksson på tfn 010-445 7456.?? 

Om Stena Recycling  
Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med 1750 engagerade medarbetare på 90 orter runtom i landet, erbjuder vi hållbara lösningar varje dag för såväl kunder, som för samhället i stort. Vår företagskultur präglas av innovationskraft, nyfikenhet, omtanke och ambition att i nära samarbete med våra partners driva utvecklingen i branschen.  

Varmt välkommen till en framtidsbransch – det börjar med dig!  

#LI-HALMSTAD


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Butiksgruppen söker snickare för spännande uppdrag

Butiksgruppen söker nu snickare för att ingå i våra arbetslag ute hos våra kunder i södra och mellersta Sverige. Butiksgruppen ingår i företagsgruppen SOH Butiksetablering, som sedan 2006 genomfört närmare 1000 projekt inom dagligvaruhandeln. Vi tror att du har en bakgrund i någon form av byggutbildning, eller att du har förvärvat motsvarande kompetens via erfarenhet. Vi tror att du jobbar eller har jobbat som snickare, eller montage inom byggnation med fl... Visa mer
Butiksgruppen söker nu snickare för att ingå i våra arbetslag ute hos våra kunder i södra och mellersta Sverige.
Butiksgruppen ingår i företagsgruppen SOH Butiksetablering, som sedan 2006 genomfört närmare 1000 projekt inom dagligvaruhandeln.
Vi tror att du har en bakgrund i någon form av byggutbildning, eller att du har förvärvat motsvarande kompetens via erfarenhet. Vi tror att du jobbar eller har jobbat som snickare, eller montage inom byggnation med flera års arbetslivserfarenhet.
Det är viktigt att vara serviceinriktad och känna ett ansvar för relationen till våra kunder.
Att kunna kommunicera på svenska i tal och skrift med våra kunder är en förutsättning.
Vi vill att du har yrkesbevis och körkort är ett krav.
Våra uppdrag ställer krav på att du skall kunna arbeta självständigt, men kräver också en god samarbetsförmåga.
Vi värdesätter hög produktivitet, förmåga att se helheter, ordningssinne, flexibilitet, yrkesstolthet, service/ansvarskänsla, utöver en väl utvecklad social kompetens.
Utgångspunkt är Halmstad, men arbetet är ofta förlagt ute hos våra kunder runt om i Sverige, vilket gör att övernattningar är vanligt förekommande under veckorna.
Detta skapar en variation i arbetet och skall ses som något positivt.
Erfarenhet från liknande arbetsförhållande är meriterande.
Hos Butiksgruppen kan även du med F-skattsedel vara intressant.
Vi tecknar i så fall konsultavtal med dig kopplat till aktuella uppdrag.
Eftersom vi har ett stort tryck med förfrågningar från våra kunder inom handeln, finns en efterfrågan på personal omgående.
Så vänta inte med din ansökan, utan sök tjänsten redan idag.
Skicka den till [email protected] och märk din ansökan med Snickare i ämnesraden
Har du några frågor är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Claes Andersson på 0735-181520. Visa mindre

TopWork söker erfaren betongarbetare...

...till kund i Halmstad.    Dina arbetsuppgifter   TopWork söker erfaren betongarbetare och armerare till kund. I din roll kommer du utifrån ritning att arbeta med formsättning, armering och gjutning av betongelement.   Din profil Vi säker dig med erfarenhet av betongarbete, armering och gjutning, kunskap om ritningsläsning och erfarenhet av att bygga betongelement är meriterande. För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig med som har god fysik som gil... Visa mer
...till kund i Halmstad. 
 
Dina arbetsuppgifter
 
TopWork söker erfaren betongarbetare och armerare till kund. I din roll kommer du utifrån ritning att arbeta med formsättning, armering och gjutning av betongelement.
 
Din profil
Vi säker dig med erfarenhet av betongarbete, armering och gjutning, kunskap om ritningsläsning och erfarenhet av att bygga betongelement är meriterande. För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig med som har god fysik som gillar att arbeta hårt som är noggrann och har en positiv inställning. Du skall behärska svenska i tal och skrift.
 
Utbildningen "Arbete på väg" är ett krav.
 
Till denna tjänst kommer du anställas av TopWork och för rätt kandidat finns stora möjligheter till fast arbete hos kund efter avslutat uppdrag. 
 
B-körkort och tillgång till egen bil.
 
Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Gatuingenjör

Ansök    Sep 13    Halmstads kommun    Byggnadsingenjör
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Teknik- och fastighetsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en attraktiv stad ... Visa mer
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Teknik- och fastighetsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en attraktiv stad att bo och vistas i. Vi utvecklar, bygger och förvaltar kommunens lokaler, infrastruktur och offentliga miljö. Vi ansvarar också för Halmstads idrotts- och fritidsverksamhet genom samverkan och stöd till föreningslivet.

Teknik- och fastighetsförvaltningen består av tre avdelningar. Infrastruktur- och lokalförsörjningsavdelningen, med tre enheter (trafik, landskap och fritid samt lokalförsörjningsenheten). Projektavdelningen och driftsavdelningen. Vi har en beställare/utförarorganisation där avdelningen Infrastruktur- och lokalförsörjningsavdelningen är beställare för planeringsdirektivet budget mot projektavdelningen men även mot driftsavdelningen.


ARBETSUPPGIFTER
En av våra tre gatuingenjörer kommer vara föräldraledig och vi söker därför en vikarie.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att förvalta och ha budgetansvar för Resecentrum, kajer och broar. Du kommer ha ett tätt samarbete med driftsavdelningen och följa upp samt utveckla driftsuppdraget. Det kan även bli aktuellt att granska och godkänna grävningsanmälningar.

Du kommer att samordna och svara på frågor från allmänheten och samverka med olika myndigheter, entreprenörer och tjänstemän inom Halmstads kommun.

Det är viktigt att du är en samverkande, självständig lagspelare med arbetslivserfarenhet och utbildning som matchar behovet. Vi arbetar med utveckling och förbättring av såväl arbetssätt som processer och det är viktigt att du är en del i det arbetet. Du kommer vara en del i enheten som består av gatuingenjörer, trafikmiljöingenjörer, trafikingenjörer och trafikhandläggare. Vi har ett nära samarbete med såväl vår driftsavdelning, projektavdelning som entreprenörer och myndigheter.

Arbetsuppgifterna kan i viss omfattning anpassas utifrån den person som rekryteras och den personens kunskaper och erfarenheter.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha relevant högskoleutbildning inom området och erfarenhet. Vi ser det som önskvärt och meriterande om du har minst 3 års erfarenhet inom yrket. Det är även meriterade med projektledarerfarenheter och erfarenheter från entreprenörsbranschen.

Arbetet innebär att du behöver kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra professioner. Du är prestigelös och har en god samarbetsförmåga.

Arbetet ställer också krav på att du kan uttrycka dig väl på svenska, i såväl tal som skrift. Vidare har du lätt för att få fram budskap och uppfattas som trovärdig av din omgivning.

Du är drivande samt arbetar planerat och strukturerat. Du ska ha mycket god vana av att arbeta med olika dataprogram och enkelt kunna sätta dig in i nya program.

Arbetet innebär att du ska kunna ta dig runt till olika delar av kommunen och därför är det krav på B-körkort.

Vid tillsättning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare bygg

Dina arbetsuppgifter Som arbetsledare kommer du att jobba med antingen kommersiella projekt eller större ROT projekt. Du leder arbetet i projekten, beställer material, schemalägger personal, samordnar med UE m.m. Personalen i projekten kan vara såväl inhyrd som egen personal från vår kund. Projekten kommer vara inom Halmstad regionen. Vi ser gärna att du som söker bor inom denna geografi. Kvalifikationer Vi söker dig som har arbetat som arbetsledare inom... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Som arbetsledare kommer du att jobba med antingen kommersiella projekt eller större ROT projekt. Du leder arbetet i projekten, beställer material, schemalägger personal, samordnar med UE m.m. Personalen i projekten kan vara såväl inhyrd som egen personal från vår kund.

Projekten kommer vara inom Halmstad regionen. Vi ser gärna att du som söker bor inom denna geografi.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetat som arbetsledare inom byggbranschen i minst två år och kan arbeta självständigt. Du har troligen en ingenjörsbakgrund, men vi lägger störst vikt vid att du har relevant arbetslivserfarenhet av att arbetsleda och ansvara för projekt. Vi lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper, så som social kompetens, ordning och reda och engagemang. För rätt person finns mycket goda anställningsvillkor. Visa mindre

Montör till Nibe i Markaryd

Är du intresserad av att jobba i ett framtidsföretag fullt av möjligheter? Vi söker nu dig som vill arbeta med montering till vår kund NIBE i Markaryd med start i augusti! Välkommen att läsa mer. Om vår kund NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmep... Visa mer
Är du intresserad av att jobba i ett framtidsföretag fullt av möjligheter? Vi söker nu dig som vill arbeta med montering till vår kund NIBE i Markaryd med start i augusti! Välkommen att läsa mer.

Om vår kund
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 19 000 anställda i drygt 30 länder.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsmomenten innebär montering av NIBEs energiprodukter (varmvattenberedare, värmepumpar och braskaminer). I uppstarten får du en grundlig introduktion. Därefter kommer du att arbeta i en grupp med montörer där du är en del av arbetslaget. Arbetstiderna innebär oftast skiftarbete, främst 2-skift, men även dagtidsarbete och natt förekommer.
Viss svets och lödning kan förekomma, så har du tidigare erfarenhet av det är det ett stort plus!

Din profil
Vi söker dig som är en lättlärd och praktiskt lagd person med ett tekniskt intresse, gärna med en verkstadsteknisk/industri utbildning i grunden (inget krav). Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, eftersom arbetsinstruktioner, säkerhetsbestämmelser och kvalitetsanvisningar är omfattande. Du är som person initiativtagande, driven, flexibel och noggrann, och kan hålla ett bra arbetstempo. Du har även lätt för att samarbeta med dina kollegor och bidrar till ett bra arbetsklimat. Körkort och tillgång till bil är en fördel, då tåg och bussförbindelser inte alltid är möjligt.

För det här uppdraget kommer du att vara anställd av Effektiv och uthyrd som konsult till NIBE.

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Start omgående och urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 2022-09-25. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jesper på [email protected]

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Sökord
Montör, Montering, Markaryd Visa mindre

Är du vår nästa resemontör?

Är du teknikintresserad, en problemlösare och trivs med en resande tjänst?   Beskrivning: Din uppgift är att på plats hos våra kunder, arbeta med service, montage och av grindar/staket. Ingen dag är den andra lik och i denna roll så erbjuder vi ett omväxlande och självständigt arbete i en spännande bransch. För att du ska trivas och utvecklas i rollen som resemontör ser vi att du är en person som gillar fysiskt arbete, tar initiativ, engagerar dig och vil... Visa mer
Är du teknikintresserad, en problemlösare och trivs med en resande tjänst?  

Beskrivning:
Din uppgift är att på plats hos våra kunder, arbeta med service, montage och av grindar/staket. Ingen dag är den andra lik och i denna roll så erbjuder vi ett omväxlande och självständigt arbete i en spännande bransch. För att du ska trivas och utvecklas i rollen som resemontör ser vi att du är en person som gillar fysiskt arbete, tar initiativ, engagerar dig och vill att arbetet skall bli väl utfört. Du kommer jobba med kollegor från både både kundföretaget men även från andra företag vilket gör att din samarbetsförmåga är betydelsefull. Samtidigt har du inte heller har några problem med att ta ansvar för ditt eget arbete och arbeta självständigt. Vi söker både dig med erfarenhet från bygg eller industri, och dig som har rätt inställning och en vilja att utvecklas trots att du i nuläget inte har någon erfarenhet. Vi tror att ditt befintliga tekniska intresse kommer växa hos oss då vi ständigt utvecklar våra produkter och hur vi arbetar. Det är meriterande om du har tillstånd för lift samt gått utbildning i säkra lyft och heta arbeten men det är inget absolut krav. Du kommer arbeta på byggarbetsplatser i olika delar av södra Sverige och övernattningar ingår i tjänsten. Start: Snarast eller enligt överenskommelse Är du intresserad av ett fritt och varierat arbete hos en trygg arbetsgivare som månar om dig och din utveckling? 

Vem är du:
Vi söker dig som har god förståelse för vad som krävs för att utföra snabb och bra service av högsta kvalité. Stor vikt kommer att läggas på din personlighet och för att lyckas i rollen tror vi att du har:
• Erfarenhet av service, Montering och reparation och har god vana med arbetsredskap inom byggbranschen 
• Förmågan att jobba självständigt och bibehålla högt servicefokus i alla lägen

Du är en god kommunikatör och hanterar svenska och engelska i tal och skrift. Du har grundläggande datavana. B- körkort är ett krav.

Omfattning:
Heltid

Lön/Tillträde:
Efter överenskommelse

Övrig information
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Gör din ansökan genom vår hemsida www.onepartnergroup.se. Sista dag för ansökan är 2022-09-30. Urvalsarbetet kommer att ske löpande och vi rekommenderar därmed att du skickar in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Bantekniker

Ansök    Sep 9    Infranord AB    Bantekniker
Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt. Är du en positiv och flexibel bantekniker med stort s... Visa mer
Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt.


Är du en positiv och flexibel bantekniker med stort säkerhetstänk? Då är du Infranords framtida medarbetare på Region Syd, i Halmstad/Varberg.
Bli en av oss!  

Till Infranords sammansvetsade gäng i Halmstad/Varberg söker vi nu en kollega som vill bidra med sin problemlösande inställning och som trivs i ett varierat arbete utomhus. Här är samarbete viktigt och du jobbar tätt ihop med dina kollegor. 

Tillsammans, respektfullt och professionellt driver vi vårt arbete framåt. Infranord är Sveriges största järnvägsentreprenör och är branschledande på säkerhet.


Arbetsuppgifter :

Som Bantekniker kommer du att ingå i ett team som arbetar med drift och underhåll av järnväg samt med viss nybyggnation. Tjänsten innebär att du är delaktig i bangårdsombyggnader, spårbyggnation, spårsvetsning, räls- och slipersbyten. Att hantera och korrigera avvikelser som uppstår är en naturlig del av arbetet. Med stöd av din arbetsledare säkerställer du att arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag.

Kvalifikationer:

Banteknisk vidareutbildning liksom erfarenhet från järnvägsbranschen samt erfarenhet av spårsvets är meriterande. Men vi söker även dig som uppfyller nedan krav;

Har gymnasieutbildning 
Har B-körkort och det är meriterande med C-körkort samt behörighet att framföra spårgående fordon.
Är flexibel då resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer
Har möjlighet att arbeta på annan ort om verksamheten kräver det
Gillar fysiskt arbete då många arbetsuppgifter är fysiskt krävande. En godkänd hälsoundersökning är en del av rekryteringsprocessen.  
För tjänsten ser vi god service och professionellt bemötande som viktiga egenskaper för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Du är även van att planera, genomföra och följa upp ditt arbete för att säkerställa leverans i enlighet med satta mål och tidsramar.

Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsgivare och välkomnar därför alla med sin ansökan.   Våra medarbetare förväntas vara goda förebilder som och bidrar till en hållbar arbetsmiljö där alla respekteras för den de är.

Ansökan :

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 2022-10-23.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

  Infranord bygger och underhåller järnväg för samhällets bästa. Infranord är marknadsledande i Sverige och en betydande aktör i Norge med en omsättning om cirka 4 miljarder och 1 800 medarbetare. Verksamheten kännetecknas av gedigen järnvägskunskap, hög säkerhet, tydlig ansvarsfördelning och omfattande satsningar på att vara branschens mest uppskattade arbetsgivare. Mer information finns på Infranord.se. Visa mindre

Målare

Ansök    Sep 12    Ikett Personalpartner AB    Målare
Om tjänsten Nu söker vi en utbildad målare till en av våra kunder i Halmstad. Du kommer att arbeta med servicemålning av fastigheter. Uppdragsgivare är allt från privatpersoner och bostadsrättsföreningar till skolor, sjukhus, samt bygg-, fastighets- och industriföretag. Arbetstiden är dagtid Start omgående eller enligt överenskommelse Din profil Du som söker har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Gesällbrev är ett krav för tjänsten. Som person v... Visa mer
Om tjänsten
Nu söker vi en utbildad målare till en av våra kunder i Halmstad.

Du kommer att arbeta med servicemålning av fastigheter.
Uppdragsgivare är allt från privatpersoner och bostadsrättsföreningar till skolor, sjukhus, samt bygg-, fastighets- och industriföretag.

Arbetstiden är dagtid
Start omgående eller enligt överenskommelse


Din profil
Du som söker har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Gesällbrev är ett krav för tjänsten.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

TopWork söker duktiga snickare...

…som vill tillhöra ett sammansvetsat och härligt team där man har roligt på jobbet. Vår kund utför alla former av byggarbeten.   Vi söker dig som snabbt kan ta eget ansvar och är noggrann i ditt arbete. Du ska kunna arbeta självständigt och alltid avsluta ett arbete som du själv är stolt och nöjd över. Du ska enkelt kunna samarbeta med ditt team och du har ett gott humör mot kunder och kollegor. Du ska vara vänlig och respektera andra människor, därav lägg... Visa mer
…som vill tillhöra ett sammansvetsat och härligt team där man har roligt på jobbet. Vår kund utför alla former av byggarbeten.
 
Vi söker dig som snabbt kan ta eget ansvar och är noggrann i ditt arbete. Du ska kunna arbeta självständigt och alltid avsluta ett arbete som du själv är stolt och nöjd över. Du ska enkelt kunna samarbeta med ditt team och du har ett gott humör mot kunder och kollegor. Du ska vara vänlig och respektera andra människor, därav läggs även vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten.
  
Krav:
- Yrkesbevis alternativt flera års erfarenhet inom byggbranschen.
- Tala och förstå svenska obehindrat. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Arbetsledare bygg

Dina arbetsuppgifter Som arbetsledare kommer du att jobba med antingen kommersiella projekt eller större ROT projekt. Du leder arbetet i projekten, beställer material, schemalägger personal, samordnar med UE m.m. Personalen i projekten kan vara såväl inhyrd som egen personal från vår kund. Projekten kommer vara inom Halmstad regionen. Vi ser gärna att du som söker bor inom denna geografi. Kvalifikationer Vi söker dig som har arbetat som arbetsledare inom... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Som arbetsledare kommer du att jobba med antingen kommersiella projekt eller större ROT projekt. Du leder arbetet i projekten, beställer material, schemalägger personal, samordnar med UE m.m. Personalen i projekten kan vara såväl inhyrd som egen personal från vår kund.

Projekten kommer vara inom Halmstad regionen. Vi ser gärna att du som söker bor inom denna geografi.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetat som arbetsledare inom byggbranschen i minst två år och kan arbeta självständigt. Du har troligen en ingenjörsbakgrund, men vi lägger störst vikt vid att du har relevant arbetslivserfarenhet av att arbetsleda och ansvara för projekt. Vi lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper, så som social kompetens, ordning och reda och engagemang. För rätt person finns mycket goda anställningsvillkor. Visa mindre

Produktionsarbetare - Halmstad

Vill du arbeta i ett sammansvetsat team och vill samtidigt vara med och skapa en mer hållbar morgondag - på riktigt? Då kan tjänsten som produktionsarbetare på Stena Recycling vara något för dig. Just nu söker vi drivna och tekniskt intresserade personer som vill bli våra nya kollegor! Vad erbjuder vi dig? Hos oss får du en trygg och rolig arbetsplats, full av kompetenta och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Din medarbetarresa bö... Visa mer
Vill du arbeta i ett sammansvetsat team och vill samtidigt vara med och skapa en mer hållbar morgondag - på riktigt? Då kan tjänsten som produktionsarbetare på Stena Recycling vara något för dig. Just nu söker vi drivna och tekniskt intresserade personer som vill bli våra nya kollegor!

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss får du en trygg och rolig arbetsplats, full av kompetenta och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Din medarbetarresa börjar med en gedigen introduktionsutbildning, eftersom vi vill skapa bästa möjliga förutsättningar för dig att lyckas i din nya roll. Vi satsar också mycket på kompetensutveckling inom exempelvis materialkunskap, ledarskap, digitala verktyg och annat av intresse. Eftersom vi är måna om dig, erbjuds du trygga och utvecklande förmåner, såsom kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag, m.m.

Din roll hos oss
Till vårt team på Kabelgranuleringen i Halmstad där kabel återvinns till plast och metaller söker vi nu nya produktionsarbetare! Du blir en viktig del i en grupp där samarbete, glädje och omtanke är ledord. Vi är ett riktigt bra gäng som jobbar i en tung men trygg och säker miljö där vi ställer upp för varandra. Visar man dessutom intresse så finns det goda utvecklingsmöjligheter.

I rollen som produktionsarbetare är din huvuduppgift att hantera material för klassning, sortering, lossning och lastning samt drift av granuleringsanläggning. Du ansvarar för att in- och utgående material följer våra leveransbestämmelser gällande kvalitet. I tjänsten ingår också ett visst ansvar för förebyggande underhåll av maskiner och utrustning samt daglig rapportering. Vidare är arbetsuppgifterna roterande och varierande fysiskt tung.

Arbetstider för tjänsten är rullande tre-skift, förlagt på dag (06:00-15:00), kväll (14:45-01:00) och helg (fre 10:00-19:30, lör-sön 07:00-17:45).

Vad bidrar du med?
För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö. Rollen passar dig som har ett starkt tekniskt intresse och inte är rädd för att ta i. Vi ser gärna att du tar egna initiativ till förbättringar inom verksamheten. Du behöver uppfylla följande kriterier för att lyckas i rollen:


• Arbetslivserfarenhet från industri/produktion
• B-körkort
• Truckkort
• Flytande svenska i tal och skrift
• Processvana (meriterande)
• Hjullastarkort (meriterande)
• Materialhanterare (meriterande)

Vi ser fram emot din ansökan!
Urval sker löpande så ansök därför gärna med ditt CV redan idag eller senast 2022-09-30. Vänligen observera att vi på grund av GDPR endast tar emot ansökningar via ansökningsknappen. Eftersom vi vill säkerställa ett rättvist och fördomsfritt urvalsarbete önskar vi inget personligt brev, däremot att du svarar på våra inledande urvalsfrågor. Om du går vidare kommer du därefter att få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Här kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess.

Har du frågor som inte besvaras av annonsen eller på www.stenarecycling.se får du gärna höra av dig till rekryterande chef Peter Rode på tfn 010-445 9134.  

Om Stena Recycling
Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med 1750 engagerade medarbetare på 90 orter runtom i landet, erbjuder vi hållbara lösningar varje dag för såväl kunder, som för samhället i stort. Vår företagskultur präglas av innovationskraft, nyfikenhet, omtanke och ambition att i nära samarbete med våra partners driva utvecklingen i branschen.

Varmt välkommen till en framtidsbransch – det börjar med dig!

#LI-HALMSTAD


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Projektledare

Naijteknik är ett företag som verkar inom VA- och energisektorn och vi jobbar med ställverk och VA-byggnader. Våra uppdragsgivare är de stora energibolagen, kommuner mm. Företaget omsätter ca 120 miljoner och befinner sig i ett mycket expansivt skede då VA- och energisektorn ständigt byggs ut och moderniseras. Företaget ingår i Naijföretagen som omsätter ca 330 miljoner. Koncernen har ca 100 anställda och består av 4 systerbolag, NaijBygg, NaijBetong, Naij... Visa mer
Naijteknik är ett företag som verkar inom VA- och energisektorn och vi jobbar med ställverk och VA-byggnader. Våra uppdragsgivare är de stora energibolagen, kommuner mm. Företaget omsätter ca 120 miljoner och befinner sig i ett mycket expansivt skede då VA- och energisektorn ständigt byggs ut och moderniseras. Företaget ingår i Naijföretagen som omsätter ca 330 miljoner. Koncernen har ca 100 anställda och består av 4 systerbolag, NaijBygg, NaijBetong, NaijTeknik och Västsvensk Brunnsborrning. För mer information om företaget se: www.naijteknik.se
Nu söker vi en Projektledare
Är du en driven projektledare som söker en ny utmaning i byggbranschen och samtidigt värdesätter långsiktighet och trygghet? NaijTeknik har haft en stark tillväxt och kan erbjuda goda framtidsutsikter.
Tjänsten innebär att självständigt driva projekt inom ställverk och VA- byggnader, från kalkyl, projektering till slutbesiktning. Du får ansvar för projektens budget, externa inköp och säkerställer att krav på kvalitet, miljö samt arbetsmiljö efterlevs.
Personalansvar för drygt tio medarbetare ingår och du ansvarar även för externa entreprenörer som är kopplade till dina projekt. Planering och framförhållning är en viktig del av tjänsten tillsammans med arbetsberedningar och egenkontrollplaner. Tjänsten kommer innebära resor främst inom södra Sverige. Du rapporterar till Entreprenadchefen.
Vi tror du har gedigen erfarenhet som projektledare, helst från bygg- eller anläggningsbranschen. Kunskaper inom entreprenadjuridik och betongarbeten är en klar fördel. Du har troligtvis en teknisk utbildningsbakgrund och är van att kommunicera på svenska och engelska.
Som person är du affärsmässig, driven samt bra på att organisera och kommunicera. Du har förmågan att hantera flera parallella projekt samtidigt och trivs med ett högt tempo. Du är ledaren som ser till lagets bästa, agerar förebild och verkar för en positiv och trivsam arbetsmiljö. Du drivs av resultat men är samtidigt ödmjuk och kan anpassa din ledarstil efter situation.
För rätt person kan vi erbjuda en självständig, varierad och utmanande roll i en framtidsbransch. För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan senast den 30/9.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kylmontör i Halmstad

Ventilationsfixarna söker en självgående, certifierad kylmontör för arbete i Halmstad med omnejd. OM TJÄNSTEN Du arbetar självständigt med installation av värmepumpar i allmänhet och luftvärmepumpar i synnerhet. Du arbetar mot såväl privatpersoner som företagskunder. Du utgår från den stad där du bor och arbetar sedan främst i den staden och dess närområde. Vid behov kan du dock komma att arbeta i hela Skåne. Du arbetar heltid, måndag till fredag, och erhå... Visa mer
Ventilationsfixarna söker en självgående, certifierad kylmontör för arbete i Halmstad med omnejd.
OM TJÄNSTEN
Du arbetar självständigt med installation av värmepumpar i allmänhet och luftvärmepumpar i synnerhet. Du arbetar mot såväl privatpersoner som företagskunder.
Du utgår från den stad där du bor och arbetar sedan främst i den staden och dess närområde. Vid behov kan du dock komma att arbeta i hela Skåne.
Du arbetar heltid, måndag till fredag, och erhåller månadslön enligt överenskommelse. Även tillträde av tjänsten sker enligt överenskommelse, men vi ser helst att den tillsätts per omgående.
OM DIG
Du är utbildad kylmontör med kylcertifikat. Du kommer i regel att arbeta ensam och du är trygg i detta. Samtidigt har du lätt för att samarbeta de gånger du arbetar med någon av oss andra. Du är en trevlig, lösningsfixerad och socialt kompetent person med ambition att vara en god representant för företaget när du är ute hos kund.
Du har B-körkort och talar flytande svenska.
OM OSS
Ventilationsfixarna är en certifierad kylfirma som säljer, installerar och underhåller värme- och kylsystem i allmänhet och värmepumpar i synnerhet. Vi startade i Norrland, men finns i dag representerade över hela Sverige.
Vi är måna om att vara en trygg arbetsplats där du som anställd ständigt ska kunna utvecklas. Vi är givetvis anslutna till Byggnads.
ÖVRIGT
- Vi tackar vänligt - men bestämt - nej till kontakt från diverse bemannings- och rekryteringsföretag, Visa mindre